arhiva: 25/02/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dublă lansare de carte: Fluturele-curcan. Specii amenințătoare, de Felix Nicolau și Ce facem cu România? Cititorii în dialog cu Cristina Nemerovschi
de morgothya la: 25/02/2014 14:32:25
club silencio, editurile karth și herg benet vă invită vineri, 28 februarie, de la ora 18.30, la o dublă lansare de carte: fluturele-curcan. specii amenințătoare, roman critic de felix nicolau și ce facem cu românia? cititorii în dialog cu cristina nemerovschi, un volum în care cristina nemerovschi a adunat cele mai interesante discuții avute cu cititorii săi. evenimentul va avea loc la club silencio (piața rosetti nr. 5, bucurești)./ invitați: diana iepure, florin hălălău, carmen dominte, andrei zbîrnea, care vor fi prezenți alături de cei doi autori./ În premieră, fluturele-curcan feat. boris vian și alte surprize./ momentul de lectură al serii va fi oferit de leona  ...continuare .
comenteaza!
modifica
fotografie
de alex andra la: 25/02/2014 13:15:52
te-am scos din cutia prăfuită/ ascunsă în cel mai întunecat colț al minții / și am făcut lumină în jurul tău de carton scorojit / dar încă atât de viu că-ți aud bătăile inimii/ ți-am pus palma pe gură / semn că acum e rândul meu să vorbesc / taci și ascultă cum mi se leagănă crengile în bătaia ritmului lumii / și toate frunzele mele îți foșnesc a bach și a orgi de lumină/ taci și ascultă-mă cum cresc precum apele/ primăvara/ lasă-te în voia unduirilor purtat spre mine/ cea de altădată dar încă atât de vie/ atât de vie/ atât de vie...
13 comentarii
modifica
Mărul discordiei...
de ionbarb la: 25/02/2014 10:47:26
un caz interesant aş zice. cineva căsătorit şi-a părăsit soţia şi trăieşte în concubinaj în locuinţa unei fete mult mai tânără ca el. el însă are maşină, o fată căsătorită şi un nepot în prag de însurătoare. de mai bine de zece ani de când trăieşte în concubinaj, soţia lui nu i-a intentat divorţ oficial iar fata cu care trăieşte în concubinaj nu mai are părinţi de câteva luni dar mai are o soră mai mică căsătorită fără copii. concubinul îşi petrece multe weekend-uri în locuinţa lui de drept sau la ţară acolo unde nu a luat-o niciodată pe amanta lui. cele două surori au rămas cu o moştenire de la părinţii lor, o casă cu grădină şi  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Pareri despre jocul Rocksmith 2014 aka Karaoke cu chitară
de gorjenii la: 25/02/2014 00:06:53
pentru cine nu stie karaoke cu chitară este defapt un joc rocksmith 2014 pe care l-am incercat o saptamana la rand pret de cateva ore bune cum de mic mi-a placut muzica si mai ales chitara electrica dar pasiunea nu s-a materializat din lipsa de fonduri la vremea aia si sustinere am zis ca trebuie sa incerc jocul rocksmith 2014.
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...