arhiva: 24/06/2014


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
divagatie
de Homo Stultus la: 24/06/2014 18:55:38
citeam deunăzi o scrisoare publicată într-un ziar sub titlul de „merci, la vie!”. În general, lecturile impuse (în cazul de față lectura respectivă făcea parte dintr-o temă) mă plictisesc înfiorător. răvașul despre care vorbesc nu se înscrie însă în linia oarecum tâmpițică a monstruozităților fade care se publică îndeobște în gazete. autorul, un proaspăt sexagenar (mult mai tânăr în spirit decât mine), dă dovadă de inteligență, bun simț și umor (combinație ce poate fi definită fără teamă de eroare ca „rara avis”). / misiva, sub aerul hâtru, ascunde unele chestiuni profunde cu privire la călătoria asta fabuloasă pe care o numim ființ  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Studiu - Continut vs backlinks
de z9paul la: 24/06/2014 17:01:35
salutare tuturor,/ dupa recentele actulizari panda, penguin si hummingbird, a aparut o dezbatere majora despre conţinut, si anume, daca este mai important sau backlink-urile sunt cele care conteaza cel mai mult. in continuare va voi prezenta un scurt studiu de caz, facut pe unul din site-urile personale, si va voi prezenta in detaliu rezultatele la care am ajuns./ inceputul/ site-ul pe care l-am folosit face parte dintr-o nisa offline (nimic legat de im), dar dintr-o nisa, cu o multime de alte site-uri care vizeaza sa ajunga pe pozitia 1. site-ul este vechi si avea aproximativ 4500-5000 de vizitatori unici pe luna, inainte de a face schimbari. site-ul era deja pe prima pagina pentru cele  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Un interviu interesant
de zaraza sc la: 24/06/2014 09:45:43
dau aici un fragment din interviu, apropo de solutii in invatamant. dar totul a pornit, poate evident, de la cartea "zaraza", altfel poate nu ajungeam sa citesc interviul./ "de ce nu este publicul interesat de lectură, iar am mai tot spus-o şi nu-mi place să mă repet: totul pleacă de la educaţie (şi învăţământ), interesul slab pentru cultură al oamenilor apoi datorită unui context social – financiar care mai mult te obligă să supravieţuieşti, decât să trăieşti. dacă cineva ar vrea să schimbe ceva din toate aceastea, ar trebui implementat un proiect pe termen lung spre foarte lung, ori absolut nimeni în ţara asta, fie că vorbim de stat, fie că vorbim de privat,  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...