arhiva: 15/05/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pariezi ca slabesti?
de pescadorul la: 15/05/2014 13:53:23
iata ca pariurile patrund in multe alte domenii pe langa cel principal, sportul. oricum obiectul pariurilor se refera la a aproxima ce pot face altii, ceea ce este destul de dificil mai ales de cand "mafia pariurilor" isi face o prezenta din ce in ce mai sacaitoare pe aceasta piata, elecvente fiind si multe evenimente fotbalistice din liga mioritica. s-a ajuns deja sa se afirme din ce in ce mai apasat ca pariurile au distrus sportul si in special fotbalul devenit o "afacere"./ iata insa ca un american david roddenberry a revolutionat piata pariurilor introducand un domeniu/ https://www.healthywage.com// in care eventualul castig depinde doar de tine, de vointa ta, teoretic o treaba excelenta.  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Micul inger
de mirceab26 la: 15/05/2014 12:45:46
vă ofer mai jos o povestioară care pe mine m-a impresionat mult. sper să vă placă și vouă la fel de mult!/ / legenda spune ca un prunc, înainte de a se naşte se întâlnește cu dumnezeu: / -dumnezeul meu, eu merg în lume și nu știu ce voi face acolo. sunt atât de mic și de fragil.../ -pentru tine am pregatit acolo un inger... / -doamne, dar nu știu limba oamenilor, cum o sa ma înțeleg cu ei, cum o sa mă adaptez? / -Îngerul pe care ţi l-am pregătit te va învăța limba lor... / -doamne, am auzit că în lume sunt multe rele. cum o să le pot dovedi? / -Îngerul pe care ți l-am pregătit o să te apere de rele... fii fără grijă ! / -doamne, și cum o sa mă pot în  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Te iubesc
de mirceab26 la: 15/05/2014 12:44:21
te iubesc..... doua cuvinte cu o greutate asa de mare...../ stau și mă întreb: oare care este cea mai mare durere care poate exista? oamenii se refac destul de repede după o boală fizică sau după ce suferă o pierdere financiară. pentru dureri fizice avem medicamente, pentru bani muncim și facem alții. dar când este vorba de inimă, de suflet? când ești rănit în inimă eşti terminat… dacă cel mai important om din viaţa ta îţi întoarce spatele, dacă persoana pe care o iubeşti te respinge, dacă cel căruia i-ai împărtăşit cele mai adânci taine ale sufletului te trădează… te simţi devastat; ești gol şi singur. nu cred că vrei să treci prin așa ceva…  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Blestemul lui Guttman
de pescadorul la: 15/05/2014 00:53:47
era in vara anului 1962 cand benfica lisabona, cel mai titrat club portughez ce inca isi construia atunci soclul imaginii actuale, era antrenata de maghiarul bela guttman care reusise in acel moment sa aduca in vitrina clubului a 2-a cupa europeana (premiere in istoria clubului) dupa prima obtinuta cu un an inainte./ dupa al 2-lea succes european consecutiv guttman s-a hotarat sa ceara o marire de salariu ce, fata de performantele obtinute, nici n-ar fi fost vreo pretentie deplasata mai ales ca aceasta initiativa ar fi trebuit sa porneasca de la conducerea clubului nu sa ajunga antrenorul sa cera un "drept" ce i se cuvenea fata de realizari. / dar conducerea, crezand ca au deja echipa "format  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...