arhiva: 07/09/2016


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Votati un proiect finantat de catre Raiffeisen
de zaraza sc la: 07/09/2016 21:36:07
am vazut acest anunt pe facebook. cui doreste ii recomand sa voteze proiectul lui mihai nesu./ "votaȚi fundaȚia mihai neȘu !!!/ mai sunt 8 zile!!!/ proiectul fundatiei mihai nesu propus pentru finantarea de 10000 euro la fondul raiffeisen comunitati a fost selectat in primele 20 de proiecte din 193./ este foarte important pentru noi sa strangem un numar cat mai mare de voturi pentru a primi finantarea./ iata cum puteti vota:/ 1. accesati linkul de mai jos/ 2. creati-va un cont de utilizator/ 3. verificati-va mailul trecut in cont si activati-va contul/ 4. intrați pe "proiecte de votat"/ 5. votati fundatia mihai nesu- centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati sfantul nectarie/ 5  ...continuare .
comenteaza!
modifica
O calatorie fara peripetii ;)
de zaraza sc la: 07/09/2016 13:20:46
Într-o zi mi-am luat ceva bagaje și am plecat să îmi văd mama și locurile natale. cu trenul. așa cum e tradiția deja în românia, în tren am urcat greu, nefiind peroane ca în occident. dar sunt... per(s)oane! o tânără la vreo 25 de ani m-a ajutat, de cum m-a văzut că mă chinui să ridic un geamantan sus in tren. era chiar tipa la care mă uitasem atent pe peron, neavând altceva de văzut pe peronul micului orășel. Ținută modernă, corp zvelt, înaltă. nicio urmă de snobism, de fabricare a unei imagini false cu ajutorul machiajului sau hainelor. dar cu toate astea, arăta super! eu mi-am văzut de drum pe hol, căutând compartimentul. ea rămăsese în urmă, probabil  ...continuare .
7 comentarii
modifica
lemne
de sarsilovici la: 07/09/2016 00:34:39
vine iarna. mai intai o venit o masina cu lemne. este o bucurie aparte a celor de isi incalzesc locuintele cu sobe. ma uitam la un bloc cat de interesanta este fata manjita de strijie de la burlane. dar in apartamente probabil ca o fost cald iernile trecute. placerea crapatului de lemne este una aparte mai ales ca te elibereaza si de energii negative. la buturugi iti reversi oful crunt, inabusit, pe unii pentru care nutresti inca mai demult ganduri calde, moi, pline de balsam. tu-i soarele si luna, si se infinge dusmanos toporul in butuc si nu mai iese. na ca te-a piscat si coada toporului. dar capul respectivului déjà il vezi picat de pe butuc. fata de bogatanii de au centrale pe gaz este  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...