-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

homosexualitate si religia


de veretregn la: 31/08/2006 23:39:00
modificat la: 02/09/2006 10:25:54
voteaza:
Adesea lucrurile sunt privite fara a gandi prea mult. Nu exista argumente; exista doar dogma. Este foarte simplu sa spui ceea ce au spus si altii. Este o problema culturala in Romania. Sa faci si sa gadesti dupa ceea ce ti se spune. Homosexualitatea dupa Organizatia Mondiala a Sanatatii nu este o boala este o conditie. Homosexualitatea este de mai multe feluri: innascuta, dobandita. Cea dobandite apare la anumite grupuri / puscariasi, prostituati , prostiutuate. Sa nu uitam de homosexualitatea femenina. Homosexualitatea nu este o inventie contemporana. Adevarul este ca sunt barbati care iubesc alti barbati. Sunt femei care iubesc femei. De ce se intampla asta nu stie decat Dumnezeu care ne-a creat asemeni lui si care ti-a scris in frunte ti-a pus. Asta ca sa parafrez morala crestina ortodoxa. Ce facem cu milioane de homosexuali? Sunt occidentali perversi? Le place sa vad homosexuali? Sau sunt oare ca mai toleranti? Soi vorbind de toleranta. Religia ortodoxa este sau nu toleranta? Este oare ortodoxismul o mare religie a blestemelor? Dorim celor care nu sunt la fel ca noi tot raul din lume? Dorim boli? Dorim HIV sau SIDA?
Multi psihiatri au incercat sa trateze homosexualitatea. Dar nu au reusit pentru ca nu era intr-adevar o boala. Unii oameni sunt bruneti altii sunt blonzii. Unii sunt joviali altii inchisi. Unora le place sa faca sex mai mult. Altora mai putin. Unii sunt homosexuali , majoritatea sunt heterosexuali.
Raman sa criticam sa stigmatizam pe cei care ne sunt alaturi, fii sau fiice , chiar si parinti sau frati sau surori, prieteni si prietene, uneori soti si sotii... care din cauza unor erori sau din cauza naturii sau chiar din cauza lui Dumnezeu Creatorul sunt homosexuali.
Merita acesti homosexuali sa fie nefericiti? Merita acesti homosexuali sa fie singuri? Merita acesti homosexuali sa fie alungati?

De ce inca nu a aparut vreun tratament sau medicament eficace pentru aceasta boala? Credeti ca este o placere sa traiesti in umbra sa nu ai copii, sa nu poti sa spui pe cine iubesti? Ganditi-va si lasa-ti macar pentru 5 minute mania si ura deoparte. Ganditi cu inima curata asa cum ne invata Biserica si atunci vom realiza ca avem o problema. Sa ne iubim aproapele. Si daca aproapele este lesbiana sau homosexual?
(comentariile sunt inchise) . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


"De ce inca nu a aparut vre - de Yuki la: 01/09/2006 22:53:32

"De ce inca nu a aparut vreun tratament sau medicament eficace pentru aceasta boala?"--pai parca ziceai ca nu e boala.
Anyway,lupta ta e cu religia crestin ortodoxa, societatea, mentalitatile?!

" Ce facem cu milioane de homosexuali? Sunt occidentali perversi? Le place sa vad homosexuali? Sau sunt oare ca mai toleranti? Soi vorbind de toleranta. Religia ortodoxa este sau nu toleranta? Este oare ortodoxismul o mare religie a blestemelor? Dorim celor care nu sunt la fel ca noi tot raul din lume? Dorim boli? Dorim HIV sau SIDA? "--sa fiu a naibii daca inteleg ceva din paragraful asta.

Fii mai clar, poate se isca totusi o discutie.


-------------------------------------------------------------
i've often seen a cat without a grin, but a grin without a cat it's the most curious thing i ever saw in all my life!
#142674 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
http://www.cafeneaua.com/no - de rembrandt la: 02/09/2006 00:22:31
http://www.cafeneaua.com/node/view/3886


s-a dezbatut aici in lung si-n lat subiectul, a fost intors pe toate partile, ai sa gasesti sigur raspuns.

________
never let your studies interfere with your education
#142705 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: