Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Internet, chat & alte-alea


de Emma Brad la: 10/07/2006 21:16:00
modificat la: 13/07/2006 20:19:35
voteaza:
Cu chiu, cu vai, i-am explicat mamei cere e şpilul cu internetul. Şi tot cu chiu şi vai, am izbuit, în tot vacarmul acela, să o expediez în camera dumneaiei.
Se trezise cu noaptea-n cap să ceară explicaţii despre factura curentului electric.
De fapt, nu asta era problema care o rodea pe dansa cel mai tare, ci faptul ca făcusem o adevărată obsesie pentru calculator.

Descoperisem misterele unui site de chaturi internaţional şi curiozitatea îmi dădea branci. Era un fel de messenger, mai modern, în care se putea întampla orice.
La început am făcut turul cuvenit şi am pornit în vizită pe la americani, italieni, greci, arabi, etc etc.
La arabi, cât era noaptea de lungă se auzeau versete din coran, scrise, citite sau cântate.
La spanioli se discuta intens despre forţa de muncă străină şi despre cum ar putea, ei spaniolii, să scape de ţiganii romani. La americani lucrurile erau mult mai simple. Un dublu clic pe web-ul do'nşoarei x şi te trezeai în faţa unei tipe ce se masturba de zor, cu jucării şi ţoale din piele.
Desigur, nu totul era moca. Ca să poţi viziona videochat-ul trebuia să cumperi user de culoare verde sau albastru care costa în jur de 30-40 euro/ an.
Însă, dacă bugetul nu-ţi permite, userul de culoare neagră pe care îl primeşti gratuit la înscriere, îţi ofera poza personajului exact în poziţia în care se afla în momentul în care i-ai solicitat web-ul.
Nu-i mare brânză pentru că ajungi să te plictiseşti de aceleaşi personaje care agită spiritele, aproape în acelaşi mod, la nesfârşit.

Şi uite aşa, relativ repede, am ajuns şi în camerele româneşti.
Un amic, care mă adusese practic pe site, mă invită într-o cameră unde accesul era interzis pentru manelişti, populari sau pentru cei ce ţineau dinadins să moară cu ea în gură.
Era o cameră plină ochi cu ingineri, doctori, studenţi la diverse, români prinşi cu afaceri în ţară sau străinătate. Se discuta la microfon despre finanţe, politică, doctorate, referate...
Este de la sine înţeles că m-am tirat repede în altă cameră. Am nimerit la populari unde caţiva useri mimau dansul cu liniuţe şi paranteze defiland pe chat. Nici aici nu era de mine. Cautând în listă, am dat clic pe o altă cameră în dreptul căreia scria RO.
Aici se auzea una urlând la mic pe fundalul unei melodii "pe la spate, pe la spate..."Ce ţi-e şi cu maneliştii aştia, îmi zic şi dau să schimb camera.
Am dat clic peste clic dar de intrat în respectiva camera, ioc. Contrariată, dau repede mesaj privat amicului meu care răde şi îmi spune că în camera aceea chiar nu vreau să intru.
Ei aş, de unde să ştie el ce voia mintea mea excitată "intelectual" la acea oră târzie? Îl întreb dacă poate rezolva problema iar el îmi spune să aştept puţin, pentru că accesul în acea cameră solicita invitaţie specială de la host. Na belea, îmi zic,convinsă că era o altă cameră plină ochi cu oameni de bine din afară.
În fine, după vreo trei minute primesc invitaţie şi nici n-apuc să dau accept acesteia că îl şi aud pe unu cum îmi urlă în urechi. "să-ţi dau, să-ţi fac, să-ţi dreg".
Da' m-am dumirit repede că nu cu mine se certa pentru că imediat a cedat microfonul la care se auzi o voce de muiere, " da' mă'tii nu poţi să-i dai, bă lache flauşat".
LoooL, ce-i asta amice? Amicul râde şi îmi explică că tocmai ce am intrat în lumea virtuală unde s-au strâns, de-a lungul timpului, toate scursorile umane şi aberaţiile de pe net.
- Stai să vezi ce le fac, zise el şi iese din site pentru a reveni însă sub o altă identitate.
Sub noua identitate nu era cunoscut decât de vreo două sau trei personaje, buni amici după spusele lui. Îl aud salutând la microfon " sal room" apoi cere asl-ul unei tipe şi imediat îl aud pe unu cum îl înjură, tot la microfon bineînţeles, pe motiv că se dă la femeia lui.
Fraţilor, aţi auzit vreodată cum înjură un intelectual? E jaleee, vî spun eu, belea de om nu alta.
Toata camera il ascultă cum sporovai timp de aproximativ 10 minute, într-o limbă numai de el stiută, dupa care, într-o română curată " să-ţi iau femeia în pulă, ţigane"
- Aha, îi scriu în mess printre hohote de râs. Aşa se traduce discursul interminabil la care ai supus o masă de peste 40 de persoane? El râde zicând câ "mare e gradina Domnului şi multe orătănii sunt în ea". În acelaşi timp la microfon se aude vocea mitocănească a ţiganului.
" băăă, tu'ţi pe mă'ta de maidanez flauşat, dacă ziceai că dai traducerea la sfârşit nu mai toceam dicţionaru'"
Abia stăpânindu-şi hohotele de râs, iese din respectiva cameră şi imediat îmi şi trimite altă invitaţie. Nu, nu la politicienii lui ci într-o cameră de manelişti unde se si repede la microfon de unde îl aud " Ioano, iar mi-o murit pisica, fată"
Ioana râde şi tot atunci în boxe se aude " supărat, supărat sunt Doamne, supărat"

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (13):


Total lipsit de inspiratie ar - de unicul la: 13/07/2006 21:32:23
Total lipsit de inspiratie articolul .
#133084 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Hmmm - de LaPlusJolie la: 14/07/2006 13:43:49

N-am inteles mai nimic...


I've always wanted to be someone. Now I've realized I should have been more specific.
#133138 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Keep walking! - de Anima la: 14/07/2006 13:43:49
Draga Emma, ma bucur sa te regasesc si pe acest forum, unde abia acum vad ca esti activa de multa vreme! M-am mai declarat si-n alta parte un admirator al scrierilor tale, asa ca o sa ma repet! Keep walking!
Sunt un pic surprins de felul cum reusesti sa "supravietuiesti" multor comentarii caustice, previzibile de altfel avand in vedere stilul tau pentru multi mai greu de digerat!
Eu tocmai ce-am luat-o in barba, pe un alt articol, de la o persoana mult mai inteligenta decat mine, si care a tinut neaparat sa evidentieze lucrul asta, si zau ca-mi vine sa plec acasa!
Esti de-admirat! Continua! Mai sunt si afoni asa ca mine, mai putin priceputi in ale literelor, carora chiar le place ceea ce scrii. Ma abtin sa ma pronunt concret asupra vreunuia dintre textele tale, desi poate mi-ar placea, de teama sa nu se mai gaseasca alta persoana in drept sa-mi atraga atentia ca habar n-am de critica literara!... Ma multumesc cu cititul. Asta zau ca stiu sa fac!
#133164 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anima - de Belle la: 14/07/2006 14:49:41
pe asta-l stii?
http://www.cafeneaua.com/node/view/2483

n-am apucat sa citesc tot ce-a postat, dar asta a fost primul care l-am citit
#133180 (raspuns la: #133164) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
raspunsuri - de Emma Brad la: 14/07/2006 17:17:23
Unicul

tot ce pot spune este doar un simplu multumesc pentru efortul tau de a te opri pentru cateva minute asupra acestor randuri lipsite de inspiratie si totodata de interes.

LaPlusJolie

cum spuneam si mai sus
Multumesc

Belle

esti o draguta
mercic
#133216 (raspuns la: #133180) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anima - de Emma Brad la: 14/07/2006 17:26:56

sincer, numarul nemultumitilor vizavi de scrierile mele este mic in comparatie cu cei ce se arata de-adreptul incantati.
In plus, atata timp cat comentariile rautacioase sunt strict legate de text si nu de autor, nu ma deranjeaza indiferent de numarul sau aciditatea acestora.
Imi pare rau pentru experianta neplacuta de care vorbesti dar asta nu e un motiv pentru care sa fii nevoit sa renunti la ideile tale. Poate ca individul nu este neaparat mai inteligent.Probabil tu nu ai stiut sa-ti pui in valoare punctul de vedere. Poate ai omis ceva. Nu uita ca amanuntele fac intregul.
Iti multumesc frumos de aprecieri. Te astept si cu pareri negative pentru ca nu tot ceea ce scriu este si bun.
#133219 (raspuns la: #133164) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
esti tot tu? ca parca scriai - de zaraza la: 15/07/2006 00:40:16
esti tot tu? ca parca scriai mai bine.

zaraza
#133323 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Din ding! what do we have here Johnny? - de Lexis la: 20/07/2006 20:18:38
It's a winner...mie mi-o placut ce-o scris fata aici...si daca ati ramas oripilati de injuraturile f. realiste ( din punctul meu de vedere) zic "Ciocul mic si joc de glezne" ....doar 3 cuvinte pentru acest text "fooarte faaain domn'e"
Hai noroc!
#134371 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
link - de Emma Brad la: 21/07/2006 14:29:44
pentru cei ce au cerut adresa acestui chat international...
www.paltalk.com

programul necesita descarcare si instalare.Camerele romanesti sunt in sectiunea Europa_altele
#134537 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
caci uneori depinde de prieteni - de maan la: 26/07/2006 19:50:12
fin observator, daca vrei sa redai o scena de maidan, ai toate sansele sa reusesti folosind limbajul strazii, cu o conditie: sa nu te pierzi printre personaje sau sa te confunzi cu ele, adoptandu-le si-n acest fel promovandu-le atitudinea, intr-un delicios abandon de sine.
Constient sau nu, jocul e periculos in sensul ca-i submineaza scriitorului intreaga autoritate asupra textului, reducandu-si in acelasi timp publicul cititor doar la tagma de mititei frustrati, aplaudaci bucurosi de-a se fi descoperit printre randuri.
mi-i deci neclar daca emma brad descopera cu incantare acel taram sau il infiereaza sub masca unei ironii prea subtirele in opinia mea, ca s-o percep drept relevanta.

Si-ar mai fi ceva. Si-anume faptu’ ca zona mi-i foarte cunoscuta.
Doar ca prietena care m-a dus acolo, desi n-a omis existenta camerelor ‘obscure’ mi-a sugerat sa vizitez acele locuri unde huliganii sunt probabil si azi interzisi si unde-am ascultat pana la satietate bach si jazz intr-un anturaj care n-are nimic de-a face cu tabloul atat de sugestiv pictat mai sus.
#135759 (raspuns la: #134537) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
raspund - de Emma Brad la: 02/08/2006 23:58:02
este dificil sa nu intri in pielea personajelor daca vrei sa redai scena asa cum este ea in realitate.Daca ai citit si alte texte semnate de mine,probabil ai observat ca in cele mai multe isi face simtita prezenta si povestitorul, adica eu .Este adevarat ca aceasta prezenta este undeva in umbra dar ea exista tocmai pentru a da viata personajelor asa cum sunt ele si nu asa cum si le imagineaza unii ce nu vor sa coboare de pe piedestalul luxului in lumea reala in care traieste 80% din populatia Terrei.


Corect.Sunt cateva camere in care se discuta lucruri de larg interes si sau se asculta muzica buna.Aceste camere sunt insa foarte putine si rareori ele sunt deschise iar atunci cand sunt totusi deschise, acestea sunt populate de mai putin de 10 persoane lucru care le face aproape inexistente. Era un tip, Nae care de regula anima atmosfera cu jocuri de inteligenta dar recent l-am vazut la manelisti ceea ce inseamna k cei care ascultau muzica de calitate superioara au incetat sa mai intre pe pal sau intra mai rar.Muzica de societate nu mai are priza la publicul larg dar azi, intrand pe pal intr-o camera cu doar 4 persoane, se asculta...Amadeus. Grupul celor patru fete care muncesc din rasputeri sa puna muzica simfonica pe ritmuri moderne.Parerea mea? Cred ca au sanse mari sa reuseasca.

PS. sunt o persoana care traieste in lumea celor multi iar viata m-a invatat ca daca vrei sa reusesti atunci trebuie sa inveti sa te ridici si sa te cobori la nivelul interlocutorilor tai. Secretul este sa nu-ti pierzi personalitatea.

daca ai si alte intrebari le astept si promit sa raspund
#137184 (raspuns la: #135759) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Daca ai publicat ceva pe undeva - de u1y53 la: 17/09/2006 16:13:08
Da-mi o lista. Cumpar.
#145782 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
draga u1y53 - de Emma Brad la: 21/09/2006 14:16:17
nu am publicat si nu o voi face decat in momentul in care voi fi confinsa in proportie de 80% ca nu voi fi un alt autor de duzina.Pe scurt,prefer sa raman in anonimat decat sa-mi vad munca pe post de ambalaj semntelor ce se vand la intrarea in parcuri.Promit insa sa anunt atunci cand voi decide sa public.

Emma
#146702 (raspuns la: #145782) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...