arhiva: 08/10/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romania triumfatoare
de Roman Haduch la: 08/10/2014 21:24:34
ma rog ca bunul dumnezeu sa puna la conducerea romaniei un barbat vrednic, puternic, responsabil, bun diplomat, familist si sufletist. un om cu minte sanatoasa si cu onoare, astfel incat sa respecte cuvantul pe care-l va rosti in cursul campaniei pentru scaunul din palatul pionierilor. visez sa traiesc intr-o romanie prospera, alaturi de un popor sanatos, harnic si fericit./ haideti sa iesim din confuzii, de sub dare chimice, dezitoxicati de tigari, fornetii, cola , alcooluri, psihotrope si clip/uri lascive. sa ne destindem in romania din vis si , impreuna sa o aducem in realitate. a trai visul e mult mai de dorit decat a te incapatana a sta legat intr/un cosmar legat cu la stalpul inap  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Cristina Nemerovschi și Ana Barton își întâlnesc cititorii la Cluj
de morgothya la: 08/10/2014 15:47:06
editura herg benet și librăria book corner vă invită sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 16, la lansarea romanelor “rezervația unicornilor” și “cum a ars-o anghelescu o lună ca scriitor de succes”, cele mai recente cărți semnate de cristina nemerovschi, și „prospect de femeie”, volumul de debut al anei barton./ lansarea va avea loc la book corner librarium, din cluj-napoca (bulevardul eroilor, nr. 15)./ invitați, alături de cele două autoare, vor fi liviu antonesei, alexandru petria și alex voicescu./ cititorii despre „rezervația unicornilor”:/ „cartea asta mi-a cutremurat realitatea, mi-a dat întrebãri acolo unde aveam certitudini. mi-a dat insomnii, teme  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Care sunt simptomele virusului Ebola si ce pasi trebuie urmati in caz de contaminare
de Daniel Racovitan la: 08/10/2014 13:09:54
pentru orice eventualitate..../ "dupa confirmarea primului caz de imbolnavire de ebola in afara africii de vest, cel al asistentei medicale din spania, virusul ridica probleme la nivel mondial. organizatia mondiala a sanatatii detaliaza masurile care trebuie luate pentru izolarea riscului, relateaza afp. masurile de precautie includ pasi relativ simpli, de la spalarea mainilor, dezinfectarea cu geluri pe baza de alcool sau solutii speciale, dar si monitorizarea atenta a aparitiei simptomelor./ o persoana nu este contagioasa atata timp cat simptomele nu se manifesta. perioada de incubatie a bolii este de la 2 la 21 de zile./ simptomele ebola pot include febra, dureri de cap, dureri muscu  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...