-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Dilema veche, dilema noua...


de vioricus la: 16/08/2006 15:20:00
modificat la: 19/08/2006 17:27:27
voteaza:
Dupa revolutie, tot romanu` care-a simtit ca-i fierbe sangele in vene si-a luat traista pe umar, pasaportul in buzunar, vreo trei lei de-un cico si-a plecat in lume. S-au dus si ei sa vada ce au vecinii lor de se trezesc cu zambetul pe buze. Mai intai au dorit sa invete contabilitate de la germani. Cica astia sunt mai reci, mai calculati, iar pe vremurile acelea cu economia stateau foarte bine. Si au invatat ce-au invatat, dupa care s-au hotarat ca e momentul sa se intoarca pe meleagurile mioritice sa predea stafeta celorlalti invatacei. Zis si facut. Odata ajunsi in Rumanien, dupa ce au invatat contabilitate, si-au administrat bugetul, au inceput sa faca analize SWOT. Si-au luat la rand: Italia, Spania, Elvetia, UK, Canada... si in final au hotarat tarile cu cele mai multe puncte tari si oportunitati. Astfel, fratii nostri au ales Italia si Spania. Sa nu ma-ntelegeti gresit.

Ei plecara pentru binele patriei. Sa promoveze tarisoara asta... si lasa dom'le ca si reclama negativa e buna... atata timp cat oamenii afla de Romania si ca a noastra capitala e "Bucarest" si nu "Budapest" (si asta din studiile conform carora Bucurestiul e plin de "boschetari" si copii ce asteapta sa fie adoptati), tot avem motiv sa le multumim. Nu mai conteaza ca acum suntem cunoscuti drept o natiune de tigani, talhari, curve, etc. Ceea ce conteaza este ca suntem vedete! Si sa vezi de-acu` incolo... Ne asteapta vremuri de glorie! Poftim? Geniile care castiga nush ce concursuri internationale de matematica, sportivii exceptionali, inventatorii renumiti? Ma lasi, dom'le?! Astiau nu ai imagine, frate! Managerul lor e varza... Sex does sell! Si doar nu vrem sa ramanem niste morti de foame pentru tot restul vietii... asa ca... advertise!!!

Trecand din lac in put... ma-ntreb pentru cati ani va mai fi in voga subiectul "a pleca sau a ramane in tara"? Cand ne-om linisti si noi la casele noastre, sa ne crestem copiii pe strazile prafuite si pline de cersetori, in blocurile in care din ora-n ora iti mai incearca cate unu` usa... sperand ca ai uitat s-o incui?! Sa-i plimbam si pe ei cu autobuzul plin de oameni ca incearca sa faca economie la apa calda... ca doar si-au pus apometre... CAND?

Pana cand vom rezolva enigma... va pup dulce, io ma duc sa fac un dus, ca-mi permit luxu` asta!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...