Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Fatza nevazuta a cafenelei si victimele ei


de om la: 07/08/2006 22:25:00
modificat la: 17/08/2006 13:36:24
voteaza:
De la inceput tin sa precizez ca nu este NIMIC impotriva administratorilor acestui site!
Aceasta conferinta se vrea o forma de lupta impotriva persoanelor care profita de naivitatea unor useri. Din pacate, voi care intrati NUMAI in speranta gasirii unui raspuns la o intrebare care va framanta -de ex: (i) am boala X ...oare cum ma vindec; (ii) oare sunt normal asa cum fac sex?; (iii) oare este bine in ceea ce cred eu despre X sau Y?, etc…- aveti sanse SI mai mari ca sa deveniti victimele unor persoane rau intentionate! Tineti cont ca intrati in contact SI cu cercuri/mediuri sociale diferite decat cele in care sunteti aici (este frumusetea, dar si blestemul Internetului). SFATURILE compatibile cu viata si dezvolatea voastra fara traume ulterioare se gasesc NUMAI la SPECIALISTI CERTIFICATI de institutii de invatamant. Pe internet se gasesc 1001 de “binevoitori” care sunt specialisti NUMAI in google si alte motoare de cautare, dand astfel o falsa impresie de cunoscatori.
Sfaturi:
-tineti minte ca cei care se ascund sub un user-nick sau altul au motivele lor (care nu intotdeauna sunt oneste);
-sfaturile de bine trebuiesc verificate in mai multe locuri si de persoane independente;
-feriti-va sa cadeti intr-o influienta/agresiune/ crezind numai userul din spatele unui calculator. Se fac si foarte multe racolari sexuale!!!;
-nu uitati ca sunt persoane care intra pe cafenea numai ca sa se deconecteze si glumeasca, deci nu luati totul AD LITERAM. Cerneti nautul de neghina!;
-daca aveti vreo problema (si butonul ignore nu este suficient) anuntati cu incredere adminul. Cu siguranta ca exista legi care va pot proteja impotriva abuzurilor de orice fel!;

Daca mai aveti sfaturi sau exemple concrete va rog sa le puneti pe site. NU VA JUCATI CU CEEA CE SCRIETI deoarece nu trebuie uitat ca sunt si persoane care sunt un pic debusolate/incepatoare si au nevoie de un punct de reper.
(comentariile sunt inchise) . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (102):


Pt. om - de Paianjenul la: 09/08/2006 13:05:32
Felicitări pt. iniţierea acestui subiect!

Regretabil, întrucît administraţia cafenelei nu-şi poate asuma nici un fel de responsabilităţi pt. natura dialogurilor care se poartă în privat între cafegii (între posibili agresori şi posibile victime - în cazul de faţă), singura chestie de bun simţ rămîne punerea în gardă a celor consideraţi vulnerabili, de către membrii mai "cu capul pe umeri" ai cafenelei...
#138233 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
subscriu - de anisia la: 09/08/2006 13:16:32
celor spuse de Paianjenul si te felicit pentru ca ai pus in lumina aceste aspecte. sa speram ca nou venitii iau la cunostiinta si tin si cont de ele.
_________________________________________________________
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...
#138236 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de Baloo_ la: 09/08/2006 20:13:57
Ideea conferintei e binevenita si din partea mea. Discernamantul e important. Este un dezavantaj ca nu nu e cunoscut "sfatuitorul", dar cu timpul se invata competentele si intentiile fiecaruia. Dar cu timp...
Obiectivul principal ramane umorul, discutiile si trancanelile. Idei sunt de ajutor, dar pareri competente trebuie ca intotdeauana verificate in literatura de specialitate si la specialisti. Ai dreptate...

Twin Peaks : " Bufnita nu este ceea ce pare ... "
#138245 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ar fi - de vania la: 09/08/2006 14:28:28
...ar fi extrem de util ca toate conferintele de genul "fatza nevazuta a cafenelei" sau "instructiuni de utilizare" s.c.l. sa fie plasate permanent undeva la vedere, separate de celelalte.
#138248 (raspuns la: #138236) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
si mai I C S T R I M - de thebrightside la: 09/08/2006 14:55:19
Ar fi ca adminu' sa-si expuna opinia vizazi de subiect (macar). :(

I'm a riddle. Am I?
#138251 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Hai ca nu va cred... - de Mr Six la: 09/08/2006 19:00:18
De unde v-a venit cu racolari si tot felul de sexual harassment ? Chiar daca ar fi asfel de invitatie se poate foarte bine refuza, iar user-ul aruncat la ignore (!)
-Mesajele private cu continutul dubios sint acolo in cutie nesterse...cine are curaj sa faca un copy/paste ?

Pina atunci nu va cred...majoritatea suntem familisti aici !

salutari,
sixpack
#138272 (raspuns la: #138251) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Deasemenea - de Mr Six la: 09/08/2006 19:10:33
Nu am vazut nici o conferinta la "cafenea" unde s-au eliberat retete medicale.

salutari,
#138273 (raspuns la: #138251) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de cattallin2002 la: 09/08/2006 19:11:31
Aceste forumuri apar in motoarele de cautare la diferite subiecte. Unii probabil considera ca cine stie ce experti scriu la aceste subiecte. Chiar eu cind am intrat prima data m-am uitat la un subiect si m-am minunat cite stiau respectivii. Problema ar fi cu tinerii care intra pe site.
In domeniul religiei sint de exemplu persoane care poate cauta informatii si nu au prea multe cunostinte in domeniu. Iar pe site cei care sint cei mai activi la aceste subiecte si cei mai vehementi nu au o privire din ambele parti ale problemei, de obicei cunosc doar carti sau site-uri anticrestine (care de obicei tin de parapsihologie sau ateism militant).
As mai spune deocamdata despre conflictele iscate. Mi s-ar parea normal ca sa nu intram pe site pentru a ne certa cu cineva sau a suporta injurii. De exemplu e un user care pe oricine are o parere diferita il catalogheaza prost, incult sau nebun. Adminul nu ar putea sa-i atraga personal atentia asupra limbajului sau comportamentului. Ajunge numai un ignore?
Deocamdata atit.
cattallin2002@yahoo.com
#138274 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cascati bine ochii! - de admin la: 09/08/2006 21:34:56
Sfaturile tale sunt de bun simt, si sunt valabile pe oricare din siturile Internet, nu numai la Cafenea. Evident, mesajele schimbate in privat de utilizatori, pe adresele lor email personale, ii privesc strict, si ies din sfera de competenta, ca sa zic asa, a administratorilor Cafenelei.

Ce putem face noi, este ca atunci cand ni se semnaleaza comportamente reprobabile, tentative de racolaj ilegale, etc., este sa luam masuri, evident doar dupa examinarea dovezilor, repet, strict in ceea ce tine de situl Cafenelei.

In concluzie, cascati bine ochii, nu credeti tot ce cititi pe Internet, si fiti cu discernamant. In aceeasi masura, nu cadeti in cealalta extrema, cea a paranoiei. Gasiti calea de mijloc. La fel cum nu va luati dupa orice va spune primul pe care il intalniti pe strada, la fel si pe internet. Daca o faceti, atunci asumati-va consecintele, nu dati vina pe Administratia drumurilor si soselelor.
#138294 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
atentie - de om la: 09/08/2006 22:18:10
Am spus CLAR de la inceput ca nu este impotriva adminilor!!! Este absurd sa fie trasi la raspundere pt mesajele din privat...este ca si cum ai blama un ziar pt ca da unul anunt :"caut dansatoare pt Spania" cand in fond ele ajung prostituate in Turcia.
De asemenea, nu am spus ca se intampla NUMAI pe cafenea....este un fenomen general valabil!

Aceasta conferinta se doreste o extensie la confa "sfaturi pentru cafegii incepatori" . Este o forma de reasigurare a celor care au experiente nedorite ca pot cere ajutorul adminilor si ca pot fi protejati!

:))

PS: De asemenea, nu inteleg tevatura care s-a creeat in jurul acestei conferinte; am primit o multime de mesaje in MP de la diferite persoane care sunt la fel de mirate ca si mine de anvergura data...oare pe cine deranjeaza faptul ca se incearca deschiderea ochilor unor incepatori si celor care se simt abandonati in suferinta lor? Cineva mai jos scria de CURAJul victimelor sa spuna direct, din punctul meu de vedere CURAJul trebuie avut si de cei ce pot lua o atitudine!!!
#138301 (raspuns la: #138294) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ce de victime lately! - de zaraza la: 09/08/2006 22:29:51
conferinta asta, ca si ceva mesaje private primite lately imi sugereaza ca se incearca (stangaci, de altfel) descalificarea unor persoane ce s-au dovedit mereu serioase si foarte bine informate. o chestie ciudata, aceste persoane scriu corect gramatical pe forum, iar in facaturile "citate" fac greseli tipice altor useri. huh, sa vezi si sa nu crezi, tzatzo!

zaraza
#138307 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
wow - de LaPlusJolie la: 10/08/2006 19:50:56
De cata lipsa discernamant ai nevoie ca sa poti sa devi victima a unui forum de discutii??
zaraza, daca tu crezi ca esti victima unei campanii de denigrare, eu cred ca tot lately, e paranoici, dom'ne, e paranoici...
~~~~~~~~~~~~
I've always wanted to be someone. Now I've realized I should have been more specific.
#138309 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#138307, de zaraza - de om la: 09/08/2006 23:09:57
zaraza, vorba adminului, te-as ruga sa ma disociezi de MP-uri (pe care ,asa cum am scris deja, am inceput sa le primesc).

Am scris CLAR scopurile mele pt aceasta conferinta, orice speculatie a ta sau a altora referitoare la ALTE scopuri ale conferintei acesteia este tendentioasa!
#138312 (raspuns la: #138307) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de zaraza la: 09/08/2006 23:25:53
ai scris clar scopurile si la fel de clar ai atentionat publicul ca se practica "racolari sexuale". ca un facut, apar imediat victimele racolate si mesajele (agramate) primite de acestea! si culmea, racolatorul/racolantul (?) o facea cu nick-ul sau de pe forum. de ce oare, daca ii scria victimei pe mail? il locul tau, m-as pregati mai bine cand m-as apuca de astfel de intreprinderi. poate ii convingi pe unii, pe mine in nici un caz.

sa auzim de bine,

zaraza
#138315 (raspuns la: #138312) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#138315, de zaraza - de om la: 09/08/2006 23:40:50
CURIOS, totusi nu inteleg de ce imi sari mie in cap pt ca cineva iti trimite MP-uri? Desluseste problema cu cel/cei ce trimit mesajele pe MP.

Scopul conferintei nu este sa conving pe NIMENI DE NIMIC, cine are ochi de citit sa citeasca si ATAT (fiecare cum isi asterne asa doarme)!!!

basta
#138317 (raspuns la: #138315) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cafeneaua destinata sa se scufunde in gunoi? - de Cassandra la: 10/08/2006 00:07:31
Mi se pare incredibil ce se intimpla pe Cafenea, si sper din toata inima ca adminii sa-si dea seama ca o serie de utilizatori a caror contributie in forum ne este bine cunoscuta celor cu o oarecare vechime pe cafenea, se erijeaza in "securisti" si "consilieri" morali nechemati ai cafenelei.

Metoda insinuarilor gratuite (data fiind imposibilitatea de a dovedi ceva), atinge un nivel de abjectie inacceptabil pentru un for public care pretinde ca are o minima decenta. Daca cineva are cunostinta ca se intimpla o ilegalitate, e liber sa se duca cu dovezile respective (emailuri, adresa ip etc.) la Politie, lasind insinuarile (publice si pe mesaje private) in afara Cafenelei.


#138324 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Am inteles foarte clar ca nu - de admin la: 10/08/2006 00:22:04
Am inteles foarte clar ca nu ai nimic cu noi. Am vrut doar sa ii lamuresc pe altii, care poate novici in ale internetului, ar fi fost tentati sa creada ca este vorba de sugestii strict legate de Cafenea.

Chiar nu inteleg unde vedeti vreo insinuare in mesajul lui 'om'. Sunt sfaturi cu caracter general.

Cat despre afirmatii panicardogene de genul "of Doamne, ce se intampla cu Cafeneaua, of nu inteleg nimic, mi-e frica", puhhhlease, am in spate 8 (opt) ani de experienta in moderarea de comunitati online. Go get a life.
#138328 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
"sper din toata inima ca admi - de admin la: 10/08/2006 00:26:05
"sper din toata inima ca adminii sa-si dea seama ca o serie de utilizatori a caror contributie in forum ne este bine cunoscuta celor cu o oarecare vechime pe cafenea, se erijeaza in "securisti" si "consilieri" morali nechemati ai cafenelei."

numeste-i la concret (sau pe mp daca nu vrei public), altfel vorbesti de pomana
#138329 (raspuns la: #138324) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
subiectul zilei - de cattallin2002 la: 10/08/2006 01:59:43
Asteptam in continuare explicatiile lui abc111. Nu stiu cine doreste condamnarea lui, s-a dorit doar atentionarea lui si/sau restrictionarea accesului. Daca aparatorii lui vor sa complice lucrurile nu ma mira. Cum nu le place unora, Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, ci indreptarea lui. S-a asteptat un raspuns din partea admin-ului, de aceea nu s-a afisat nimic. Daca atitudinea si problema lui abc111 poate fi inteleasa intr-un fel, pacat de unele iesiri gen zaraza.

cattallin2002@yahoo.com
#138339 (raspuns la: #138324) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
abc111 - de cattallin2002 la: 10/08/2006 09:25:18
Chiar as ruga admin-ul sa nu restrictioneze intrarea pe site a lui abc111 pentru a putea raspunde.
E si el om, de aceea daca doreste imi ofer sprijinul pentru ajutor si chiar amicitia, desi nu sint de acord cu faptele.

cattallin2002@yahoo.com
#138360 (raspuns la: #138324) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pe scurt - de admin la: 10/08/2006 09:30:52
In ce ne priveste, asteptam pe mesajele private (sau aici daca vreti), explicatii despre cazul in discutie. vrem explicatii in detaliu asupra a ce s-a intamplat, de la cei care cred care cunosc povestea. un mesaj per utilizator va rog. Altfel, divagatii la infinit cu sugestii voalate nu ne intereseaza, sunt ontra productive si nu fac decat sa ne consume aiurea timpul. Multumesc.
#138362 (raspuns la: #138339) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
cum a ajuns "materialul incri - de RSI la: 10/08/2006 10:58:47
cum a ajuns "materialul incriminant" la userul care l-a difuzat?
#138374 (raspuns la: #138324) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nu stiu cine doreste condamn - de zaraza la: 10/08/2006 11:00:14
Nu stiu cine doreste condamnarea lui, s-a dorit doar atentionarea lui si/sau restrictionarea accesului.

catalin, ce inseamna "s-a dorit"? care-i subiectul in propozitia asta, cine sunt exact cei care AU DORIT? pana una alta, abc111 n-are de ce sa fie restrictionat in vreun fel, nici nu cred ca stie despre ce-i vorba. de ce nu spuneti VOI ( tu si OM) care este exact problema? evident, cu argumente si dovezi!

zaraza

#138375 (raspuns la: #138339) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza - de cattallin2002 la: 10/08/2006 12:57:12
Eu as zice mai intii sa dea un raspuns abc111. Nu cunosc legislatia din alte tari, cine ar vrea sa creeze o problema pentru un user? Eu nu vreau in nici un caz. Era vorba doar de o atentionare, ceva, nu poti sa gasesti ceva si apoi sa te prefaci ca si cum nu s-ar fi intimplat. Cum ar fi reactionat fiecare? De asemenea, nu stiu daca e potrivit sa se dea materiale pe site public, ar fi totusi si o problema morala, legata de acceptul pesoanei respective. Nu in ultimul rind, orice ar face o persoana nu o putem supune la umilinta si are dreptul la ajutor. Daca va vrea va da si o explicatie.

cattallin2002@yahoo.com
#138392 (raspuns la: #138375) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
catalin - de zaraza la: 10/08/2006 13:14:48
inainte sa astepti o "explicatie" de la abc111, nu crezi ca ar fi util ca inainte de asta sa-i spui omului de ce anume il acuzi?

Cum ar fi reactionat fiecare? De asemenea, nu stiu daca e potrivit sa se dea materiale pe site public, ar fi totusi si o problema morala, legata de acceptul pesoanei respective.

vai, ce moral ai devenit! cum ramane cu barfele ordinare pe care le-ai trimis tuturor pe MP? asta presupun ca se cheama "trezirea opiniei publice". imi fac greata asemenea intreprinderi si mi se pare trist ca e asa de usor sa distrugi reputatia cuiva cu cateva insinuari jegoase.

zaraza
#138394 (raspuns la: #138392) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Numai cineva care utilizeaza - de anuk31 la: 10/08/2006 19:50:56
Numai cineva care utilizeaza internetul doar ca mijloc de divertismet poate sa creada ca "tot ce zboara sa mananca" pe aici!
Informatii eronate le puteti gasi, la sigur, si in carti asa-zise "de specialitate" atata timp cat si toti care isi pot permite scriu o carte!
Dar omul, ca fiinta superioara, e dotat cu discernamant!
#138403 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
catta - de om la: 10/08/2006 16:04:19
RSI-ul are o intrebare buna: "cum a ajuns "materialul incriminant" la userul care l-a difuzat?"
Cred ca mai normal era ca cel/cei in cauza sa trimita adminului direct si fara intermediar; acum se face valva si apar tot felul de persoane care vad numai scheme si scenarii.
Asa cum am scris cand am deschis aceasta conferinta -general valabila- ADRESATI-VA adminului cu incredere (fara intermediar este mai bine), NUMAI EL POATE VERIFICA AUTENTICITATEA SI POATE LUA MASURI DIRECTE.
#138412 (raspuns la: #138374) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Romania dupa '89 - de Mr Six la: 10/08/2006 16:13:23
Tara intermediarilor si a comisioanelor !!!

La cafenea nu vad motivul feature-ului "mesaj privat"...doar pentru astfel de intimitati (apoi va plingeti fara rost cind apar). Mai bine inchideti conferinta si lasati user-ul in pace; un refuz in surdina era mai decent...decit in prezenta avocatilor.

salutari,
sixpack
#138414 (raspuns la: #138412) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Six - de RSI la: 10/08/2006 16:32:24
Partea curioasa este ca o aparenta corespondenta intre, sa zicem utilizatorii X si Y a fost distribuita de utilizatorul Z altor membrii ai forumului. Cum aceasta corespondenta este de natura privata, ba chiar din anumite declaratii ale celor ce au primit aceasta informare, nici nu s-ar fi purtat macar pe serviciul mp al Cafenelei, se pune intrebarea cum a ajuns utilizatorul Z in posesia ei ? Tine cont ca intre utilizatorii X si Z exista o relatie de antagonism binecunoscuta .
==================================================
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."

~ Benjamin Franklin
#138415 (raspuns la: #138414) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
catta (analiza cu sange rece) - de om la: 10/08/2006 16:50:22
Din punctul meu de vedere adminul este singurul care poate lua o decizie!
Raspandirea mesajelor dintre cei doi are urmatoarele caracteristici:
-cel "incriminat" nu recunoaste si doar "victima" sau adminul (daca a fost scris pe MP) poate confirma
-NU pot fi verificate de userii carora le-ai trimis mesajele
-poate unii useri aproba anumite comportamente reprobabile si o sa caute prin orice mijloace (a se vedea scheme si mai stiu eu ce alte insinuari) sa discrediteze aceasta conferinta. Prin discreditarea ei se discrediteaza si sfaturile generale, astfel nou-venitii invata sa nu aiba incredere in admin :((

Aceasta conferinta are un CARACTER GENERAL si nu unul PUNCTIFORM.

Ajutorul punctiform se poate da de la persoana la persoana DIRECT! Faptul ca tu te-ai implicat,in cazul cand mesajele sunt reale, este laudabil; dar ATENTIE daca nu sunt reale-demonstrabile ai cazut ca musca in lapte -vorba romanului-!
#138418 (raspuns la: #138415) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
atita timp cit se incearca d - de Cassandra la: 10/08/2006 17:05:17
atita timp cit se incearca defaimarea "in masa" a unui utilizator prin mesaje private care nu demonstreaza nimic, mi se pare cinstit ca toata inscenarea sa fie facuta publica. Razbunarea in acest mod rusinos trebuie pedepsita, cei implicati sa le fie retrasa confirmarea si sa-i ceara scuze public lui abc111.
Nu ma mira ca tocmai "om" care de curind ameninta in Cafenea cu publicarea mesajelor mele private a avut indrazneala sa deschida aceasta conferinta prin care avertizeaza pe noii veniti de "pericolele" ce ii poate paste in internet. Si nici nu ma mira ca conferinta sa sa fie laudata ca fiind "de bun simt". Daca mai exista o urma de decenta, sper sa i se faca dreptate lui abc111, incepind cu confirmarea sa pentru ca nici nu-i dau dreptul omului sa raspunda.

#138422 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
delicat - de casandra_radu la: 10/08/2006 17:13:20
Racolari sexuale? :) Cine face, hai spune-ne, serios acuma, poate unii vor sa fie racolati.
Departe de a lua in zeflemena subiectul, a carui cadru a fost totusi trasat in linii destul de generale..pana la urma este responsabilitatea fiecaruia ce face cu viata lui. Daca cineva alege sa fie naiv si se lasa dus de nas, apoi e exclusiv vina lui. In nici un caz nu se poate considera ca a fost victima acestui site sau a nu stiu cui. E doar victima propriei sale prostii. Cum sa protejezi pe cineva de propria sa prostie?! Nu prea ai cum.
Aici nici macar nu comunicam direct, ci virtual, prin texte. Nimeni nu te obliga sa faci nimic, nici nu ar avea cum. Cel mult cineva ar putea sa te insulte printr-un mesaj privat. Caz in care nu vad vatamarea, poti sa nu citesti, poti da ignore, si la urma urmei ce conteaza daca un strain arunca o vorba scrisa?
#138424 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
raspuns - de a399 la: 10/08/2006 19:50:56
Regret ca nu am putut raspunde ieri, dar mi-a fost imposibil sa intru pe acest site; cand am avut timp sa intru pe site imi venea mereu adresa mea cand voiam sa postez ceva.

Totusi as vrea sa aduc putina claritate in subiectul discutat.

Ultimele doua mesaje primite de la "partea lezata" sunt urmatoarele:

"Eu am zis multe lucruri doar sa te icerc, dar nu te-ai opus. Acum nu vreau sa te judec, dar asta e. Oricum ramanem amici pt ca incerci sa ma ajuti. As vrea sa imi spui cat mai multe de boala mea. In rest, iti doresc tot binele din lume. Intr-un fel sunt suparat pe tine pt ca am vazut tot ce ai scris pe cafeneaua. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa ai parte numai de bucurii!!!! Pa."

(scris acum 3 zile.

"Eu pe cafeneaua am vazut multi oameni credinciosi, cum ar fi cattallin si am vazut ca tu te opui tuturor crezandute atotstiutor. Dar nu e asa. Nu vorbi de lucruri care nu le cunosti. Nu imi place cum gandesti, dar e treaba ta ca esti ateu. Acum tin legatura cu multi de pe cafeneaua si chiar si cu tine mam certat foarte mult." si "Am rugat intr-o seara pe cineva sa se roage pt tine si ia fost rau toata noaptea". Mi-l imaginez pe "cattalin" sau "om" rugandu-se toata noaptea pentru "binele meu"!

Dar asta nu are nici o importanta. Important e ca nu am corespondat cu o singura persoana ci cu trei: persoana care m-a rugat sa-l ajut, un coleg de clasa din ultimul an si fratele lui de 26 de ani, care s-a recomandat ca e "bodyguard" la un spital si are grija de pacient.

Initial discutia a fost exclusiv despre boala, dar ulterior am primit zeci si zeci de mesaje cu "te iubesc" si unele in care mi s-a spus de planul baiatului de a merge la o Clinica la Cluj pentru analize si pentru a avea relatii sexuale anale cu un tanar de 25 de ani. Am fost foarte alarmat si i-am transmis imediat sa fie atent ce face si sa folosesca preventiv protectie, pentru ca exista pericol de boli venerice grave. Raspunsul lui a fost foarte calduros "am vazut ca tii la mine, ca iti pasa de mine".
Nu am intrerupt corespondenta pentru ca mesajul lui anterior era ca se sinucide. Cum si eu am trecut in viata prin asemenea perioade, am fost foarte sensibil la problema sinuciderii.

Totusi i-am transmis prietenului sau mai varstnic toate acestea, intrebandu-l daca stia ca e gay. El mi-a raspuns (si nu am sters nici un mesaj) ca e surpriza pentru el, ca nu intelege nici el de ce mi-a scris atatea mesaje de "iubire" si unele extrem de sexuale in continut, si ca nu stia nici despre gandul lui de sinucidere.

Voi continua!
#138425 (raspuns la: #138415) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pentru Cassandra - de casandra_radu la: 10/08/2006 17:19:02
Wow, Cass..daca e asa cum spui (eu nu cunosc, fiind mai nouta pe aici), observ ca nimic nu s-a schimbat, apropo de oameni. Si la fel ca si mIRC, se pare ca si pe aici e la fel, doar ca mai in slow motion, desigur, mesajele nu apar asa repede, replicile mai intarzie. Si aici sunt intriganti care nu au o viata si umbla cu mizerii de doi lei.
Si normal, cel care se stie cu musca pe caciula, tocmai acela e marele moralist. Asa a fost intotdeauna :)
Chill, cass, nu avem ce face, serios. Putem sa ne retragem daca nu ne mai place, dar lupul nu-si va schimba parul.
#138426 (raspuns la: #138422) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
rsi - de Mr Six la: 10/08/2006 17:25:26
Din pacate nu toti participantii la aceasta conferinta (vreo 12 cu adminul)...au primit mesaje private cu toata povestea lui X,Y,Z.
-Asa ca, unii mai suntem tinuti in umbra :)))))

salutari,


#138429 (raspuns la: #138426) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Six - de RSI la: 10/08/2006 17:30:17
Nici eu nu am primit mesaj privat cu povestea lui X si Y. Cred ca Z nu ma simpatizeaza ! ;)
==================================================
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."

~ Benjamin Franklin
#138431 (raspuns la: #138429) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#138422, de Cassandra - de om la: 10/08/2006 20:53:09
Vad (nu cu mirare) ca folosesti orice prilej spre a ma provoca! Acum folosesti mesajele MP ale altora pt a ma provoca..."ce are xxx cu prefectura"?
Asa cum ti-am mai scris DIRECT in cafenea: acum stiu cu CE am de a face si acum sunt pregatit sa nu-ti mai cad in schemele tale ascunse!

Din partea mea numai bine!
:)))))))

PS: despre cei care ati inceput sa puneti mesaje pe aceasta conferinta (care are un caracter general) cu asa-zisele dialoguri (truncheate sau nu)...va rog sa o spuneti celor care au posibilitatea sa le verifice! Chiar daca fara foc nu iese fum...trebuie sa-i dam crezare lui Ceauseasca "DOVADA" :))
#138448 (raspuns la: #138422) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cearta sau ba ? - de vise la: 10/08/2006 23:09:23
Mmmmmm..cearta-n public , pana acum n-am mai avut parte de asa ceva pe aici , simt putin gust de reality show , eu fiind spectator :)
Urmeaza cumva vreo ardere pe rug , cine-i juriul ? :)
#138466 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Stimati colegi, nu aveti impr - de RSI la: 10/08/2006 22:58:02
Stimati colegi, nu aveti impresia ca ati fost jucati pe degete ? Eu cred ca da. In loc sa va certati intre voi, poate ar fi mai bine sa folositi acea trasatura umana mult hulita in ultima vreme numita ratiune, si sa va ganditi la intreaga situatie. Atunci s-ar putea sa ajungeti la concluzia la care am ajuns eu: cineva , foarte abil de altfel, si-a batut joc de voi. Asa ca mai bine sa se incheie aici disputa aceasta si in viitor folositi mai mult numita trasatura (ratiunea) atunci cand raspundeti unor "strigate de ajutor" sau faceti publice unele insinuari fara fundament.

In incheiere vreau sa reiterez apelul adminului care se repeta din cand in cand: "Atentie la trolli!"
==================================================
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."

~ Benjamin Franklin
#138484 (raspuns la: #138448) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#138484, de RSI la Fri, 11/08/2006 - 05:58 - de om la: 10/08/2006 23:24:21
Cred ca au fost jucati pe degete cei care s-au lasat deturnati de la mesajul GENERAL al conferintei si au incercat sa personalizeze (intr-o maniera tragi-comica prin acuze si insinuari) cum au putut aceasta conferinta.
Din punctul meu de vedere nu a fost nici o trollare, doar un exempu BUN pentru cei incepatori: sa vada "pe viu" diversitatea din cafenea: cu curiosi care se vor in mijlocul barfelor, cu adeptii scenariilor, cu creduli, etc.
Totusi s-au spus si sfaturi bune: "cascati ochii" , "discernamant", "calmati-va", etc!

Din punctul meu de vedere conferinta a aratat ceea ce a avut de aratat (cine are ochi de citit sa citeasca ;)) si cu acestea nu ma mai simt obligat sa o moderez si sa cer tot timpul o delimitare fata de ceea ce se tot discuta in privat.
OM
PS-RSI: acum off the record (deci trolare :))...RSI, spuneai ca "Z" nu te agreeaza pt ca nu ti-a trimis MP-ul; oare ce faceai daca ti-l trimitea ? ;))
#138492 (raspuns la: #138484) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anulat - de RSI la: 10/08/2006 23:38:06
anulat
#138493 (raspuns la: #138492) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de RSI la: 10/08/2006 23:39:09
Sfaturi bune s-au dat, insa nu totdeauna s-au si aplicat !

PS la PS - virtzavercea: Z nu mi-a trimis mp-ul tocmai pentru ca nu ma agreeaza nu invers ,,, Ce faceam? Exact ce am facut mai tarziu, cand m-am lamurit despre ce era vorba. Daca vrei detalii, foloseste mp-ul, nu o sa public toate "trucurile" mele ;)

Vise

keep on dreaming ! aici cearta n-o sa iasa cat sunt eu pe pozitie ! ;P


==================================================
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."

~ Benjamin Franklin
#138495 (raspuns la: #138492) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
STOP. MESAJ CATRE ABC111&A399&CASSANDRA - de gabytzu17 la: 11/08/2006 09:22:11
-GABY- Am primit azi un email si am ramas afis. Nu ma asteptam ca un om ce incearca sa ajute alt om sa fie acuzat! Cu ce drept? nu miam bagat avocat fratilor. Ce e cu toate astea? De azi nu mai vreau sa vad mesajele mele aici. Mai cattalline poate reusesti sa imi spui si mie cu ce a gresit abc111!!! Nu credeam ca sunteti in stare de asa ceva. NU E NIMIC ADEVARAT. NU A FACUT NIMIC RAU ABC111. VREAU SA MA CREDETI!!!!! BA DIN CONTRA, MA AJUTAT. SI MA INTELES IN TOATE PROBLEMELE MELE. DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE!!!
#138526 (raspuns la: #138425) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
de ce nu am fost anuntat ca am avocati?? - de gabytzu17 la: 11/08/2006 09:22:11
-GABY-ma inspaimanta ce se intampla aici. Eu nu miam bagat avocat fratilor. Ce aveti cu oamenii care incearca sa ajute? Cu ce va deranjeaza? Daca nu imi citeam emailu nu stiam ce se intampla aici. Abc111 nu mia gresit cunimic niciodata, si ma ajutat. Nu mai vreau sa vad mesajele mele aici.
#138530 (raspuns la: #138425) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
subiect - de cattallin2002 la: 11/08/2006 09:34:59
Este adevarat si ceva din ce a spus a399, dar trunchiat. Tinarul contactat are 17 ani, era deprimat avind o boala din nastere, nu are prieteni apropiati iar parintii sint la munca in strainatate.
Eu l-am cunoscut acum 6 zile dupa ce a postat un mesaj la un subiect de ajutor. Abc111 il cunoscuse in urma unui alt mesaj plasat acum o luna jumatate in care spunea ca are o boala genetica.
I-am scris la ultimul mesaj sa aflu despre boala lui, daca il pot ajuta cu ceva. Era neincrezator si m-a pus la incercare sa afle ce intentii am.
Din vorba in vorba am aflat ca mai fusese contactat de cineva de pe cafenea, la inceput cu scopul de a-l ajuta si de care acum se teme putin pentru ca i-a dat adresa. Nu stia ce intentii are si mi-a dat niste mesaje sa-mi fac o parere. Am aflat ca este vorba de abc111/a399. Din ce am citit eu atunci unele mesaje erau explicit sexuale. Din ce am mai discutat cu el si am citit, am inteles ca abc111 il presa pe tinar cu ideea ca sigur va ajunge gay, sa accepte acum ca este asa cum e ca altfel mai tirziu poate se va sinucide. Tot timpul insista ca vrea sa il ajute, ca ii vrea binele. De aceea tinarul a scris si a doua oara pe forum, ca sa intrebe daca o sa devina gay. A citit un mesaj al Cassandrei si i s-a parut ca ar fi experta, voia sa o intrebe pe ea de fapt. Dar nu a specificat numele ei.
Boala este sindrom Kallmann, ce implica si un hipogonadism. Acum urmeaza un tratament si din ce am inteles va ajunge normal.
De mentionat este ca el inainte sa il contactez eu racise relatiile cu abc111, spunindu-i ca nu vrea sa devina gay si ca homosexualitatea i se pare o optiune.
Un mesaj: "nu sunt vinovat ca nu pot fi ca tine si ca vad in
> tine
>> > un simplu amic si nimic mai mult! Miai putea face
> cel
>> > mai frumos cadou de ziua mea continuand sa vb cu
> mine.
>> > Dar doar amici. mai mult nu pot."

Asta inainte sa il contactez eu. Abc111 s-a prezentat la inceput ca un om de stiinta ce vrea sa il ajute. Chiar tinarul a crezut mai mult spusele lui Abc111 (dupa cum mi-a spus) decit ale medicului referitor la intrebarea daca o sa devina gay din cauza bolii.
A zis ca la un moment dat ca a inceput sa se simta manipulat, ca abc111 voia sa devina ca el, gay. A scris si citeva mesaje sa il incerce, sa vada ce intentii are cu adevarat. Si acum se simte influentat de conceptiile lui Abc111. Mi se pare ca s-a profitat de lipsa de afectiune a tinarului. Tinarul se simte vinovat, sau i-a fost indus sa se simta vinovat ca de fapt el a facut un rau. Mi s-a parut a fi o agresiune psihica, avind in vedere si circumstantele. De altfel am aflat ca abc111 si-a schimbat mesajele dupa ce a vazut ca mai stie cineva de ceea ce se intimpla. (un prieten si fratele). Eu concluzia asta am tras-o din ce am discutat cu el, vara lui si am citit mesaje. Si acum are nevoie de un prieten si l-ar accepta si pe abc111. Eu nu l-am sfatuit sa n-o faca ci sa mai intrebe si alte persoane.
Dupa ce am aflat l-am contactat pe "Om" sa il intreb ce sa fac si sa il rog sa ii scrie tinarului pentru a-si face prieteni. Apoi am zis sa ii scriu admin-ului sa cunoasca situatia. Neprimind nici un raspuns am mai scris cam la 5 useri, cerind sfat si rugindu-i sa ii scrie tinarului.
Nu stiu sigur daca abc111 a avut acesta intentie sau asa a considerat el ca e mai bine, oricum mi se pare ceva gresit.
Intentia mea de la inceput a fost sa stie abc111 ca a mai stie cineva ce s-a intimplat, pentru a nu mai repeta experienta. Nu am vrut sa ii fac mult rau, de aceea nu am afisat nimic pe forum. Am mai vrut ca si altii sa cunoasca ce se poate intimpla. De altfel am vazut (chiar din ce a afisat el) ca abc111 a mai convins pe cineva credincios si hetero sa devina gay. Mie mi s-a parut tot o racolare.
O sa intreb cum ar fi reactionat alte persoane daca ar fi fost in locul meu? Ar fi inchis ochii ca si cum nu ar s-ar fi intimplat nimic? sau alte variante. Astept un raspuns la aceasta intrebare


cattallin2002@yahoo.com
#138557 (raspuns la: #138425) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
abc111 - de cattallin2002 la: 11/08/2006 09:44:08
Abc111 i-a scris ieri: "Daca nu spui adevarul in privinta mea, voi trimite aceste mesaje ale
tale ca
sa fie evaluate."

A scris mesajele de mai jos de frica. Nu il mai santaja ca si el are mesajele tale. Poate cineva de 47 de ani sa se adreseze astfel unuia de 17 ani?


cattallin2002@yahoo.com
#138561 (raspuns la: #138530) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cattallin2002 - de gabytzu17 la: 11/08/2006 19:59:45
ai dreptate prin ce zici, dar chiar daca ma simt manipulat abc111 a incercat sa ma ajute. Eu am trimis unele mesaje poate pt ca aveam nevoie de afectiune.
#138573 (raspuns la: #138561) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cattallin - de gabytzu17 la: 11/08/2006 19:59:45
e adevarat ce ai zis si tu, dar totusi cand am avut nevoie a incercat sa ma ajute. Eu anumite mesaje i leam trimis avand nevoie de afectiune. Nu vreau sa judec pe nimeni dar cands mam simtit manipulat am incercat sa caut alta persoana cu care sa comunic.Eu consider ca abc111 nu a gresit cu nimic. Anton a zis "Sa stii ca si daca persisti pe calea minciunii eu nu voi riposta
niciodata si nu ma voi razbuna. Las soarta sa aleaga!
Poti sa alegi ce vrei in viata! " si asta inseamna ca nu am de ce sa ma tem. Dar mesajul "Daca nu spui adevarul in privinta mea, voi trimite aceste mesaje ale tale ca
sa fie evaluate. Tu chiar nu iti dai seama in ce situatie m-ai bagat fara ca
eu sa fiu vinovat de nimic?" ma cam speriat. Catalin mia zis "Despre Anton, ti-am zis ca cel mai bine e sa ceri sfatul unui preot, duhovnic ce sa faci. Mie nu imi place ca uraste crestinii si crestinismul. Scrie foarte urit pe cafeneaua despre crestinism si ii mai prosteste poate si pe altii sa creada ce scrie el." si asta ma facut sa iau o masura in privinta asta.Nu vreau sa se mai discute pe tema asta. Abc111 spunea intrun mesaj "Ti-am vrut numai binele si a iesit un rahat din toata grija mea.
Nu am crezut niciodata ca voi declansa atata ura de la ignoranti.
Parerea mea e bazata pe opinia specialistilor: ca orientarea sexuala
depinde
de situatia hormonala si nu e la alegerea omului.
Daca in viata iti vei da sema ca esti altfel, sa nu te sinucizi si nici
sa
nu bei cum iti recomanda prietenii. Crede-ma ca bautura nu iti face
bine.
Eu cand am fost de varsta ta am vrut la fel ca tine sa ma sinucid, si
din
cauza asta am incercat sa te fac sa te gandesti. Am incercat sa-ti fac
bine
si sa te fac sa stii ca intotdeauna cineva se gandeste la tine, ca sa
nu fi
disperat." Nu vi se pare ca totusi tine la mine?? Acum eu sunt cal care regreta. De fapt eu tot timpul regret. Mesajul "Crede-ma ca am vrut sa-ti fac bine si crede-ma ca mi-ai facut rau. Mai
tarziu vei intelege. Sa cresti mare si sanatos si sa-ti fie bine in
viata." si "Iti urez la multi ani; am vrut sa-ti trimit ceva de ziua ta dar nu mai
pot.

Trebuie sa intrerup legatura cu tine." totusi demonstreaza ceva. El a vb calculat cu mine insa eu am inceput cu mesajele porno, sexuale, si gay directe. Dar doar sal incerc. Mam oprit la timp cand am primit mesaje la fel. Pa si numai bine.

#138580 (raspuns la: #138557) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RSI - de vise la: 11/08/2006 19:59:45
"aici cearta n-o sa iasa cat sunt eu pe pozitie ! "
Asa sa fie ! o briza stiu ca n-o sa te deplaseze de pe pozitie ...:
P.S : De parca ar fi prima data cand iti vad semnatura , in loc de "beer" am citit "bear" , iar vreo 2 sec m-am gandit ce ai cu bietu om :) , si ce vroiai sa zici ,daca vroiai sa-i faci un compliment sau din contra , e adevarat ca balanta inclina mult spre varianta cu complimentul . E adevarat si faptul ca citind " bear " ma gandesc la un ursulet moale si pufos :) ("bear-ul" de pe aici nu stiu cum e ), mi s-a parut amuzanta incurcatura.
#138589 (raspuns la: #138495) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
In sfarsit - de om la: 11/08/2006 16:13:27
abia acum se vede mesajul corect de protectie A VOASTRA a acestei conferinte; daca citeati fara sa fiti orbiti de polite de platit si concluzii superficiale ati fi inteles de ce am scris de multe ori: "cine are ochi de citit sa citeasca". Romanii au un proverb: "Dumnezeu da, dar nu pune si in traista"

Catta, abc111, zaraza, cassandra si altii care l-ati mai contactat pe X...ati dansat asa cum "pustiul de 17 ani" a cantat! Confirm ca sa incercat priin diverse metode (directe sau indirecte) "racolarea" mea in scandal, dar cum nu sunt mama ranitilor...am lasat-o cum a cazut!

In opinia mea, scenariul a fost urmatorul: X trimite un apel (cred ca pe confa "oamenii devin homosexuali/lesbiene....") din care Y a muscat si are oportunitatea sa-si expuna "drumul lui". In plus, s-a lasat continuu provocat si dialogurile au devenit HOT/sexy intre ei. Z a raspuns si el apelului. Pt X lucrurile devin si mai frumoase si cauta sa intoxice pe Y si Z. Atunci Z, care are alt "drum" decat Y ia o pozitie si incepe naiv sarabanda MP-urilor catre opinia publica. O parte (minoritara din fericire) din opinia publica se scandalizeaza IN DIRECT pe aceasta conferinta, X isi freaca mainile deoarece "cazul" devine pt publicul larg!!! Apar curiosii care cer detalii...deci se creeaza o amplitudine mai mare :(((
Concluzia: daca taceati filozofi ajungeati, acum sunteti actorii unui show care are ca titlu : CITITI SFATURILE GENERALE si CASCATI OCHII!
ATI FOST MANIPULATI de un maestru, voi cei care va credeti maestrii :)))
#138618 (raspuns la: #138561) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bey, om... - de Mr Six la: 11/08/2006 17:08:38
Am crezut ca asistam si noi la o declaratie sau doua de dragoste intre oameni normali....mai vedem vreo doua palme si plinseturi de adult lovit la inima.
-Iata cum- la draku'- apar poponarii sa-ti distruga conferintza !!!
Scuzati-ma, dar e penibila situatia ...eu sunt mai putin tolerant cu homo-lesbo (nu am primit mesaje de la A,B,C,D,E,F,G-va multumesc- dar am cazut in cursa PIERZAND timpul- ca boul- sa comentez...ati trezit si adminul cu dereglarile hormonale ale idiotului)

Hai pa si...PTIUHHHH !!!

salutari,
sixpack
#138623 (raspuns la: #138618) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de cattallin2002 la: 11/08/2006 20:48:46
Totusi ceva nu e adevarat, anume ca tinarul nu a dorit sa se scrie nimic pe forum. Nici eu nu am dorit sa apara public, dar s-a deschis conferinta si pina sa se primeasca raspuns de la admin s-a afisat deja cite ceva.
Daca o luam pe rind am gresit si eu probabil pt ca nu am actionat cum trebuie, putin de tot a gresit si tinarul, cei care au acuzat de fals, etc. Daca ne gindim bine numai abc111 (nu stiu cu ce intentii) si eu am raspuns la mesajele de ajutor ale tinarului, desi toti au avut ocazia sa le vada. Singurul care nu considera ca a gresit este abc111,cum reiese din mesaje, majoritatea sint de culpabilizare a tinarului pentru nerecunostinta acordata fata de grija lui si accentuarea ajutorului pe care l-a acordat.
cattallin2002@yahoo.com
#138646 (raspuns la: #138618) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#138646, de cattallin2002 - de om la: 11/08/2006 22:03:40
"Totusi ceva nu e adevarat, anume ca tinarul nu a dorit sa se scrie nimic pe forum." = este incredibil cum TU crezi in acest tanar, chapeau (sa stii ca nu mi-o scot des ;)). Se pare ca este clar faptul ca amandoi l-ati abordat din motive diferite (deduc din cele vehiculate pe aici ca unul vroia sa el cada in genunchi in fata Domnului, altul in popou in fata altor semeni), dar ati intrat ca musca in lapte.

Reciteste sfaturile din aceasta conferinta si nu uita ca ajutorul de da cu cunoastere/sange rece si nu cu patos (nu uita povestea bogatului care face cadou o pereche de sandale unui sarac).

"Singurul care nu considera ca a gresit este abc111,cum reiese din mesaje, majoritatea sint de culpabilizare a tinarului pentru nerecunostinta acordata fata de grija lui si accentuarea ajutorului pe care l-a acordat." = Te-as mai sfatui sa nu te doara grija de abc111/a369, acum stii cu cine discuti si GATA STOP (cine are ochi de citit cu siguranta ca a citit). Cauta sa intelegi si nu sa judeci!

In cazul in care eu gresesc (m-as bucura) si tanarul este sincer cu adevarat, il sfatuiesc si pe el sa citeasca sfaturile din conferinta si sa dea dovada de maturitate (nu conteaza daca este hormonal dama sau mascul -ambii trebuie sa fie maturi :).
Basta


#138664 (raspuns la: #138646) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de zaraza la: 11/08/2006 22:23:57
Catta, abc111, zaraza, cassandra si altii care l-ati mai contactat pe X...ati dansat asa cum "pustiul de 17 ani" a cantat!

eu n-am contactat pe nimeni, mai usurel cu afirmatiile din burta. reactia mea a fost la MP-ul lui catalin, care mi s-a parut (si inca mi se mai pare) o inscenare, in tot cazul o deformare urata a realitatii.

Concluzia: daca taceati filozofi ajungeati, acum sunteti actorii unui show care are ca titlu : CITITI SFATURILE GENERALE si CASCATI OCHII!
ATI FOST MANIPULATI de un maestru, voi cei care va credeti maestrii :)))


nu stiu zau cine's cei ce se cred maestri. am un feeling ca tre' sa cauti mai aproape de tine.

zaraza
#138668 (raspuns la: #138618) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de cattallin2002 la: 12/08/2006 09:30:31
Ca sa incheiem telenovela, nu stiu motivele pentru care l-au contactat altii, dar pot sa spun de ce l-am contactat eu: citind mesajul lui ca este bolnav am vrut sa vad ce are si sa il ajut cu ceva daca pot. Chiar si cu o incurajare. Chiar avea nevoie de niste medicamente din strainatate la inceput, pentru ca cele din Romania ii atacau ficatul. Eu am gasit un tratament mai natural pentru o problema, etc.
E adevarat, tinarul nu a dorit niciodata sa se scrie pe forum de asa ceva. Eu cind l-am contactat mi-a spus ca ar vrea sa rupa legatura cu cineva gay ce l-a contactat si ca ii este frica sa nu se razbune respectivul, pentru ca i-a dat adresa. Am primit citeva mesaje sa-mi fac o parere. Din ce am citit mi s-a parut o influentare a deciziei. Si tinarul mi-a marturisit ca se simte influentat in conceptii in urma corespondentei purtate cu respectivul. Eu asa m-am gindit ce ar trebui sa fac. Pe de alta parte, dupa un timp tinarul m-a intrebat ce parere am, daca respectivul a avut si intentii bune, pentru ca ii scria ca vrea sa il ajute, etc. Si sa imi fac o parere. Eu nu i-am zis sa nu tina legatura daca a avut si intentii bune si daca poate sa nu fie influentat. I-am zis sa mai intrebe alte persoane, sa nu cada numai in sarcina mea decizia asta. Tinarul era credincios si nu era gay. Mi s-a parut putin derutat si deprimat cind l-a cunoscut si mi se pare ca nu mai e asa. Cum se si exprima in mesajul ce l-am dat, tinarul vrea sa tina legatura ca amic cu respectivul si sa stearga tot daca acela a avut si intentii bune pe linga influentare si mesaje nepotrivite. De mentionat ca boala e una fizica, din ce am inteles problema este localizata in hipotalamus. Nu are legatura cu identitatea sexuala si in urma tratamentului se revine (impropriu spus, e din nastere) la normal. Nu mi se pare gresit sa tina legatura cu persoana respectiva, dar in acelasi timp sa aiba si alte prietenii si pareri.
Acum eu cred ca persoana respectiva nu a avut intentii rele (la inceput nu mi s-a parut asa), dar poti sa faci rau si cu intentii bune daca nu stii ce e rau si bine. Eu cred ca acum tinarul il va influenta pe cel mentionat daca ar mai tine legatura(in bine vorbesc). De asemenea, poate o sa tin si eu legatura un timp cu abc111 prin email pentru sprijin.
Inca un caz rezolvat. :)


cattallin2002@yahoo.com
#138751 (raspuns la: #138664) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
O ,DOAMNE !!! - de munteanu rodica la: 12/08/2006 16:24:42
E atit de diferita lumea din cafenea.
Si-i atita de placuta uneori.
Pina sa va certati si sa aruncati cu pietre , ginditi.
Eu mi-am permis sa duc presupunerile voastre la limita extrema caci sigur nu aveam nimic de pierdut si un cistig nu m-ar fi impresionat.
Am intilnit oameni din cafenea care m-au impresionat placut si m-am simtit nu bine foarte bine cu ei, si oameni care cred ca a participa inseamna a putea manipula.Nu se poate am inteles ca fiecare are o anumita personalitate si intotdeauna sita cerne.
Ramine sa fim doar atenti la noi insine si la ce dorinte si preferinte avem.
Si tot de noi depinde sa putem selecta.
Dar uneori numai timpul ne ajuta.
#138780 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#138668, de zaraza - de om la: 12/08/2006 16:45:16
Zaraza faptul ca vrei sa cazi ca pisica in picioare nu ma deranjeaza (tu sa fi fericita); ceea ce ma deranjeaza este faptul ca INCA il acuzi pe cata si compatimesti pe abc111/a369/anton (sau Dumnezeu stie cum isi mai spune acum). Numai din postarile tipului reiese ca a schimbat dialoguri cu conotatie sexuala cu un MINOR. Aceasta este PE-DO-FI-LI-E!

NUMAI ideea in sine de contactare a minorilor si schimbare de mesaje cu conotatie sexuala arata ca tipul are inclinatie spre a dialoga/cauta minori.

Daca vroia sa-l ajute putea ca caute/anunte serviciile competente de incadrare a minorilor si nu sa-l sfatuiasca de capul lui cum sa faca sex anal sau sa-l ademeneasca cu potentiale cadouri. In plus, TREBUIA IMEDIAT sa incheie orice forma de dialog si nu sa astepte/citeasca “zeci si zeci de mesaje de iubire” (oare de ce astepta? sau ce?). Oare cati dintre parinti se bucura ca minorul lor are un prieten NECUNOSCUT adult pe Internat -IN PRIVAT- care il “sfatuieste sexual”?

Faptul ca s-ar putea ca sa fie pacalit de minor nu schimba mai nimic: minorul este minor si pedofilul-pedofil care a CAUTAT aceasta forma de contact!

RUSINE ZARAZA si celor care au incercat “…o deformare urata a realitatii” = Anton a contactat si schimbat mesaje cu conotatie sexuala cu un minor!
RUSINE!

Catalin a gresit grav pt ca nu a alarmat DIRECT autoritatile competente si a pierdut timpul cu sensibilizarea opiniei publice din cafenea (dovezile se trimit doar celor care pot verifica = admin). Atentie cattalin, gabitzu este minor tu –poate- nu ai legatura cu familia lui, tu –poate- nu esti pregatit si/sau abilitat prin lege sa sfatuiesti minori si orice forma de dialog (chiar si religios) poate fi acuzabil. Vreti sa-l ajutati, ajutati-l prin profesionisti abilitati de legislatia in vigoare, daca fiecare ii spune cate ceva, mai rau il ametiti (in cazul in care minorul are cu ADEVARAT nevoie de ajutor)!!!

Rodica, scuze dar cred ca nu este este vorba de cearta aici, din pacate se pare ca este mai grav.#138784 (raspuns la: #138668) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de zaraza la: 12/08/2006 17:14:13
eu cred ca tu ai luat-o razna rau de tot.

Daca vroia sa-l ajute putea ca caute/anunte serviciile competente de incadrare a minorilor

da-mi si mie adresa ta, pls, ca sa anunt serviciile competente ce se ocupa de cei cu probleme psihice.

over

zaraza

#138787 (raspuns la: #138784) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#138787, de zaraza - de om la: 12/08/2006 17:21:09
chiar ca tu NU ai RUSINE!
PA pisico :))
#138790 (raspuns la: #138787) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
totusi, cand un adult contact - de Daniel Racovitan la: 12/08/2006 17:25:57
totusi, cand un adult contacteaza un minor si se angajeaza intr-o discutie cu conotatii sexuale explicite, cum se cheama? dar cand adultul ii trimite minorului fotografii cu conotatii sexuale?

ca minorul a cautat-o singur, e una, insa vreau sa analizez strict din pct de vedere al atitudinii adultului


___________________________________________________________________
"aceste cuvinte ne doare" (sic).
#138792 (raspuns la: #138787) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...