arhiva: 09/10/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
In sfarsit am inteles
de Roman Haduch la: 09/10/2014 20:45:11
pace va fi pe terra cand tata se va impaca cu mama. altceva voiam sa spun , dar iata ca spun: fumatul poate .... (aici sunt trecute pachete cu amenintari si chiar poze cu consecinte- bau-bau. am auzit pe un intelept ca omul care fumeaza : nu imbatraneste, nu-l musca cainii si nu -l ataca hotii. il cred pe batranul intelept. nu ascultam. feriti-va de orice cata sa puna stapanire pe voi:tv/internet, bani, tutun, alcool, dezmatz sexual, jocuri de noroc, cafea, grasimi, imbuibari, ingrijorari etc. ce crezi? am vazut tineri ( copii), baieti si fete , cu tigara in gura , cu coca cola in mana , cu casti in urechi ; am auzit de femei care si-au pus pruncii in pungi de plastic si i-au aruncat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Învins de sistem, un tânăr care a îndrăznit să îşi ia viaţa în propriile mâini îşi ia adio de la România: „Plec până nu îmi pierd minţile”
de Daniel Racovitan la: 09/10/2014 13:54:31
nitel melodramatic, dar in parte cred ca are dreptate./ fragment:/ "(...) nu mai merge. tot am încercat, am crezut că pot, dar am obosit. vreau să ne despărţim. eşti o ţara minunată şi sunt convins că într-o zi vei face un alt cetăţean foarte fericit. dar eu trebuie să plec până nu îmi pierd minţile. acum, la sfârşit, îmi e greu să spun dacă te-am iubit vreodată. nu ştiu de ce am fost atât de convins că da, dar am crescut alături de ţine şi nu mi-am imaginat cum aş putea există în afară ta. cele mai frumoase momente din viaţă le-am avut alături de tine. mare parte din ce sunt acum, cu bune şi rele, e aşa datorită ţie. dar şi cele mai abisale clipe a  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...