-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

caut răspuns


de blueside la: 06/08/2006 10:59:00
modificat la: 07/08/2006 17:19:58
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Mă uit la mine, mă uit în jurul meu şi nu pot să vad mai nimic, nu înţeleg cum de un fir de praf să aibă valoare. Încerc să ascult, dar nu înţeleg tăcerea...
Sunt un neânsemnat fir de praf, asemeni cu milioane şi milioane de particule. O moleculă dusă de vânt, o simplă scamă agăţată temporar de haina eternităţii. Un pahar de lut, gol, fără conţinut, fără importanţă ce nu poate fii de ajutor nimănui, căci cine are nevoie de scame pe haine, de praf în faţă sau cum poate stâmpăra setea omului însetat, un pahar gol?...
Ridic o întrebare... şi caut răspuns! Cine poate transforma nimicul în ceva valoros?
Ne pot ajuta prietenii? Trebuie să încercăm singuri? Soluţia e în Divinitate? Se poate? până la urmă...
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


tu - de jeniffer la: 07/08/2006 19:37:51
Prin iubire si munca, care iti dau posibilitatea de de a te distra, de a traii pasiunile tale si de a cunoaste pamintul. Daca nu te simti motivat, vine din faptul ca ai ceva care nu te incinta, ce, numai tu poti afla.
#137836 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Un mesaj pesimist...inceamna - de mya la: 07/08/2006 20:51:47
Un mesaj pesimist...inceamna ca ceva nu e in regula.

Ce e cu comparatia asta cu firul de praf? Neinsemnat si dus de vant, fara continut, un pahar gol? Tu si numai tu poti sa-ti schimbi destinul si felul de a gandi, nu are cine sa te schimbe in bine, decat tu. Din pacate inertia e foarte mare si omul se urneste greu. Poti sa incepi de azi sa zicem sa te modelezi putin cate putin, in bine. Sa ai ganduri bune, sa faci fapte bune, sa gandesti pozitiv mereu (pe cat posibil, o sa vezi ca e destul de greu la inceput) si in timp toate astea iti vor intra in sange, for fi ca o a doua natura a ta.

Trebuie apoi sa ai mereu credinta in Dumnezeu/mama natura sau cum vrei sa-i zici si sa mergi cu mare curaj inainte mereu, in fond ce se poate intampla? Sa nu reusesti in mici chestiuni. Dar nu conteaza, nu te lasa! In fond viata asta e ca o piesa in care jucam cu totii. Nu te implica prea mult in ea ca te frigi, fii mai deasupra putin si mai destins si o sa vezi ca o sa-ti fie mai bine. Ia-o mai usurel :).
#137846 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...