arhiva: 10/06/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dezbatere
de adina.petre la: 10/06/2014 13:45:01
bine v-am regasit! / am dat peste un articol care m-a facut sa ma minunez odata cam la fiecare paragraf. e lungut, dar mi se pare bine scris - echilibrat - si destul de frumos, descriptiv, didactic si usor de parcurs. / nu mai tin minte cum se insereaza link-uri in cuvinte, insa il puteti gasi si citi aici: http://www.contributors.ro/dezbatere/nimeni-nu-s-a-nascut-adult-despre-invatamantul-obligatoriu/. / cum vi se pare?
44 comentarii
modifica
Maracana, agonie... si extaz?
de pescadorul la: 10/06/2014 12:55:22
pe 16 iulie acum 64 de ani, maracana gemea sub povara a 199.967 spectatori precum sharapova in turbare. se disputa finala campionatului mondial a primei editii pe care brazilia o gazduia jucand impotriva uruguaiului. se astepta fluierul final ca start pentru declansarea nebuniei generale pentru care se facusera pregatiri "uriase". in minutul 79 ghiggia a impietrit brazilia 2-1 pentru uruguai si nimic nu a mai putut schimba tabela de marcaj pana la final. spectatorii priveau uluiti cu lacrimi in ochi, brazilia a intrat in doliu nu numai la figurat caci au fost fani care, socati de eveniment, s-au sinucis./ acum brazilia asteapta finala de pe maracana...
comenteaza!
modifica
Dublă lansare de carte: Mirela Lungu și Mihail Gălățanu, la Libraria Humanitas
de morgothya la: 10/06/2014 12:34:15
librăria humanitas din fundul curții și editura herg benet vă invită joi, 12 iunie, de la ora 18.30, la o dublă lansare de carte: mirela lungu, cu cel mai nou volum al său de poezie – visul unei nopți pe facebook (karth, 2014), și mihail gălățanu, cu romanul lustruirea armelor (herg benet, 2014)./ lansarea va avea loc la librăria humanitas din fundul curții, pe calea victoriei, nr. 120./ invitați: felix nicolau, cristina nemerovschi și actrița crina matei, care va recita din visul unei nopți pe facebook./ „visul unei nopți pe facebook” este cel de-al treilea volum de poezie semnat de mirela lungu. “who the fuck is mirela lungu? exclamația îmi aparține. pe vremu  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: