-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

...


de thea la: 31/08/2006 18:58:00
modificat la: 01/09/2006 21:58:21
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Ce ar fi viata daca ar fi ceva simplu? un drum drept si plictisitor... dar...calm. o carare fara ierburi plina de flori... dar aceleasi.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


nu,mai bine tumultuos.. - de flavie la: 01/09/2006 23:35:38
"The truth is rarely pure and never simple".(O.Wilde)

..nu..mai bine asa:cu radacini,cu liane,cu ierburi otravitoare,cu flori care inteapa..te plictisesti de repetabilitate..de"mereu acelasi lucru"..nu am mai pretui ceea ce obtinem sau avem,daca totul ar fi mereu la fel..ar fi banal..n-ar mai avea rost sa ai un ideal,un vis,o ambitie ..Asa,te mai impiedici,sangerezi,poate,dar te ridici,lupti,te zbati..Chiar daca uneori nu-ti place de ea asa cum este,mi s-ar parea teribil de plictisitor ca viata sa fie numai flori..
#142672 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
despre plictiseala liniei drepte - de Realdo la: 01/09/2006 23:43:38
Cateva afirmatii conexe cu ce spuneai tu mai sus:

Se zice ca egiptenii, arhitecti desavarsiti si cunoscatori timpurii ale secretelor geometriei, in constructiile oraselor, la fiecare cladire, faceau in mod deliberat o greseala, lasau un unghi imperfect. Asta fiindca pentru ei perfectiunea insemna moarte, neant. De asta doar piramidele erau constructii perfect geometrice, fiindca erau morminte ale faraonilor.

Mii de ani mai tarziu, am citit printr-un manual de psihologie sau asa ceva despre o chestie care se numeste "legea stimulului uniform" sau ceva de genul asta. Ideea e ca daca actionezi in mod constant cu acelasi stimul si aceeasi intensitate asupra unui centru sau receptor nervos, sensibilitatea acestuia scade direct proportional cu durata actiunii stimulului, pana cand efectele stimularii sunt zero.

Si in fine, inca ceva. Cat de simplu e sa adormi pe o autostrada mergand in linie dreapta... Si ti se poate intampla la 200 la ora. Azi pana si la plictiseala ne grabim...


"Wanna see a miracle? Be one."
#142689 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...