-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Cel mai bun prieten al omului,CAINELE...


de For ever la: 22/07/2006 18:35:00
modificat la: 22/07/2006 20:23:54
voteaza:
Credeti ca e posibil ca intr-o lume atat de plina de interese poti reusi sa ai prea multi prieteni adevarati,fara interese,fara sa profite si sa vrea sa obtina ceva?Nu zic ca nu poti avea unul,doi prieteni adevarati(desi doi e deja prea mult) dar de ce de multe ori ni se dovedeste ca prietenul cel mai bun (asa zis) prostituiaza increderea ta si profita???
E bine sa ai incredere in cei din jur?De ce e avem nevoie de prieteni?Cunoasteti situatii in care cel mai bun prieten a plecat cu nevasta prietenului al mai bun?:)
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (9):


tot eu - de For ever la: 22/07/2006 23:24:52
Daca se poate sa prezentati si exemple de prietenii cu un sfarsit negativ sau fara sfarsit
#134853 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
? - de Andre29 la: 22/07/2006 23:36:26
Hm... sa fie oare vreo legatura intre 'cainele' din titlul conferintei si prietenul care a plecat cu nevasta prietenului cel mai bun? ;;)

________________________
Te rog … desenează-mi o oaie!
#134856 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ciinele = preten ! - de rachita horia la: 23/07/2006 12:32:15
Cu alte cuvinte mai bine zis :OMUL CEL MAI BUN PRIETEN AL CIINELUI ???
#134909 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Erai pe aproape - de For ever la: 23/07/2006 20:45:56
Nu,cainele cel mai bun prieten al omului si asta doar ca nu poate vorbi:)
#134980 (raspuns la: #134909) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Portretul prietenului adevarat - de blueside la: 25/07/2006 19:53:56
Saptamana trecuta am publicat un text ( pe care o sa il pun mai jos) despre prietenie. Un coleg ma prezentase unei doamne si spunea despre mine :este cel mai bun prieten al meu! Am stat la rece apoi si am analizat...
Iata ce a iesit:
Un bun prieten...


Noi toţi dorim şi vrem să avem prieteni, dar nu toţi prietenii sunt buni...
Acel prieten bun, care nu te lasă la greu, căci despre acest prieten vreau să vorbesc, cred că are multe calităţi ce trebuie amintite.
Acest prieten bun este atent, ştie să observe când ţie greu, este acolo unde şi când ai nevoie.Este iubitor, ştie să mângîie, ştie să se comporte frumos, are capacitatea să iubescă necondiţionat, acest prieten nu va avea despre sine o părere mai bună, ci este egalul tău, acest bun prieten va avea întotdeauna uşa deschisă şi va fii gata să te primească cu dragoste.
Pe drumul vieţii, greu şi anevoios, atunci când întâmpini greutăţi acest prieten va ştii să se uite înnapoi, să se întoarcă, să îţi dea mâna, să te ajute să te ridici şi mai mult să te ajute să mergi mai departe.Un prieten bun cred că nu va căuta să facă ce-i place lui ci va căuta să facă ce îţi place şi te ajută pe tine.
Un bun prieten nu te va judeca şi va găsi circumstanţe atenuante pentru tine, un bun prieten este lângă tine şi te va ajuta să cauţi soluţii de rezolvare la problemele tale. Greutăţile tale vor fii şi greutăţile lui, bucuriile tale vor fi şi bucuriile lui, va plânge alături de tine şi va râde alături de tine.El va ştii să simtă alături de tine, cand vei fii bolnav el va simţii durerea la fel ca tine Acest prieten bun este blând, gentil şi milos.Un bun prieten este capabil sa ierte si sa uite!
Un bun prieten nu te va jigni, nu îţi va vorbii urât, un bun prieten nu te dezamăgeşte, ci îţi va fii credincios, nu se va preface niciodată
Un bun prieten ştie să se îngrijească de tine, lipsa ta va fii completată de surplusul lui, ce este al lui este şi al tău.
Un bun prieten îţi va da speranţă, un bun prieten te va face să fii tare, un bun prieten te va ajuta să vezi soarele ce se ascunde dincolo de norii negrii, un bun prieten te va motiva pentru a merge mai departe atunci când tu nu mai poţi şi nu mai vrei, cand vei dormi el va veghea asupra ta,
cand vei fii pe drum te va apăra, te va ocrotii. Inima lui va bate în acelaşi ritm ca şi inima ta, acest prieten bun te va înţelege şi îngădui cu toate slăbiciunile tale.
Acest prieten bun este gata, este pregătit chiar sa moară pentru tine...
E greu să îl găseşti, dar dacă ai reuşit acest lucru cred că poţi fii fericit!
Dar ştim noi unde să-l găsim?

Este drept ca toate aceste calitati nu cred ca le vom gasi vreodata intr-o singura persoana. Omeneste, nu cred ca e posibil ca vreunul din noi sa fim sau sa ne asemanam cu acel ''Bun prieten''
Nevoia de prieteni, cred ca o simte fiecare, dar daca nu exista prietenul adevarat 100%, sa nu mai avem prieteni? sau sa incercam sa fim noi prima data prieteni asa cum am vrea sa ne fie ceilalti prieteni...faith, hope, love,
but the greatest of these is love.
#135425 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cainele ca o' iesire' - de angyss la: 31/07/2006 20:29:39
nu sunt mare iubitoare de animale,dar iubesc un caine la nebunie...am o relatie,ma rog el insurat singura iesire...cainele,iesim ore intregi cu cainele,mergem numai cu masina nu deranjaza e foarte educat,am avut marea surprindere ca am inceput sa-l indragesc,ce sa zic mai rar asa un prieten...cainele
#136843 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Dar stim sa fim buni prieteni? - de anuk31 la: 05/08/2006 16:36:16
Inevitabil, discutiile pe tema prieteniei incep cu reprosuri sau asteptari neimplinite. Cati dintre voi s-au gandit, in momentul in care au intalnit un om care le place si cu care ar dori sa fie prieteni, ce vreti mai mult: sa va fie prieten bun el sau voi sa ii fiti prieten? Tot citind insiruirile de "cum ar trebui sa fie un bun prieten" va regasiti careva in postura prietenului denumit 100%?
Care este sa ridice mana sus1! Pentru ca sa il putem felicita si noi!
Eu stiu ca am prieteni(mai mult prietene, ca de! sunt femeie casatorita!) care imi sunt prieteni mai mult de cat le sunt eu prietena si prieteni carora le sunt prietena buna fara ca ei sa imi fie prieteni nici macar in masura asteptarilor celor mai modeste! Si stiti de ce? Pur si simplu pentru ca imi place sa primesc prietenie si sa ofer prietenie dar nu fac din asta un troc. Sunt oameni care imi plac mai mult , la fel cum sunt si oameni care imi plac mai putin, asa ca le sunt prietena mai buna celor care imi plac mai mult! Asta e! Nu ma pot abtine sa nu fiu subiectiva cand vine vorba de prieteni!
#137503 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pentru For ever - de casandra_radu la: 05/08/2006 15:36:00
Si in prietenie ca si in iubire, nu stii cat de sincer este celalat, daca sentimentele sale sunt autentice sau nu. O solutie este sa nu ai incredere in nimeni si deci sa nu tii la nimeni, sa nu te apropii de nimeni. Imi pare o prostie. Alta varianta este sa ai incredere orbeste si cel mai adesea asteptarile nu ajung realitate, asteptarile sunt chiar menite sa fie inselate, fiindca nu ai nimic de a face cu realitatea.
Daca "prietenul cel mai bun" pleaca cu nevasta, nu a fost niciodata prieten adevarat. Poate ca prietenii adevarati sunt aceia pe care raman prieteni pana la final, cand trecem in lumea dreptilor. Cineva se poate pruta ca un prieten si dupa ani de zile sa te injunghie pe la spate. Asa ca poate un moment relevant e cel de la capatul vietii.
E bine sa te apropii de oameni, nu zic sa ai incredere oarba, dar nici sa fii suspicios, de regula, timpul ajunge sa dovedeasca care este realitatea.
Nu stiu daca am prieteni, sunt cateva persoane la care tin foarte mult si sar pentru ele. Am observat ca si ele au facut la fel cand am avut nevoie de ajutor. Ma simt norocoasa ca sunt in viata mea. Pana acuma, nu am nici o plangere :)
#137511 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
~ - de Cri Cri la: 06/08/2006 21:39:09
Cred ca niste amanunte cam scapa din comentariile cu privire la "cel mai bun prieten care a plecat cu nevasta prietenului al mai bun".
Anume:
1. prietenul n-ar fi plecat cu nevasta daca nevasta n-ar fi plecat cu el
2. daca ala nu era prietenul, ci un oarecare, cu ce schimba asta faptul ca nevasta a plecat?
3. nu alegi de cine te indragostesti. Da, poti alege sa nu dai curs. Uneori se dovedeste o alegere buna, cand iti dai seama ca a fost doar un impuls de moment si era sa faci o prostie. In al doilea caz, poti regreta toata viata decizia de a fi "prieten bun".
--------------------------------------------
He who laughs last thinks slowest.
#137675 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...