-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Lan cu maci arzind in soare


de rolia la: 24/07/2006 14:28:00
modificat la: 24/07/2006 22:08:55
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
E cald ,e atat de cald incat am senzatia ca totul in jur se va topi .In ciuda parca creerul meu refuza sa functioneze.Imi vin in minte fara sa vreau imagini demult uitate .Unduirea lanului de grau presarat cu palcuri de maci rosii arzand in soarele dupaamiezii ,zarit de la fereastra trenului .Si acum ca atunci ,sufletul meu tangeste ,mi-e dor de iubire ,de iubire adolescentina ,de intensitate si candoare .Mi-e dor de mine ,cea de atunci.Nu stiu cum ?, unde ? mai ales de ce ? ,m-am pierdut . M-am ratacit fara sa vreau ,prin hatisurile vietii . Viata nedreapta, ... vesnica scuza .Ori poate nu m-am ratacit .Am ales gresit poteca .......La naiba ,e atat de cald ,incat nu mai stiu nimic . Oare am stiut vreodata ceva ? ......Am trait intens o iubire de-o clipa ? ,de-o viata ? nici eu nu mai stiu .Complicata chestiune . Atunci cand e vorba de altii suntem cu totii "mari filozofi " .Cand suntem noi ''subiect si predicat '' devenim subit niste "tampiti" . Ma intreb de ce mi-e dor de mine, cea de atunci , din adolescenta ? . Oare de ce ? ... Cred ca am obosit .Am obosit sa fiu , sotie , mama , colega , prietena ,......Am obosit sa ascult doar glasul constintei . E atat de cald , incat imi doresc sa-mi trimit constiinta la plimbare .Sa adun un brat de flori de mac ,......Flori de mac rosii arzind , care nu rezista decat o clipa . Uf ! , ce fac oare ? . Te pomenesti ,(vorba cuiva ), ca am cazut in " troaca cu melancolii "
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


E perioada macilor! - de bluearisto la: 25/07/2006 01:56:09
distanta în timp,în inimi,priviri de otel,uitarea se plimba pe strazi si prin vai,dar mîine ca si azi te voi gîndi de ieri.
Gîndeste-te la azi si regaseste-te în acelasi cîmp cu maci!Zîmbeste trecutului fara a uita sa apreciezi tandretea prezentului!Macii cresc pe cîmpuri în fiecare an,cu aceiasi candoare si culoare.Viata este un curcubeu:culorile sînt diferite!Pregateste-ti penelul si picteaza!V-a fi si mai frumos!
#135341 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parca... - de Guinevere la: 25/07/2006 02:53:29
Parca era "butoiul cu melancolie"?
Ca in troaca te mananca... stii tu. :o)))

Cand suntem noi ''subiect si predicat '' devenim subit niste "tampiti"

Sintactic, cu asta sunt total de acord. :oP

In rest, macii sunt frumosi, da.
#135343 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Macul rosu a-nflorit - de zaraza sc la: 26/07/2006 12:40:42
Stii vorba aia..."Ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se implineasca!" Din experienta mea si nu numai vei avea iubirea ce iti doresti. Doar ai grija...de preferat sa nu fie cu complicatii...de parca o alegem noi pe ea...
Florile de mac m-au adus in acest text...superbe flori! Era un cintec la gradinita "Macul rosu a-nflorit..."

cere si ti se va da
#135683 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza sc - de rolia la: 27/07/2006 20:08:26
Stiu ,daca ai sti cat de bine ,iubirea vine cand vrea ,cand te astepti mai putin .Nu te intreaba daca esti pregatit sau liber sa o primesti .Florile de mac sunt asemeni iubirilor de-o clipa ,suave ,nevinovate .Daca le culegi mor .
#135885 (raspuns la: #135683) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Rolia - de zaraza sc la: 28/07/2006 22:38:00
Iubirea vine si cind ai nevoie de ea...Dar se lasa asteptata...De unde sa stiu eu insa pentru ce ni se intimpla niste lucruri...Vorba latinilor: "Sfirsitul incununeaza opera." Deocamdata iubirea ma ajuta, ma incurca...trebuie sa iau partea buna, sa ma ridic la nivelul cerintelor...poate cineva ne pune la incercare...vreau mult, dar mai presus de asta vreau sa fie bine pentru toti.

cere si ti se va da
#136284 (raspuns la: #135885) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...