-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Un bun prieten...


de blueside la: 18/07/2006 12:20:00
modificat la: 20/07/2006 21:49:43
voteaza:
Un bun prieten...


Noi toţi dorim şi vrem să avem prieteni, dar nu toţi prietenii sunt buni...
Acel prieten bun, care nu te lasă la greu, căci despre acest prieten vreau să vorbesc, cred că are multe calităţi ce trebuie amintite.
Acest prieten bun este atent, ştie să observe când ţie greu, este acolo unde şi când ai nevoie.Este iubitor, ştie să mângîie, ştie să se comporte frumos, are capacitatea să iubescă necondiţionat, acest prieten nu va avea despre sine o părere mai bună, ci este egalul tău, acest bun prieten va avea întotdeauna uşa deschisă şi va fii gata să te primească cu dragoste.
Pe drumul vieţii, greu şi anevoios, atunci când întâmpini greutăţi acest prieten va ştii să se uite înnapoi, să se întoarcă, să îţi dea mâna, să te ajute să te ridici şi mai mult să te ajute să mergi mai departe.Un prieten bun cred că nu va căuta să facă ce-i place lui ci va căuta să facă ce îţi place şi te ajută pe tine.
Un bun prieten nu te va judeca şi va găsi circumstanţe atenuante pentru tine, un bun prieten este lângă tine şi te va ajuta să cauţi soluţii de rezolvare la problemele tale. Greutăţile tale vor fii şi greutăţile lui, bucuriile tale vor fi şi bucuriile lui, va plânge alături de tine şi va râde alături de tine.El va ştii să simtă alături de tine, cand vei fii bolnav el va simţii durerea la fel ca tine Acest prieten bun este blând, gentil şi milos.Un bun prieten este capabil sa ierte si sa uite!
Un bun prieten nu te va jigni, nu îţi va vorbii urât, un bun prieten nu te dezamăgeşte, ci îţi va fii credincios, nu se va preface niciodată
Un bun prieten ştie să se îngrijească de tine, lipsa ta va fii completată de surplusul lui, ce este al lui este şi al tău.
Un bun prieten îţi va da speranţă, un bun prieten te va face să fii tare, un bun prieten te va ajuta să vezi soarele ce se ascunde dincolo de norii negrii, un bun prieten te va motiva pentru a merge mai departe atunci când tu nu mai poţi şi nu mai vrei, cand vei dormi el va veghea asupra ta,
cand vei fii pe drum te va apăra, te va ocrotii. Inima lui va bate în acelaşi ritm ca şi inima ta, acest prieten bun te va înţelege şi îngădui cu toate slăbiciunile tale.
Acest prieten bun este gata, este pregătit chiar sa moară pentru tine...
E greu să îl găseşti, dar dacă ai reuşit acest lucru cred că poţi fii fericit!
Dar ştim noi unde să-l găsim?
Eu l-am găsit! Sunt FERICIT!
"Nu am pretenţia să fie toţi de acord cu mine! "
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


:) - de anisia la: 20/07/2006 21:57:54
felicitari !

permiti un sfat? ... pastreaza si un ochi la spate... just in case!
_________________
love me if you dare !
#134406 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
blueside - de munteanu rodica la: 21/07/2006 07:37:06
Suna frumos ce spui dar parca dorinta ta este de a gasi omul care te iubeste ,intelege si mai ales aproba sii ingaduie.
Ce zici de un om care nu este in stare sa moara pentru tine dar poate
sa-ti arate ca nasterea si moarte vin singure,de un om care nu trebuie sa-ti fie tie credincios( pt asta poti avea un catel)dar cu care potti discuta deschis orice de la egal la egal, un om pe care nu-l impovarezi cu problemele si necazurile sau bucuriile tale dar stii ca tu le vezii pe ale lui si puteti fi sinceri amindoi la orice ora din zi sau noapte.
Ce zici de un om care iti spune punctul lui de vedere deschis si-l cere si
pe al tau iar daca nu se potrivesc nu se isca cearta ci se cauta cauze si
solutii.
Un prieten dupa mine este acel caruia nu simti ca trebuie sa-i ascunzi nimic pentru ca oricum el stie si cauta sa inteleaga dar mai ales asteapta acelasi mod de intelegere.
Tu descrii foarte bine un om care te iubeste.
#134474 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cuvinte intelepte ale unei - de blueside la: 21/07/2006 21:30:14
Cuvinte intelepte ale unei persoane inteligente, cred!
Sunt sigur ca nici un om nu va ajunge vreodata sa adune toate aceste calitati laolalta si devina acel "bun prieten" de care vorbeam, caci atuci acela nu ar mai fii om!
Este mai omenesc prietenul pe care il descrii, si noi suntem oameni, nu...

PS: Este primul meu mesaj, ma bucur si va multumesc pentru ca ati considerat ca merit un raspuns. Nu vreau sa ma opresc aici. Imi pare bine ca am reusit sa descopar aceasta cafenea.
#134595 (raspuns la: #134474) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Multumesc ! - de blueside la: 21/07/2006 21:30:14
Si din alte raspunsuri date si din cel pe care l-ai dat mesajului meu, observ o rezerva, un "ochi lasat la spate''.
Eu doresc fiecaruia sa aiba parte de un bun prieten!
Si pentru orice eventualitate e ok sa stam cu ochii deschisi. S-ar putea ca cineva sa aiba nevoie de noi..
#134602 (raspuns la: #134406) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
salz - de alincobra la: 14/12/2008 21:40:13
bravoo...sunt intru totul de acord cu articolul tau..Si eu am gasit acest prieten...de fapt am mai multi prieteni(2:D )..cand ma vad trist...mereu ma aduc cu zambetul pe buze..ma ajuta mereu..se spune ca un prieten adevarat se cunoaste la greu...nush....multzi ma ajuta cand mi-e greu...dar,,putzini se bucura cu adevarat cand sunt eu fericit...deobicei,,imi zic,,,"bravo".,,"bine ma";sunt cam indiferenti..desi ei ar face orice pt.mine atunci cand mi-e greu..Dar acesti doi prieteni...se bucura la fel de mult ca mine cand sunt eu fericit..fericirile mele sunt shi fericirile lor..shi reciproc...cand i se intampla unuia dintre ei un lucru bun..ma simt in al 9-lea cer..ma simt de parca mie mi s-a intamplat acel lucru..cred k asta inseamna prietenia adevarata...contraziceti-ma daca gresesc..dar inainte...ganditi-va bine...cati dintre prietenii care va ajuta la greu se bucura enorm shi atunci cand vi se intampla ceva bun??cati dintre ei nu sunt putini invidiosi??
#372645 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...