arhiva: 01/02/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Anul Calului de lemn
de Baby Mititelu la: 01/02/2014 21:22:12
intram galopand gratios in anul calului de lemn. sunteti pregatiti sufleteste? :) caci va fi un an cam naravas, cu multe schimbari, multe miscari in forma de l, multe alergari peste multe obstacole. /
18 comentarii
modifica
Va place Simona Catrina?
de Baby Mititelu la: 01/02/2014 18:31:59
deci asta e confa: despre simona catrina, daca o cititi, daca ii dati like si share.../ ca sa avem ceva de disecat , dau o fraza scrisa de ea pe care eu nu stiu de unde sa incep sa o inteleg. iaca fraza:/ "există oameni necăjiţi şi oameni obraznici. ambele categorii pot intra în gheara fatalităţii."/ ce a vrut sa spuna simona catrina?
13 comentarii
modifica
Motivationale
de semiobscur la: 01/02/2014 07:23:27
am nevoie de un motiv pentru care sa fiu, sau pentru care sa nu. sunt un personaj adictiv, in ciuda aparentelor. tot timpul m-am blocat in ceva…uneori ceva-ul era mai putin concret…o temere, o speranta, o fantasma….alteori excesiv de concret…o tigara, o persoana. / intepenirile astea in prezent nu au nici o legatura cu obositorul indemn “traieste clipa”, sunt doar niste linistitoare ciocniri cu capul de un perete./ pozitia de observator al lumii mi-a fost tot timpul de mare ajutor in exercitiile astea de fericire/nefericire. ce s-a schimbat? nu mare lucru…a fost o eroare in sistem…totul este o poveste despre metapozitii pana la urma…m-am asezat in alta parte a fiintei mele  ...continuare .
21 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: