-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

NU E CORECT


de susu_piu la: 12/09/2006 19:53:00
modificat la: 12/09/2006 22:22:38
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
De multe ori am avut bucurii, de multe ori am avut necazuri dar tot in picioare am cazut pentru ca acum stiu ce vreau de la viata. Va intreb pe voi... oare de ce cand crezi ca ai incredere in cineva aceasta te tradeaza? oare de ce cand crezi ca esti uibit aceasta te tradeaza? oare de ce cand iubesti si esti tradat nu poti trece la fel de usor ca persoana care te-a tradat?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


Susu piu - de zaraza sc la: 13/09/2006 13:45:40
Astia sintem noi, unii tradeaza mai usor, mai mult ca sigur ca ei simt ca n-au avut incotro, poate e de vina si superficialitatea sentimentelor, dar n-am de unde sti; altii sint mai sensibili si mereu trebuie sa fie atenti sa se vaccineze, sa fie tari in fatza surprizelor vietii...Daca te-a inselat si a plecat n-ai ce face, suferi si timpul te va intari si te va face mai puternic. Doare, dureaza, e o suferinta pentru care nu ne simtim raspunzatori. Poate ar trebui sa ne alegem mai atent prietenii, iubitii/iubitele? Depinde, de la caz la caz...

Banuiesc ca a aparut si despartirea?

Aici sint nisipuri miscatoare si ne misca pina la lacrimi.
#145048 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Dragostea dureaza trei ani" - de Fiinta Pagana la: 14/09/2006 19:45:39
Am auzit o replik tare aiurea:" cnd e vorba d un barbat si o femeie nu mai exista corectitudine". Imi pare rau.. de fapt nu-mi pare, ca nu sunt si nici nu am fost in locul tau...De ce trecem asa usor?? Cred ca ai pierdut o veriga de s-a ajuns aici...O sa iti treaca incet, incet.
#145342 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu stiu daca am raspunsuri... - de dianam la: 14/09/2006 23:39:56
...stiu doar a am fost si eu acolo unde esti tu acum. dar am mers inainte...greu, incet, incet, greu... pai persoana care tradeaza trece usor pt ca in principiu nici nu iubeste la fel si oricum odata ce a tradat stia ce pierde...si n-a contata suficient incat sa se opreasca...sa nu te supere asta, sunt oameni care pur si simplu nu stiu si poate nici nu vor sa iubeasca. sa sti ca daca ai fost tradat o data, de doua ori, de sapte ori de persoane la care ai tinut nu trebuie sa faci din asta o regula. trebuie doar sa fii mai selectiv, mai atent, mai... pana la uma importanat e ca tu ai avut curajul sa iubesti. si ce daca ai suferit, vei trece peste, toti trecem. eu zic ca merita pretul atata timp cat nu platesti cu personalitatea ta si sti sa mergi inainte cu bune si cu rele.
#145365 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
E o chestie de nuanta - de RmSgl la: 26/10/2006 20:06:09
Cand cineva te tradeaza, e doar din lipsa lui de onoare si demnitate. Toti avem uneori indoieli cu relatia pe care o avem. Cei mai onorabili dintre noi explica celuilalt starea in care se afla si ia decizia de a se desparti inainte de a-i face celuilalt un rau gratuit. Iar am avut si eu persoane care m-au tradat si persoane de care am reusit cu greu sa scap. Aia care m-au tradat au fost cei care au ascuns cum au putut alte ganduri si au actionat pe la spate. NU dragostea m-a facut sa ma doara ci socul. Dragostea nu doare. Iar persoanele de care scapi greu fii sigur ca-si revin, si ca nu dragostea pentru tine-i tine aproape. Odata ce tu doresti altceva, si esti sigur de asta, daca te iubeste destul te lasa sa-ti traiesti viata in alta parte, chiar daca asta-i greu pentru ei.
#153544 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...