arhiva: 07/05/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Băiatul cu perna albastră
de wania la: 07/05/2014 15:31:25
băiatul cu perna albastră/ pe seară, de afară, privea pe fereastră/ băiatul cu perna albastră/ hei, m-a salutat trecând prin gândul meu/ Îngândurat/ pot să vin lângă tine ? / ce mai întrebare, am zis cu un aer curat de nepăsare/ doar să calci uşor prin liniştea de abajur/ ce ţine de şase luminii de contur/ Şi să păşeşti desculţ ca un fur / că de nu, orbita îţi va fi tăiată împrejur/ dar să nu te aştepţi la vreo idee măiastră/ că o noapte albă e la fel de neagră ca o zi proastă/ vom reveni insistent/ asupra câtorva concepte cochete / ce ne caută nod în vis/ cu degete subţiri şi desuete/ vom sfida ceva dialectici cu sânii mici şi ascuţiţi/  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Literatura nonconformistă vine la Timișoara pe 9 și 10 mai
de morgothya la: 07/05/2014 10:08:28
timișorenii vor avea ocazia să se întâlnească vineri, 9 mai și sâmbătă, 10 mai, cu două tinere scriitoare foarte iubite de publicul de toate vârstele: cristina nemerovschi și petronela rotar. / autoare a cinci romane, a unei cărți de dialoguri cu cititorii, inclusă în numeroase antologii din românia și din străinătate, cristina nemerovschi a debutat memorabil în 2010 cu o carte ce avea să devină rapid controversată – romanul sânge satanic. premiat, citit și aprins discutat, sânge satanic a fost continuat de alte romane cel puțin la fel de reușite și nonconformiste: pervertirea, ani cu alcool și sex, nymphette_dark99, rezervația unicornilor. considerată de cr  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Vremea
de Apoll la: 07/05/2014 00:56:21
pe ploi şi inundaţii/ cu barca-naintează/ şi satele brăzdează/ cel prim in situaţii./ când vântu-i cel mai tare,/ o fustă cloş făcută/ devine paraşută/ şi-arată... ce sfori are.
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...