-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

IN DECURSUL A APROXIMATIV DOI ANI...


de teeea la: 12/08/2006 09:32:00
modificat la: 13/08/2006 20:33:36
taguri: Proza_scurta 
voteaza:

De la ora 10 incerc sa trec de prima pagina. Scarboasa carte. Nu pricep nimic. Telefonul suna din 5 in 5 minute. Nu raspund. Stiu ca esti tu. “In decursul a aproximativ doi ani, intre sfarsitul anului 1989 si 1991, toate statele foste comuniste din Europa de Est (Albania, Bulgaria, Cehoslovacia, Polonia, RDG... » Oare de ce aculta astia de la 4 muzica indiana ? De ce naiba ar asculta cineva asa ceva ?! Si de ce nu mai e inghetata aia in congelator ? Te rugasem frumos sa nu te mai atingi de inghetata mea. Niciodata nu asculti ce-ti spun. Ca atunci cand... La naiba ! Iar suna telefonul.
Deci : “In decursul a aproximativ doi ani, intre sfarsitul anului 1989 si 1991, toate statele foste comuniste din Europa de Est (Albania, Bulgaria... » Mai bine il scot din priza. Asa o sa ma concentrez mai bine. Insa mi-e prea lene sa ma ridic din fotoliusi pe urma n-am sa stiu de cate ori ai sunat. N-ai decat sa suni. Si ce daca suni ? Oricum de doua zile ma prefac ca nu existi. Si merge destul de bine. As vrea sa fiu undeva pe mare. Sa plutesc in deriva pe o scandura si sa-mi fie frica de rechini. Sau sa... Trebuie sa ma adun. Maine – examen. Cum ziceam : “In decursul a aproximativ doi ani, intre sfarsitul anului 1989 si 1991, toate statele foste comuniste din Europa de Est (Albania, Bulgaria, Cehoslovacia, Polonia, RDG, Romania si Ungaria si cu unele rezerve - Iugoslavia) au trecut la postcomunism »
N-ai de gand sa termini cu telefoanele astea, nu-i asa ? Sa-ti raspund ? Poate ar fi bine sa-ti raspund...Asa n-ai sa ma mai sacai. Ba nu, nu... N-am sa-ti raspund pentru ca exact asta vrei sa fac. Si eu n-am sa fac ce vrei tu sa fac pentru ca eu fac numai ce vreau eu sa... Gata ! Ajunge. “In decursul a aproximativ doi ani, intre sfarsitul anului 1989 si 1991... » Esti un tampit. Stiai asta ? Si nu te mai suport. Si nu mai vreau sa vorbesc cu tine pana...maine. Si...dar daca nu suni tu ? Daca e ceva important si eu nu raspund pentru ca ma gandesc ca esti tu... ? Las-o balta. Tot nu raspund. Deci astia toti au trecut la postcomunism... Cine era ? « Albania, Bulgaria, Cehoslovacia, Polonia, RDG, Romania si Ungaria » Ia uite ! le-a asezat alfabetic. Ce tip ordonat ! Nu ca tine. Tu... Trebuie sa incetez. Trebuie. “In decursul a aproximativ doi ani, intre sfarsitul anului 1989 si 1991, toate statele foste comuniste din Europa de Est (Albania, Bulgaria, Cehoslovacia, Polonia... » Mi-e dor de tine. “IN DECURSUL A APROXIMATIV DOI ANI... »
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...