-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Aspect sau creier?


de LaPlusJolie la: 19/07/2006 10:32:00
modificat la: 22/07/2006 19:10:25
voteaza:
Subiectul, sub o formulare sau alta, sub un titlu sau altul, a mai fost dezbatut.
Dar parca punctul pe I nu a fost pus definitiv. Nici domnii nu au zis daca prefera frumusetea in detrimentul inteligentei sau invers, nici doamnele spre ce inclina, daca sa-si etaleze nurii sau sa-si hraneasca mai degraba spiritul (asta in fericitul caz in care putem sa alegem).

Despre compromisuri si cai de mijloc deasemenea s-a mai vorbit, dar uneori, mai des decat am vrea, viata se traseaza doar in alb si negru.

Alors, aspect sau creier??
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (6):


LaPlusJolie - de DINU IONESCU la: 24/07/2006 20:56:02
Sper sa-ti fi trecut supararea , de la celalalt subiect...
Ce te faci cu aspectul, daca persoana nu poate lega nici doua fraze de Doamne ajuta?Deci aspectul este secundar(fara a-i minimaliza importanta), dar nivelul spiritual este absolut preponderent...
Asa cred eu.
SAM.
#135164 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
! - de anisia la: 24/07/2006 15:58:09
creier, definitiv!

aspectul oricum se "altereaza" cu trecerea anilor :))
_________________
love me if you dare !
#135173 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
LaPlusJolie - de Cri Cri la: 25/07/2006 00:03:17
Ce-ai zice.. si una si alta? :)
Fiindca de fapt chiar asa ne facem alegerile, nu? In functie de TOATE calitatile/defectele celuilalt. Nu inteleg dellimitarea.
Nici frumusetea pe care o apreciez eu nu e obligatoriu de apreciat si de catre ceilalti, nici inteligentza care ma fascineaza pe mine n-are nevoie de aprobarea altcuiva ca fiind atare.
Cred ca pui o falsa problema.
Chiar daca as raspunde ca prefer un "nerd" sau un "Adonis", pusa in situatia sa aleg (intre doi subiecti dati), s-ar putea sa nu-mi placa nici unul. Si uite-asa, sa ma indoiesc de mine insami: "La naiba, oare ce-mi place?" :)))

--------------------------------------------
He who laughs last thinks slowest.
#135280 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
persoana - de jeniffer la: 25/07/2006 17:15:04
Cind ma indragostesc, este de ambele aspecte.
#135507 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Raspuns - de LaPlusJolie la: 26/07/2006 15:01:42
~~~~~~~~~~
Dinu Ionescu, nu am fost niciodata suparata, asta in legatura cu celalalt subiect. Cel mult deceptionata ca nu m-am facut inteleasa, dar asta e vina mea cred.
Da, cred si eu acelasi lucru ca toara lumea, ca tre sa ai ce sa vb cu o persoana atragatoare fizic pentru ca ea sa fie cu adevarat interesanta.
Dar nu mi s-a intamplat decat mie sa ma indragostesc si sa atribui calitati psiho-intelectuale unui "adonis" doar pentru ca arata bine?
Sau sa nu pot sa imi imaginez macar ca as putea avea o relatie cu cineva de o personalitate remarcanta, dar mai putin aratoasa?

I've always wanted to be someone. Now I've realized I should have been more specific.
#135700 (raspuns la: #135164) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Spiritul sau personalitatea ( - de mya la: 31/10/2006 21:49:09
Spiritul sau personalitatea (karisma) cuiva ma atrage. Fizicul e important dar nu chiar asa de mult precum personalitatea. Vine pe locul doi. Cu cativa ani in urma un tip foarte, foarte atragator (manechin) mi-a facut o curte asidua. Desi era placut ca om, nu ma atragea ca personalitate, ca spirit. Nu ne potriveam si cu asta basta. Am rupt filmul ca nu era ceea ce voiam. Fizicul nu e totul, e doar o foarte mica parte.

Apoi, daca vrei, poti sa ajuti putin mama natura prin mici artificii (freza, machiaj, sport, dieta etc.) ca sa arati mai bine. Nu e foarte greu, iti trebuie doar un pic de efort si atentie. Multi oameni insa sunt foarte comozi si nu se mai obosesc cu astfel de lucruri. Sunt nimicuri insa conteaza totusi, pentru sanatate, aspect si chiar self-confidence.

Cred ca daca o relatie se bazeaza exclusiv pe atractia fizica nu are sorti de izbanda in timp fiindca cu timpul intervine plictisul si se duce tot sarmul (fara comunicare nu merge). Daca insa relatia se bazeaza pe atractia intelectuala, gusturi, preocupari etc. (dar si fizica insa nu primordial) sansele de reusita sunt mai mari. Iar atunci cand atractia este spirituala (mai departe decat atractia intelectuala si cea fizica) atunci sansele cresc din ce in ce mai mult ca perechea sa reziste in timp, o viata.

#154629 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...