arhiva: 14/02/2014


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
comentariile care se cer exprimate si n-au unde :)
de proud la: 14/02/2014 20:00:21
exista comentarii ale userilor pe care-i cunosc de-o viata, si anume, pe confe unde accesul mi-a fost limitat. :) pentru ca mi-am castigat de muuuuult dreptul de a ma exprima liber, la opinie asisderea, mi-am creat un loc 'safe' unde sa scriu. ofer acest loc tuturor celor care au fost limitati aiurea'n tramvai de cate un alt user atins la bibilica. :)/ regula este ca in titlu sa fie mentionata confa la care se adreseaza raspunsul respectiv. eventual se mentioneaza macar numarul postarii la care se refera comm, daca nu chiar copy/paste continutul./ recunosc ca este o masura in extremis care "poate" crea confuzie dar ... o sa-mi dati dreptate! :) / deviza la alegere: / *cine stie, cunoa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Dragobete vs. Martisor
de Daniel Racovitan la: 14/02/2014 10:35:14
dragobetele:/ - acum 20 de ani nu stia nimeni ce e aia (insa despre martisor stia toata lumea)/ - dragobetele este specific doar unei zone din oltenia (martisorul este specific intregii romanii si chiar si mai la sud, la bulgari, probabil o dovada ca exista si pe vremea tracilor)/ - dragobetele este o inventie recenta 150 de ani, maximum 200 (recenta comparata cu martisorul, care vine din negura timpurilor). la 1800 dragobetele nu exista. martisorul exista si se sarbatorea deja probabil de vreo 2000 de ani.
23 comentarii
modifica
Universitatile Americane :)
de Victorian Silă la: 14/02/2014 01:02:01
— las' pe mine. sînt fochist, spuse omul./ — sînteţi fochist! exclamă karl bucuros; i se păru că faptul depăşeşte toate aşteptările sale şi, rezemat într-un colţ, îl studie pe celălalt în amănunţime. din cabina mea, unde dormeam cu slovacul, puteam privi printr-un hublou chiar în sala maşinilor./ — exact. acolo am lucrat eu, spuse fochistul./ — tehnica m-a atras dintotdeauna, mărturisi karl, urmîndu-şi firul gîndurilor. nu încape îndoială că aş fi ajuns odată şi odată inginer, dacă n-ar fi trebuit să vin în america./ — dar de ce a trebuit să-ţi iei lumea în cap ?/ — eh! făcu karl evaziv şi, privindu-l mai departe surîzător pe fochis  ...continuare .
9 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...