-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Cheeky Girls vs. Mircea Cărtărescu???? Tre’ să glumeşti…


de Lexis la: 29/10/2006 08:52:00
modificat la: 30/10/2006 05:00:38
taguri: Diverse 
voteaza:
Şi na că am ajuns şi aici , la subiectul care mă enervează şi frustrează în acelaşi timp.Românul e creativ domn’le…e foarte creativ !
Am observat că sunt foarte multe persoane cu talente în diferite domenii cum ar fi: pictură,literatură,muzică etc.Întrebarea mea e următoarea : cum se face că nu îi cunoaşte nimeni? Ca să vă dau un exemplu , toată lumea ştie cine sunt Cheeky Freaky girls alea,nu?Hai să fim sinceri , ce poţi să vezi la tipele alea?? Să mă lămurească cineva că eu sunt cu dopurile în urechi numai dacă le aud numele, deşi slavă Domnului că nu s-a mai auzit nimic de ele (pfiu!).Să le luăm pe rând,fizic nu ar trebui să se pună discuţia de cum arată pentru că sunt în domeniul muzicii şi ar trebui să conteze mai mult vocea…în fine , să zicem că la corp parcă ar fi ceva de capul lor dacă sunteţi genul care preferă slăbănoagele.În domeniul muzicii în schimb,sunt jalnice şi deplorabile.În primul rand cu vocea,că nu sunt în stare să cânte live şi vorba aia sunt recunoscute peste hotare but never mind that şi în al doilea rand versurile…adică,scuzaţi că zic dar alea sunt versuri de retardaţi mintal ( “We are the cheeky girls,/You are the cheeky boys” ”Touch my bum/This is life” ???-“Noi suntem fetele obraznice/Voi sunteţi baieţii obraznici””Atinge-mi fundul /Asta e viaţa” ??? ) Cu toate astea,sunt renumite şi au avut succes peste tot ( nu ştiu cum vine asta ) La asemenea exemple eu rămân aproape şocată,iar colac peste pupăză le-am gasit şi pe Wikipedia şi am făcut o mica comparaţie cu ce am găsit (tot pe Wikipedia) despre M.Cărtărescu .Vreau să vă anunţ că la acest scriitor de o mare valoare au scris ceva gen zece rânduri despre viaţa lui şi la respectivele cam treizeci de rânduri sau poate chiar mai mult şi cu asta cred că am zis tot.
În ce priveşte literatura voiam să îmi exprim nesfârşita durere când văd talente aruncate la gunoi sau mai rău , oameni cărora nici măcar nu li s-a dat şansa să încerce. Mă gândeam întâmplător la nişte reviste,să zicem că vrei să colaborezi cu ei ,nu vreau să dau nume însă sunt unele care te refuză fără măcar să îţi fi dat o şansa şi , după cum zicea cineva “Ăştia se publică între ei”.Scriitorii tineri de acum vor avea şansa să fie recunoscuţi şi apreciaţi la adevărata valoare după ce ajung la 2m sub pământ , deci oameni buni…nu vă îngrijoraţi,mai aveţi şanse !
În ce priveşte muzica voiam să mai adaug că sunt iarăşi multe trupe underground de care nu a auzit nimeni şi din punctul meu de vedere se investeşte în cine nu trebuie.
Şi cu asta ,dragii mei, am încheiat, însă vă sfătuiesc cu încredere să nu vă lăsaţi păgubaşi dacă aveţi talent (în orice domeniu) pentru că după cum am zis , cândva cândva tot veţi fi recunoscuţi fie că e în timpul vieţii pe la optzeci de ani ,fie că e când sunteţi reci.Faceţi ce vă place şi luptaţi pentru visele voastre.

Apreciaţi ce trebuie,hai noroc!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


Lexis - de zaraza sc la: 31/10/2006 10:11:12
A fost un serial unde personajele se plimbau cu o masinarie intre lumi paralele. Intr-una din ele oamenii de stiinta erau vedetele...

Asta e diferenta.
La noi oamenii de stiinta nu vor sa fie vedete si bine fac. Lucrurile de valoare trebuie cautate. Vedetele noastre sint la suprafata pentru ca cei carora le plac nu ar fi in stare sa scormoneasca pe internet sau aiurea dupa ele :))

Aici sint nisipuri miscatoare si ne misca pina la lacrimi.
#154538 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lexis - de Andre29 la: 31/10/2006 12:34:14
Daca te deranjeaza punctual ca pe wikipedia nu gasesti informatii mai multe despre Mircea Cartarescu, problema ta se poate rezolva. Wikipedia accepta colaborari, poti scrie tu un articol documentat pe care sa-l supui atentiei adminilor de acolo si s-a rezolvat.

Daca insa te deranjeaza non-valoarea ridicata si promovata la rangul de norma sociala fie ca aceasta non-valoare se numeste CheekyGirls sau Zavoranu sau Irinel si Monica atunci problema se afla undeva in adancul societatii si mentalitatii noastre si o simpla rectificare pe internet nu o va rezolva. Intreaba-te de ce modelele romanilor sunt Becali si Monica si nu Marie Rose Mociornita de exemplu. Intreaba-te de ce tinerii de azi petrec mai mult timp jucandu-se la calculator sau in grupul de prieteni iar ultima carte citita a fost cu atat de mult timp in urma incat nu-si aduc aminte. Intreaba-te de ce stiu sa-ti insire toti fotbalistii si masinile lor insa nu-ti pot explica un principiu simplu de fizica.

Poate ca afland raspunsul la aceste intrebari si la multe altele vom intelege ca viitorul nu suna deloc bine.


PS. Nu compara merele cu perele, chiar daca amandoua sunt fruncte, au specificul lor. Asa si muzica nu poate fi comparata cu literatura, chit ca amandoua sunt arte dar regulile si ceea ce iti trebuie ca sa ai succes difera semnificativ.

________
"amicus certus in re incerta"
#154553 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Andre29 - de Lexis la: 31/10/2006 20:15:12
Pai mai draga,ce voiam eu sa scot in evidenta este faptul ca se investeste in cine nu trebuie.Eu nu am nici o problema cu faptul ca in Wikipedia scrie putin la bibliografia domnului Cartarescu,am dat un simplu exemplu si atata tot.Sa nu imi zici tu mie ca n-am dreptate in ce am scris fara ca makr sa imi fi inteles ideea de baza.Nu incerc sa ma cert cu nimeni,vreau doar sa inteleg de ce mama naibii sunt promovate si (mai mult!) apreciate toate "talentele" astea...I mean,wtf...si dupa cum ai zis si tu "te deranjeaza non-valoarea ridicata si promovata la rangul de norma sociala fie ca aceasta non-valoare se numeste CheekyGirls sau Zavoranu sau Irinel si Monica atunci problema se afla undeva in adancul societatii si mentalitatii noastre si o simpla rectificare pe internet nu o va rezolva." pai bine domn'e ... daca nu pot altfel... ce vrei de la viata mea? iMi exprim si eu regretul cum pot...pe net,prin scrisori...asta e
#154576 (raspuns la: #154553) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
UN CUVANT - de who_Cares la: 01/11/2006 09:56:17
pai trupele underground...nu stiu daca fac arta pentru arta...ar trebui sa fie multumiti...in sensul ca mai bine sa te asculte 10 persoane care te inteleg decat 1000 care t asculta doar pt k esti comercial si "la moda"...si nu pricep nimic...multe trupe care ies prea prea mult dintr0un anume anonimat anujg culmea comercialitatii...ceea ce n-ar fi rau dak lumea i-ar intelege sau nu si-ar strica stiilul....dak lumea apreciaza mai mult cheeky ...alea...inseamna k d atat este capabila...si nu merita sa "profaneze" cu prostu lor gust si ceea ce e frumos...e ca si cum ai pune un manelist imbacsit(nu ma refrer la oricare k o fi o exceptie d 1% care..poate mai au si ceva in cap)....in fata unui tablou celebru..sau sa ascule ...de ex pink floyd....cei care stiu sa aprecieze...o fac ..si nu prin internet decat cand chiar se gaseste ceva....asta merge cu ce e mai in voga...o natie care NU vede mai sus de genuinchiu broastei si se m ai fsi faleste cu asta NU merita sa vada rasaritul soarelui...totusi punctul de vedere are intentii bune...
#154640 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
lexis - de zaraza la: 31/10/2006 23:11:09
Nu incerc sa ma cert cu nimeni,vreau doar sa inteleg de ce mama naibii sunt promovate si (mai mult!) apreciate toate "talentele" astea...I mean,wtf...

pai mami, fiindca "talentele" astea se vand cel mai bine. nu ma intreba cine-i cumparatorul, ca te credeam fata desteapta, I mean, wtf...

zaraza
#154646 (raspuns la: #154576) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Voi si eu - de Lexis la: 01/11/2006 17:49:06
Eh , mersi de comentarii....nu prea pot sa ma contrazic cu voi pentru ca vedem lucrurile diferit si nu zic nu ,in unele privinte aveti mare dreptate ( ex.a zis tipul caruia ii pasa-"mai bine sa te asculte 10 persoane care te inteleg decat 1000 care t asculta doar pt k esti comercial si "la moda"...si nu pricep nimic..." sunt de acord,deci corect)
#154763 (raspuns la: #154640) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lexis - de Mimoza la: 02/11/2006 20:12:39
Cred ca este foarte simplu. Personajele de doi bani sunt foarte bine promovate...pentru ca aduc bani, pentru ca barfa la noi in tara e la rang de cultura. Ce ma intereseaza pe mine ce face Irinel? Dar toata lumea priveste si comenteaza ..de parca ar fi vorba de un personaj esential al societatii..sau poate ca este? Poate ca pe aici e nivelul nostru?
Sau Cheeky Girls? Poporul nostru? Dar atunci cel englez..care le iubeste atat de mult?
#154919 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...