-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Sa nu mai plangi!


de uka la: 22/08/2006 21:38:00
modificat la: 24/08/2006 22:14:17
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
" Sa nu mai plagi" il aud si acum...de ce l-am ascultat? Cuvintele au cazut greu...imi aduc aminte ca am plans...atunci puteam. Am plecat, atunci vroiam sa-l las in urma, vroiam sa pot sa il las in urma. Dupa ce am plecat mi-a dat beep...beep...detaliu stupid. Oare ii paruse rau, nu l-am intrebat niciodata.
De ce sa nu mai pang? Nu mi-a explicat, m-a invatat atatea dar nu mi-a spus de ce ar trebui sa nu mai plang in fata lui. "Sa nu plangi niciodata in fata unui baiat" Dar de ce? Si nu am crezut vreodata ca am sa il ascult, dar timpul a trecut, am crescut si acum...acum nu mai pot sa plang... acum zambesc si cand ma doare, oare lumea nu vede ca zambetul meu s-a schimbat? dar cine se mai uita la cum zambesc, lumea nu vede cand esti fericit, lumea te observa cand esti trist. Nu stiu cati m-au intrebat vreodata de ce zambesc...dar toti vor sa stie de ce plangi. Si adevarul e ca vreau sa pot sa plang in fata tuturor fara sa imi fie frica, de ce ne este frica de sentimente. de ce nu mai poate sa fie usor asa cum era cand eram mici. Nu ne era frica de consecinte sau de ce o sa creada lumea. Acum trebuie sa parem tari. Si eu nu sunt tare, nu asa cum crede lumea... ma doare...ma doare tare...si vreau sa plang! Auzi dorinta...vreau sa plang! Dar nu mai am voie! El a zis ca nu e bine. Imi pare rau ca am uitat sa il intreb de ce. as putea sa il intreb acum...dar el sigur a uitat...au trecut 5 ani...doamne 5 ani... Vreau sa pot sa plang! Cine ma ajta?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


boo-hoo!! - de Horia D la: 25/08/2006 02:44:05
m-ai facut sa plang:)
#141238 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Si eu nu sunt tare, nu asa cu - de onutza la: 25/08/2006 20:12:38
Si eu nu sunt tare, nu asa cum crede lumea... ma doare...ma doare tare...si vreau sa plang!

faptul ca ai recunoscut ca nu esti tare, ma face sa cred ca de fapt esti. pe toti ne doare, dar am uitat sa plangem, ca nu da bine. ce inseamna pentru tine plansul?---------------------------------------------------------------------
timpul nu le rezolva pe toate
#141310 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: