arhiva: 12/03/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bomboanele, dropsurile si drajeurile gumate- o bomba cu E-uri
de salvatdeclopotel la: 12/03/2014 19:01:49
asociatia nationala pentru protectia consumatorilor a facut un studiu pe 14 tipuri de produse existente pe piata din gama: bomboane, dropsuri, drajeuri gumate. acestea sunt produse si comercializate de perfetti van melle / elgeka-ferfelis romania s.a.; kraft foods romania s.a.; wrigley romania s.r.l. de asemenea, produsele care nu contin zahar, au indulcitori….cu atat mai rau pt sanatate!
1 comentariu
modifica
Secretul invatamantului finlandez- actual, cel mai performat din lume
de salvatdeclopotel la: 12/03/2014 19:00:19
in urma marilor investitii financiare si sociale, invatamantul finlandez a reusit sa devina cel mai performant din lume. principiul de baza este egalitatea de sanse, indiferent de nivelul intelectual, mediul de provenienta, etnie etc. ideatic vorbind, totul este roz. ei au reusit insa dupa zeci de ani de la implementare sa aiba rezultate remarcabile nu numai la testele pisa, ci in toate nivelurile de educatie: de la gradinita ana la universitate.
comenteaza!
modifica
Codul etic in educatie
de salvatdeclopotel la: 12/03/2014 18:59:13
mediafax a propus spre dezbatere un cod etic in educatie ce impune prevederi ale codului despre comportamentul profesorilor fata de elevi. de ce nu se pune pe hartie si unul pentru elevi? aveti idee ce comportament au acestia zi de zi la scoala? pe site-ul http://www.mediafax.ro/dezbateri se pot vedea norme ale codului si se pot vota pro/ contra masurile prevazute. eu consider ca e binevenita ideea sindicalistilor din educatie: sa fie completat acest cod cu reguli si prevederi valabile de asemenea si pentru elevi si parinti. sa nu uitam ca educatia nu se face doar la scoala!! apoi, luati drept exemplu cazul invatamantului finlandez- e considerat cel mai bun din lume in acest moment. oare de c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Livrez dragoste: un concept gratuit de trimis scrisori de dragoste
de salvatdeclopotel la: 12/03/2014 18:58:05
ceva inedit mi-a atras atentia in dimineata asta. cand ai scris ultima data o scrisoare cuiva? cand ai facut o declaratie de dragoste scrisa? in aceste momente majoritatea tinerilor scriu agramat, cu prescurtari uneori numai de ei cunoscute…o alta limba. oare au scris vreodata o scrisoare pt cineva?/ scrisoare de dragosteiata ceva dragut, gentil si sentimental: http://livrezdragoste.artanumusca.ro/
2 comentarii
modifica
Personajele din Star Wars sunt “Happy”
de salvatdeclopotel la: 12/03/2014 18:56:55
videoclipuri pe melodia lui pharrell au fost realizate în peste 50 de țări, printre care: argentina, hong kong, madagascar, polonia, spania, italia, franța, anglia, germania, olanda, tunisia, moscova, irlanda, canada./ “happy – we are from tatooine” a fost filmata de un grup de fani star wars din tunisia. clipul, de putin peste 3 minute, ii prezinta pe eroii din star wars, de la robotelul r2-d2 la temutul darth vader dansand de mama focului pe muzica lui pharrel williams.
1 comentariu
modifica
Si totusi...
de Baby Mititelu la: 12/03/2014 14:51:49
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/acr11xytgge" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>)/ / eu nu gasesc nici o fisura in rationamentul domnului popescu. voi gasiti?
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...