-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Omul in raport cu existenta sa


de anette la: 28/10/2006 18:26:00
modificat la: 29/10/2006 20:06:20
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Viata se scurge prin clepsidra timpului fara sa se mai intoarca, fiecare om a venit pe pamint pentru a impleni scopul sau unic.In sinele fiecarui om vibreaza un ecou, care tinde sa izbuteasca, iar la momemtul ce nu sintem ascultati na simtim aidoma pasarilor fara glas.Pe parcursul vietii sale el trece prin foarte multe incercari precum foamea, setea, dar acestea sunt soar obstacole pe calea spre eterna pace.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (85):


* - de Intruder la: 30/10/2006 21:24:15
Pe parcursul vietii sale el trece prin foarte multe incercari precum foamea, setea, dar acestea sunt soar obstacole pe calea spre eterna pace.

asa...si?
chestia ca viata se scurge fara sa se mai intoarca, o stiam.
in clipa cand m-am nascut, mi-a zis doctorul: "bai, zgaiba!...ai grija c-ai iesit la lumina! incepand din secunda asta viata ti se scurge fara sa se mai intoarca, ai inteles? daca nu-ti convine, spune-mi si rezolvam c-o miscare in doi timpi...sau te "scap" pe ciment, cum vrei!"

ce nu stiu, este: care-i scopul meu unic?
sa fac umbra? sa iubesc sau sa urasc? sa scriu aiureli care azi sunt citite si maine uitate? sa "umplu pamantul" cu indivizi ca mine? sa ocup un loc si-apoi cand mi-e lumea mai draga sa-l eliberez?

In sinele fiecarui om vibreaza un ecou
de unde stii?
la mine nu vibreaza nici un ecou, vibrez eu cand intru-n transa; m-apuca asa deodata, toamna cea intunecata, aruncand patura uda peste motzul-ciumafaie si n-am baie...

cand nu sunt ascultat, vorbesc cu mine insumi...cred ca de aia nu-mi vibreaza eul ca s-aud ce zic.

mai zic ceva si tac:
foamea si setea sunt teribile, cred...insa sunt si altele, mai teribile; nu-ti doresc sa ti se-ntample.

acestea fiind zise,
pace si virtute...:D

Intruder
______________________________________
"The sun is shining. But the ice is slippery."
#154479 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
~ - de Cri Cri la: 31/10/2006 00:42:48
Le spui cu o sigurantza, ceva de speriat!
Faine descoperiri, nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani!
Citesti multa filosofie, sau iti vine natural intelepciunea asta sclipitoare?
--------------------------------------------
Habar n-am sa fac un pronostic (sic!).
#154515 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
* - de picky la: 01/11/2006 09:21:11
Adrian Fuchs :

Aleluia si Amin.
#154690 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri cri - de picky la: 01/11/2006 09:24:17
Adrian Fuchs :

Sau o cultiva pe terasa blocului sau o ia de-a gata semipreparata, de la hypermarket.
#154691 (raspuns la: #154515) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intruder - de picky la: 01/11/2006 09:29:39
Adrian Fuchs :

Omiti (cu buna stiinta ?) ca romanii e destepti. Si uite asa descopera ei (dand patura la o parte) ca apa-i uda. Pansand !

_____________________-

gandind
#154692 (raspuns la: #154479) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Cri Cri la: 01/11/2006 11:22:43
Curentii contradictorii ai teraselor, eliberati din stramtorile gangurilor, explica partial curentul de anorexie privit ca o inlaturare a piedicilor intru glasuirea pasareasca.
Dincolo de asta, observa, te rog, usurinta si curgerea punerii cap-la-cap a rationamentelor. Ca pe apa... Sambetei. Admirabil.

--------------------------------------------
Habar n-am sa fac un pronostic (sic!).
#154718 (raspuns la: #154691) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri cri - de picky la: 01/11/2006 11:48:18
Adrian Fuchs :

De unde si devenirea de cascada ...
#154724 (raspuns la: #154718) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
* - de latu la: 01/11/2006 13:30:44
O incursiune neasteptata in profunzimile filozofice ale facerii.
Chiar din introducere, aflam ca timpul e o clepsidra si ca omul vine pe pamant.
Desi autorul omite - cu buna stiinta, pentru mentinerea suspensului pana la gongul final? - a descrie drumul.
Cititorul superficial poate trece peste acest pasaj, dar - daca o va face - va pierde prin aceasta clipa meditativa intentionata de autor asupra facerii, constatand facil prezentza dar ignorand devenirea.
Situata la antipod, pozitia cititorului dotat si inarmat - cu intelect si cu potential - se vede in postura cercetatorului, incurajat sa reia atat rationamentele darwiniste cat si teoria creerii precum si variantele adiacente cum ar fi transportul via barza sau transferul beamat.

Tocmai ultimei categorii ii este insa adresata incurajarea neechivoca a autorului: In sinele fiecarui om vibreaza un ecou..., o propozitie pregatitoare pentru mesajul cheie de culoarea existentialismului: ...care tinde sa izbuteasca....
Marturisindu-ne inmarmurirea vis-a-vis de cardinalitatea ideii continute, nu facem decat sa aducem un omagiu spelb acestei genialitati senzitive transpuse in patru cuvinte: Toate variantele si variatiunile primesc un sens prin simpla introducere a tendintei, ca metoda de comutare a accentului de pe "trebuie" pe "poate".
Remarcabil de asemenea artificiul prezentarii in premiera intelectuala, a posibilitatii ecoului de a izbuti!

In continuare suntem invitati la o orgie de figuri stilistice, aidoma unui foc de artificii: Pasari fara glas care si-ar dori sa fie ascultate iau chipul si trasaturile apropiatilor care au glas, desi nu dorim sa-i ascultam; Viata este prezentata ca un parcurs dinamic, ceea ce ne constientizeaza vivacitatea de zi cu zi necesara trecerii peste - sau pe sub - incercari; Foamea si setea sunt smulse cotidianului prozaic, devenind obstacole si dandu-ne senzatia de eroism zilnic doar prin faptul ca mancam si bem...

Iar la capatul acestei ingemanari cu profunzimi abisale pe taram emotional, autorul linisteste, reda speranta, se situeaza cu incredere si hotarare alaturi de cititor pe calea spre eterna pace.
Nu cadem in greseala de a le atribui un sens mistic, dar recunoastem puterea revigoratoare a cuvintelor din citat: Calea, eternitatea, pacea. Ne apartin. Si noi le apartinem lor...
Cat priveste gestul profund loial al autorului - acela de a nu-si aroga o pozitie fruntasa - el are valoare simbolica fiind totodata discret sugerat, fara ostentatie dar cu puterea covarsitoare de convingere a familiaritatii unui deja-vu in ce priveste punctuatia, scrierea, exprimarea.

Ce ramane este dorinta de mai mult.
Mai mult discernamant, mai mult recensamant, mai mult ingrasamant: Discernamant pentru a conferi acestei lucrari locul cuvenit in ierarhia milioanelor de litere desarte din arhive; Recensamant pentru a ghici la timp zacamintele intelectuale ale noutatilor scriitoricesti - pe cafenea sau aiurea; Ingrasamant, in spiritul imaginii trandafirului crescut din pamant murdar...

Ne plecam crestetul in acompaniamentul inimii, in fata unei asemenea demonstratii de putere paralizanta a genialitaii, cu mijloacele manuite tranchilizant - si din acest punct de vedere maiastru - de catre autor.

Vive la libération! (Pe romaneste: Hai 'liberare!)

__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#154742 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de picky la: 01/11/2006 14:03:21
Adrian Fuchs :

Chiar elogiind expozeul tau nu pot decat sa observ ca, in ciuda efortului, nu poate sta decat in umbra eseului comentat. Caruia nici bunica si matusile autorului nu-i banuiau dimensiunile gigantice intru luminarea omenirii si profunzimile cugetionale. Totodata, rusinat marturisesc, ca am tratat cu superficialitate si cu nemeritat dispret usuratic aceasta capodopera. Un trimis special tocmai imi aduce vestea ca insusi Kierkegaard musteste de invidie.

Acum ca ai aprins becurile, intradevar e foarte limpede. Desigur ca nebanuitele valente filosofice si cutremuratoarele aspecte atinse de autor, vor produce o binemeritata zguduire asupra valorilor civilizatiei. Istoria va consemna ca in anno domini 2006, undeva intr-o cafenea, s-a facut prima data public CONCEPTUL. Din nou, un roman, fara baza tehnico-materiala si fara a avea la dispozitie sumele uriase din vest, da cu tifla acelor imbuibati. Aceasta epocala teoretizare va canaliza deacum
toate vezicile. In beneficiul cascadei in devenire. Aceasta stralucita lucrare va aseza pe noi baze gindirile viitoare. Sunt onorat sa-i fiu contemporan. Muscatele de la ferestrele vecinilor imi sunt martore.
#154747 (raspuns la: #154742) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 01/11/2006 19:23:50
Inteleg ca textul te-a bulversat. Altfel nu pot sa-mi explic risipa de elogii pe care o desfasori pe parcursul unui text de vreo zece ori mai amplu decat obiectul criticii tale savante. Vorbesc prostii ! Elogiile sunt tinute in frau, sunt atent cenzurate de un spirit obiectiv, care nu se lasa furat cu una, cu doua de entuziamul specific novicilor in materie de critica, atunci cand dau de un text realmente valoros. Iti apreciez deci simtul masurii, tonul ponderat al vocii, echilibrul expresiei. Ma gandesc foarte serios ca textul tau critic ar putea fi folosit drept model la scoala de critica literara.
Daca ma hazardez in aceste considerente de ordin metacritic este pantru ca mi-ai luat literalmente maul:)))))))

Lost without music in a world of noises
#154803 (raspuns la: #154742) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de latu la: 01/11/2006 20:05:36
nu poate sta decat in umbra eseului comentat.
Din pacate cuvintele sunt prea sarace si vocabularul prea restrans, pentru a evidentia cum se cuvine un asemenea - cum cu mare drept ii spui - CONCEPT.

Ma bucur ca am reusit sa contribui la revizuirea impresiei tale initiale despre lucrare. Ma bucur sa fi fost unul din putinii carora de la inceput ecoul le-a izbutit si ma bucur ca nu ma mai simt atat de singur pe acea parte a baricadei unde cascadele vin din fata. Iti multumesc!

Transmite te rog salutarile mele muscatelor vecinilor! Fiindu-ti martore, sunt totodata si martorele triumfului infometarii asupra imbuibacelii necanalizate a vezicilor vestice.
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#154813 (raspuns la: #154747) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de picky la: 01/11/2006 21:07:15
Adrian Fuchs :

Confidential. Urgent.
Transmis salutari muscatelor. Muscatele fost foarte emotionate. Propun trimis autor genial studii bursa Sorbonica. Eventual ultima instanta Columbofila University. Contract editare cumparat copyright.
A.R.U.
#154826 (raspuns la: #154813) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de latu la: 01/11/2006 23:36:56
Multumiri muscate! Retinut genial. Autor plecat de-acasa. Ultima instanta necunoscuta. Propun IAD (Institute for Advertising and Demands). Recunoscator cumparat copyright.
A.R.U.

Caution:
This telegram may contain confidential and/or privileged information. If you are not the intended recipient (or have received this telegram in error) please notify the sender immediately and destroy this telegram. Any unauthorized copying, disclosure or distribution of the material in this telegram is strictly forbidden and will be hardly punished.


__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#154863 (raspuns la: #154826) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex - de latu la: 01/11/2006 23:39:46
Inteleg ca textul te-a bulversat.
Dimpotriva! Am recunoscut insa - recunosc nu de la prima privire - insusirea epocala a mesajului transmis.

Daca ma hazardez in aceste considerente de ordin metacritic este pantru ca mi-ai luat literalmente maul:)))))))
De ce nu recunosti, ca esti cucerita de ce-ai citit?..:-)))))
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#154866 (raspuns la: #154803) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de picky la: 02/11/2006 08:06:05
Adrian Fuchs :

Gasit autor Valparaiso. Pitit scorbura. Espectativa urechi ciulite. Deruta maxima. IAD locuri ocupate. Necesara aprobare speciala. Copyright creste valoare exponential. Oferte si de pe cea lume. Aparut Beirut editie pirat. Rog instructiuni.
#154898 (raspuns la: #154863) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 02/11/2006 08:57:20
Ma obligi sa raman in metalingvistic.
"A lua maul" inseamna*:
"a fi cucerit de critica latiana";
"a pica in extaz in fata pertinentzei analizei latiene";
"a se extazia in fata coerentei si elegantei exprimarii latiene" :)))))))))))
Tu ce credeai ca inseamna ? :P

*cf DEXalex

Lost without music in a world of noises
#154903 (raspuns la: #154866) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de latu la: 02/11/2006 23:05:51
Autor Val paradiso stop. Propun astupat scorbura. Atentie gauri! Urechi autor oropax. IAD loc liber rezervat. Aprobat special. Oferte lista pretz majorat: UE. Pirat scos un ochi. Celalalt sticla export (Tomesti). Muscate ok?
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155010 (raspuns la: #154898) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex - de latu la: 02/11/2006 23:08:45
Ma obligi sa raman in metalingvistic.
Nu te-am obligat - mai ales ca ma referisem la altceva - dar imi place...:-)))

Tu ce credeai ca inseamna ?
Eu am stiut ce-i aia "a lua maul", chiar daca dupa dex-ul inferior. Dar intrebarea se referise la textul comentat..:-)))
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155011 (raspuns la: #154903) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 03/11/2006 00:54:15
Eu am stiut ce-i aia "a lua maul", chiar daca dupa dex-ul inferior. Dar intrebarea se referise la textul comentat..:-)))

Intrebarea ta s-o fi referit la textul comentat, dar comentariul meu referitor la comentariul tau nu cred ca ti-a displacut :P
Si nici intrarile din DEXalex la "a lua maul" nu te-au lasat rece, sunt sigura :P Iata ca neintelegerile pot fi uneori benefice :)

Lost without music in a world of noises

Lost without music in a world of noises
#155031 (raspuns la: #155011) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de picky la: 03/11/2006 07:52:40
Adrian Fuchs :

Rezolvat astupat scorbura mult marmelad. Gauri incomensurabil de abundent. Autor amanetat urechi, problem acum pancreas. Loc IAD la geam ? Dat varianta pretz M : UE. Pirat raspopit si convertit dama companie. Export bun. Devize. Muscate dentist pus protez.
#155037 (raspuns la: #155010) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de alex andra la: 03/11/2006 08:46:23
Muscate dentist pus protez.

Muscat nixam:)))
Pierdut protez putz gandire. Extragere radacina patrata.
Dentist dat judecata. Rationament fals. Sofisme, sofisme, sofisme.
Ferestre plans fara muscate. Aduceti inapoi. Oferim recompensa grasunica.

Lost without music in a world of noises
#155046 (raspuns la: #155037) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex andra - de picky la: 03/11/2006 10:55:10
Adrian Fuchs :

Sofica plans discriminat ? Gasit radacin dar fost combi. Dentist piedut proces? Face recurs. Muscate venit inapoi. Dar plecat cumparaturi. Varza pentru murat. Grasun pregateste taiere. El traiesti ultimii zile.
Apoi plecat Manitu.
#155070 (raspuns la: #155046) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
eu am scris ceea ce ma gindes - de anette la: 03/11/2006 19:19:16
eu am scris ceea ce ma gindesc
#155108 (raspuns la: #154479) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nu citesc filosofie, le scriu - de anette la: 03/11/2006 19:19:16
Nu citesc filosofie, le scriu din cugetarile mele
#155109 (raspuns la: #154515) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de alex andra la: 03/11/2006 19:18:37
Jos discriminari orice fel !
Inutilitate recurs. Nerecomandat. Pierdere timp si bani. Avocat imbecil. Judecator corupt.
Dentist imbatat apa de gura. Scos masele minte toti pacientii de vineri.
Muscata fugit barca, capra, varza. S.O.S. Pericol naufragiu.
Manitu nu Manitu. Nu ce pare a fi. Iluzie. Aluzie.
Islama Ben Laden discurs travestit. Iezuit. Cazuistica.

Lost without music in a world of noises
#155120 (raspuns la: #155070) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anette - de Cri Cri la: 03/11/2006 20:22:37
Indraznesc sa presupun ca 155109, e un raspuns pentru mine.
Cum am recunoscut deja, nu mi-ar fi venit niciodata ideile miraculoase; acum ca stiu si faptul ca`s cu totul originale, dincolo de muta admiratie nu-mi ramane decat culmea nehotararii: "sa ezit? sa nu ezit?". Bidirectionalitatea aparenta nu intentioneaza contrarietate ci doar pseudoipocritica perplexitate a mentalului confruntat cu astfel de cugetari care n-au suportat intunericurile anonime, revelandu-se si noua, cu generozitate.
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#155126 (raspuns la: #155109) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex andra - de picky la: 03/11/2006 20:29:11
Adrian Fuchs :

Recurs bun tras timp. Avocat copt nu corupt. Jude imberb. Saracule dentistu'. Apa nu protestat ? Unde pus maselele. Solicitare Bangladesh.
Cuptor pizza montat timona. Aoleu. Trebuie muscate noi. Aprozar inventar. Mani, tu ! Concluzie. Ocluzie.
Ismail cod bare. Defect aplombu'. Nu garantie. Bun CASCO reshou.
Alecum salam. De vara.
#155127 (raspuns la: #155120) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri cri - de picky la: 03/11/2006 20:47:47
Adrian Fuchs :

Cu tot efortu' tau, extenuant intelectic probabil, cu regret trebuie sa remarc in ciuda nedorintei, ca mai ai enorm de mult pana la a atinge acel inalt nivel gandiristic spontan briliant si eclectic pe care Autoarea il patrunde cu atata facilitate. Admiratia ta muta e cu atat mai justificata cu cat mostrele de gandire sunt autentic originale intru vesela zburdare a axonilor inhamati la desavarsirea dendritelor.
Realizezi ce pleasca pentru omenire daca mai si citea filosofie si nici nu gandea ? Mare noroc avem ca Romania mai naste asemenea oameni.
Nemaipomenit noroc.
#155131 (raspuns la: #155126) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anette - de picky la: 03/11/2006 20:53:53
Adrian Fuchs :

Draga mea, esti un fenomen fenomenal. Cromozomii fie cu tine. Astept cu sufletu' la gura sa scrii din nou din cugetarile tale din care te gandesti. Si mai ales evita sa citesti filosofie pentru a nu iti altera originalitatea. Iti prevad un viitor ilustru. De fapt un mititel submultiplu de lustru. Si pe langa tine si noua, umilii tai admiratori.
#155133 (raspuns la: #155109) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex - de latu la: 03/11/2006 21:18:44
dar comentariul meu referitor la comentariul tau nu cred ca ti-a displacut
Iar discretia mea, care m-a facut sa ocolesc o tema favorabila mie, nu cred ca a ramas neobservata..:-))))

Si nici intrarile din DEXalex la "a lua maul" nu te-au lasat rece,
Dupa cum nici termenul de DEX inferior - in comparatie cu DEXalex - cred ca n-a pe langa tine ca nimic. (De altfel, discretia de genul celei amintite de mine mai sus, nu ti-e straina nici tie, pare-mi-se)...:-)))

neintelegerile pot fi uneori benefice :)
Cata dreptate ai...:-))))
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155137 (raspuns la: #155031) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Cri Cri la: 03/11/2006 21:27:27
Domnul meu, chiar daca ai avea recunoasterea (tacita sau tipata) a extenuarii mele intelectuale pe care, cu infinita finete, ati remarcat-o, gentiletea dumneavoastra nativa ar fi trebuit sa remarce mai degraba modestia decat ignorantza. Nu ma mira ca spontaneitatea mea lasa de dorit, explicatia putand fi de gasit si in faptul ca sunt nevoita a privi in sus (cu ochii-n soare!), atat la autorul mirificei lucrari, cat si la dumneavoastra, cocotzat, mult peste inaltimea obisnuintelor mele de a privi, pe gramada de mirobolanta intelepciune. Drept care imi asum vina de a ma fi lasat balta sinapsele.

Realizat pleasca. Curat noroc avem. Dar norocul nu e al meu, nu e al nostru, nici a umasilor urmasilor nostri; imi permit sa intuiesc ca acesta transcede in aferentatie hotarelor lumii cunoscute, atat in dimensiunea sa spatiala cat si in cea temporala.
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#155141 (raspuns la: #155131) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de alex andra la: 03/11/2006 21:50:15
Tras timp xerox. Mai economicos. Revizuit atitudine: avocat barbos, jude carpanos.
Dentistule autoexilat pe una boaba piper. Luat mosele cu el. Bangladesh lista asteptare.
Muscat meu, muscat meu, nu renunt la el. Cautat la el cu Interpol sau poll Mister Cafenea
Pus bomba aprozar. Sarit verze aer. Facut automat sarmale.
Ben Laden rapit autoare. Cerut eliberare ostateci. Nu cedam, rezistam. Autoare sacrificam. Ramane opera.

Lost without music in a world of noises
#155145 (raspuns la: #155127) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 03/11/2006 22:01:50
Discretia merge mana in mana cu modestia.
Ele sunt cu atat mai benefice cu cat sunt mai ostentative:)))))))))))
Nu scapa privirilor celorlalti. Uite, de aia ne baga lumea in seama:)))
Ca le sarim in ochi cu discretia si modestia noastra:P

Lost without music in a world of noises
#155148 (raspuns la: #155137) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri cri - de picky la: 03/11/2006 22:06:32
Adrian Fuchs :

In aceasta etapa, asa cum ai anticipat participativ, am atins zona atemporalitatii lacustre. Lumea cunoscutilor transpira de invidia verzuie si rabufnitoare.
Contemporaneitatea cu aceasta autoare este onoranta pana la lichefiere. Dar nu intotdeauna vizibilitatea excrescentelor face si omleta.
Asa sa ne ajute Smaranda.
#155150 (raspuns la: #155141) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex andra - de picky la: 03/11/2006 22:18:38
Adrian Fuchs :

Xerox bun. Viitor maret. Grefier lasat zalog. Dinescul acceptat exilat strain boaba lui ? Bangladesh bilet fara loc. Muscat tau pitulat spate sauna. Sarmale fost gustos dar cam imprastiat. Dezastru text folosit cernel prost calitet. Sterge singur timp scurt. Urgent protejat UNESCO.
Opera inchis renovare. Autoare mascat dovlecel. Unde agent literar ?Ghilotin ascutit proaspat. Urmez exegeza exhaustiv excavatoare. Cu tomberon forma de pubel cu intarsie. Luptam pentru pace.
#155153 (raspuns la: #155145) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Cri Cri la: 03/11/2006 22:54:19
Sunt de acord cu recunoasterea importantzei scocurilor. Inca nu cu faptul ca râul poate face mai mult decat sa alimenteze balta, crescandu-i importantza. Atat Cladophora, cat si Spirogyra sufera de adaptabilitate cronica. Alimentandu-mi speranta (sau angoasa) ca vom mai avea parte de delicii culturale si filosofice. Care, pe fondul poftei neostoite, pot produce tulburari gastrice.
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#155171 (raspuns la: #155150) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de latu la: 03/11/2006 23:29:00
Multumiri astupat. Marmelad usor inocuit. Autor nu amanetat doar cerceii? Sau cercei pancreas? Loc IAD la geam compartiment nefumatori business class. Speram plecat. Pirat puterea exemplului picior lemn clapa cauciuc. Pret M: aferim. Muscate protez. Acum plante carnivore? Implantate?
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155188 (raspuns la: #155037) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex - de latu la: 03/11/2006 23:33:12
Ca le sarim in ochi cu discretia si modestia noastra
Asta-i partea trista, ca tre sa sarim noi, in loc sa observe singuri. Da' nu-i nimic, pentru cine ne stie nu tre sa sarim, pentru cine tre sa sarim nu ne stie, asa ca de ce sa sarim pentru cine nu ne stie?..:-)))
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155189 (raspuns la: #155148) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 04/11/2006 00:14:11
asa ca de ce sa sarim pentru cine nu ne stie?..:-)))
Simplu ca buna ziua: ca sa ne stie:)))
Notorietatea ne asigura pierderea linistii, a intimitatii, dar ne pune in lumina reflectoarelor modestia si discretia. Si noi doar cu astea defilam. Iata cat de frumos se inchide cercul:))) Tautologic:P (Ah, manca-m-ar mama de desteapta:)) )

Lost without music in a world of noises
#155201 (raspuns la: #155189) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex - de latu la: 04/11/2006 00:25:55
Ah, manca-m-ar mama de desteapta:
Ghidi, ghidi...:-))))
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155205 (raspuns la: #155201) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 04/11/2006 00:28:51
ghidi, ghidi...:-))))

Ca repede mai sarisi:( Nu poate omu sa zburde si el in voie un pic :P

Lost without music in a world of noises
#155206 (raspuns la: #155205) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex - de latu la: 04/11/2006 00:33:42
Si de ce sa nu zburzi si mai departe? E fain sa te vad asa exuberanta...:-))))
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155208 (raspuns la: #155206) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anette - de Intruder la: 04/11/2006 01:00:18
nu te lua dupa ei; sunt invidiosi.
mergi pe mana mea.
pacea eterna sa ne ocroteasca pe amandoi.
vrei sa ne casatorim? am vise erotice cu tine...tu stai pe canapea si eu cu capu-n poala ta, vorbindu-mi...
alo...sunt eu intruz si sunt voinic...ti-am dat beep dar tu nimic-nimic! vrei sa pleci dar nu-ma, nu-ma iei...il vrei pe Picasso ca-i mai mishto...alo!

te astept pe aeroport, peronul A...atentie cand se deschid usile!
______________________________________
"The sun is shining. But the ice is slippery."
#155219 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intruder - de picky la: 04/11/2006 09:20:17
Adrian Fuchs :

Casatorie aprobat tacit. Nu Tacit ! Prigoana confirmat nash. Mana ta autostrad ? Pace nu bun. Nu potzi vinde katiushe stoc. Erotic vis bun. Film faceam ? Beep eftin eficient. Logodna fost ? Picasso comunist curvar. Nu bun. Nunta muzik Dan Spataru. Frumos nunta. Cunosc oferta bun tacam folosit putin. Venit nunta si motan roscat ? Tort mireasa musai forma Hegel. Griji nu furat latu mireasa. El pishichier. Si avid folos necuvenit. Luna miere Glimboca sau Caracal. Atentie nu avut aeroport. Avut insa multi aprozari.
#155228 (raspuns la: #155219) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de picky la: 04/11/2006 09:38:40
Adrian Fuchs :

Fost greu astupat multumiri. Pus magiun ? Pancreas nu cercei. Pancreas
avut diapazon. Autor amanetat fulgii epistemiologici. Munte Pietate plin tuneluri. Bun loc IAD avut flori multi de gheatz. Clapa cauciuc sintetic ?
Da muscate consum mult bursuc. Fraged. Auzit susur robinet. Civilizatie ajuns os. Trebuit mult atele protez. Venit sifon pamatuf. Nu bun apa mult muscate. Facut putzin buba. Acum dosar penal pendula. Ea fost nehotarat ambalat. Sonerie amutzit fantome. Si asmutzit mult vecini.
#155229 (raspuns la: #155188) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri cri - de picky la: 04/11/2006 09:46:29
Adrian Fuchs :

Trebuie lamurita dimensiunea sinoptica a raului. Alea doua de care zici sunt deja sub observatie. Delicia e in concediu. Momentan. Trifermentul culturalo-filosofic nu poate fi decat zacusca. Ca sa n-o mai lungesc trebuie sa spun ca tenta matrimoniala a topicului provoaca o rasturnare de situatie care se manifesta prin actiuni reprobabile cum ar fi : furtul de mireasa promisa, tentativa de inducere in oroare a minorei, indemnul la fapte atentative la podoare, corupere de idealuri si deturnare de gandire curata si spontana. Si ar mai fi ... dar ma opresc aici ca sa nu tulbur posesia !
#155230 (raspuns la: #155171) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mersi, cinstit nici nu m-am a - de anette la: 04/11/2006 18:30:30
mersi, cinstit nici nu m-am asteptat la asa ceva
#155261 (raspuns la: #155133) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 04/11/2006 15:30:13
e fain sa te vad asa exuberanta...:-))))

Zburd si io, de parca as fi terminat referatu :((
Asta nu exuberanta se numeste, ci inconstienta:((
Da lasa, ca-l termin io :P Si apoi sa vezi zb.... cum ma apuc de alte treburi, la fel de exciting:(

Lost without music in a world of noises
#155267 (raspuns la: #155208) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de alex andra la: 04/11/2006 15:41:12
Autoare mascat dovlecel

Autoare pumpkin ? Din familia cucurbitaceelor ?
Intruder cerut casatorie pumpkin ?:OOOooooooooo
Baiat asta dovleac... or what ?:)))

Sarmale fost gustos dar cam imprastiat.
Atentie, preparat cu alice. Nu raspund consecinte:)))

Luptam pentru pace.
Jawoll, maine Damen und Herren und mein General

Lost without music in a world of noises
#155269 (raspuns la: #155153) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex andra - de picky la: 04/11/2006 15:56:50
Adrian Fuchs ;

Daaaaa. Intruder mare gefahr pierdut viitor nevasa-n placinta. Indus error costumatie filosoafa. El bun credinta. Nu stiut. Trebuiesc scuturat desteptare. Vis urat. Pumpkin cuvant injuratur ? Cucur...

Probabil mancat doar alice. De-aia fost crocant. Consecintz problem degete picior. Cauza la sandale.

General fost aici ? Nu salutat. Pacat. Vrut prezentat arm' meu. Tigaie si strecurator. Sucitor la vulcanizat. Folosit pirat. Latu cunosti la el.
#155271 (raspuns la: #155269) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de alex andra la: 04/11/2006 23:07:11
Eu pierdut in reverie. Cum putut intrat placinta ? Putut explicat la mine?
Errare cucurbitaceum est. Nu injurat la tine, stai linistit. Asta text publicitar este. Pentru incurajat pumpkins astia gasit menire pe lume.

Lost without music in a world of noises
#155326 (raspuns la: #155271) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex andra - de picky la: 05/11/2006 09:35:49
Adrian Fuchs :

Bun intrebare. Aici un kikitz. Intrat placinta osmoza. Avut asentiment popor. Retzeta secret. Mult scortisoara, secret. Popor consumat lacom placinta. Ramas putzin cucurbita pepo si cucurbita maxima. Pastrat samantza an viitor. Triumf asigurat. Fatat Dumana. Vitzica. Mult fericit. Unde zburat otzetu' ?
Ratzionament nu original. Furt intelectual permis piatza liber ?
#155373 (raspuns la: #155326) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de latu la: 05/11/2006 10:08:35
Greseala astupat multumiri: volatile. Ideea astupat cu multumiri! Gura. Lumii. Munte Pietate mancat termite? Mineri? Consultat handbuch: Clapa pvc. Atentie: Civilizatie scos din oase: osteoporoza! Udat muscate nu totuna cu aruncat muscate apa! Vecini asmutzitzi lantz. Comandat cusca tip recalcitrant. Multi bursuci loc. Vecini loc IAD: Smoala topit gheata. Loc mai mult. Cumparat Manastirea Cucului. Cumparat pirati. Pirati mutati manastire. Acum calugari (control putin productia crestere). Benzi rulante second hand?
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155378 (raspuns la: #155229) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alex - de latu la: 05/11/2006 10:12:43
...si apoi sa vezi zb.... cum ma apuc de alte treburi, la fel de exciting
Gatit (pron. reflex.: pe sine, se), cusut, crosetat, batut covoare, zugravit? Sau si mai rau: Alt referat?...:-)))
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155379 (raspuns la: #155267) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de picky la: 05/11/2006 11:02:48
Adrian Fuchs ;

Gura lumii plin. Termite nu mai incaput gura lumii. Fost deja plin. Incercat bagat fortzat. Nu fost chip. De lut. Munte Pietate mancat nervii. Cu tot cu nasturi. Carat apa cu strecuratoarea. Rezultat fascinant si nebanuit. Mineri in shut. Ortaci balbait apocaliptic. Handbuch disparut. Banuit Utilizatoru' anonim. Facut plangere Kripo.
Osteoporoza = trendy. Muscate muscat rau apa. Apa durut, tzipat,
stampilat, timbrat, expediat. Sambata fost. Vecini vroit cusca trei zimmer. Asta obraznicie. Ei nu putut platit atat mare chirie. Folosit lantz trofic. IAD asta omologat ? Catran deficitar, consum mare, penurie. Gheatza obtinut autoutilare. Monastir cuc loc bun, spatios. Bursuci placut mult la el. Pirati fost scump ? Manastire acum plin ? Calugari picior lemn avut ? CTC obligator productie integrat. Viitor roz. Concurentz mare benefic, mult shef. Nu benzi rulant. Benzi desenat.
De la senat. Langa sanatoriu. Abatele pirat ochi stang putin acoperit patura. Camila fost adus bamporiu. Mult tangaj. Titanic vals.
#155386 (raspuns la: #155378) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de latu la: 05/11/2006 12:56:08
Lumea vorbit gura plina. Precipitatii. Minerii in ploaie. Termite mancat munte de nervi? Atentie strecuratoare: Fara nasturi inutila, cu nasturi hilara. Kripo roger.
Timbre apa erhalten. Pacat muscate stampila sters: Original?
Catran deficitar? Curat murdar catranit. Intreb catran prisos?
IAD omologat la minister e.V. Stampila parafa medic veterinar ("Unbedenklichkeitsgutachten").
Manastire plin. Ochi si camere de luat vederi. Pirati tare scumpi. Ciupit obrajori. Varsat. Apa petale muscate.
Piratii, picioare lemn de Carara vopsite maro (3buc.) si marmura de mahon vopsite alb (12buc.). Restul picioare normal. Stoc ochi sticla epuizat. Billard. CTC integrat, CET planificat, citrice in vigoare.
Felicitari anime in loc benzi. Productia restructurat: Carti japoneze.
Senat la sau langa sanatoriu?
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155401 (raspuns la: #155386) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de picky la: 05/11/2006 14:34:59
Adrian Fuchs :

Trebuiesc sindicat mineri dat la ei pelerin. Altfel racit la ei. Nu, mancat de tot. Inlocuit strecuratoare cu vai ling. Si ghiozdan. C-ala mic mergea la scoala si n-avea ghiozdan ! Timbre tau buretos ? Muscate plecat bai Govora. Catran niciodata de prisos. Tierartz calificat sau amator ? facut caiac-caNoe ? Manastire urgent nevoie maici, pirati heterosexuali. Adjutecat intreg Quantitet piciori lemn si restu'. Nu suficient. Piciori pirati uzeaza rapid. Nevoie mult piese schimb. Ochi bila 9 bun investitie.
Nu. Citrice in vagoane ! CET - remont.
Carti japonez ? Asta forte interesant. Stampe ? Nipon mikado si gheise.
Sushi si Kyoto. Frumos bun haijin. Fuji, da.
#155408 (raspuns la: #155401) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
latu - de alex andra la: 05/11/2006 17:20:58
Ooofffff, listele astea !:))
Cred ca ma apuc de gherghef sau de goblenuri, ca sa-mi omor timpul liber:(( Ca-mi prisoseste:(( Si ma si pricep de minune. Stiu pe cineva care spunea ca am doua maini stangi:)) Si crede-ma, stia ce spune:)

Lost without music in a world of noises
#155439 (raspuns la: #155379) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de alex andra la: 05/11/2006 17:40:43
Ce kikitz ? La mine nu place kikitz. La mine place strudel cu mere. Si scortzisor. Place si placint cu pumpkins nu filozof.
Text autor decolorat cernel prost. Cine spus asta guguman?
Spet ein bischen, bitte. Care vitzic? Care Dumana ? Eu priceput nimic, nichts.
Piatza liber tot cumparam tot vindeam. Ratzionament second hand bun la orient.

Lost without music in a world of noises
#155442 (raspuns la: #155373) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de latu la: 05/11/2006 22:55:37
Sindicat mineri dat la pelerini. Sfashiat. Nu racit: Timp prea scurt. Vai ling cu nasturi?
Ala micu scoala ghiozdan, sau firobuz? (Poate gasit umbrele!!). Comandat catran pentru CET in remont. Etaju' IV lectii la parter: "Cum spal fata fara apa calda" organizat Comitetul. (Asociatiei Locatari).
Tierarzt doctor (25 pounds), mers yacht, fara Noe (pierdut licenta transport animale necorespunzator).
Pirati hetero reciclati. Gasit locuri AGA (Asociatia Gay Anonimi).
Cauza piciori uzati: Bagat picioru'. Comandat Handbuch IKEA pentru montat dulapuri lemn (Handbuch "Holzbein" terminat stoc).
Brava bila 9! Spital 9 asortat.
Citricele drum Namibia. Cicatrici ramas pe peron.
Carti japan: "Trei gheise si piratul vesel", "Gheisa unei nopti de vara", "Instructiuni folosire gasherd", "Gheisa si geiserele", etc... Lista completa pierdut mikado.
Sushi momentan epuizat la Kyoto. Mancat Greenpeace in timpul congresului "Salvati pastravii si rechinii".
Fuji-Film pleite. Fostii muncitori fabrica de jucarii, sectia aparate foto cu apa.
Haijin bun, nici sake rau...
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#155459 (raspuns la: #155408) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...