Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

ce parere aveti despre femeile de azi(nu toate..aproape) :)


de coldman la: 01/11/2006 21:12:00
modificat la: 07/11/2006 20:19:05
voteaza:
MOTTO
Iubire, vezi cã azi ajung tîrziu acasã: LA 1.00 AM TELECONFERINTÃ, LA 2.00 NASC, LA 3.00 AM MITING

Odatã, la serviciu, am dat de o colegã nervoasã la toaletã. Iesise din cabinã, îsi netezea fusta si bombãnea: "Stii bancu-ãla cu Itic?". N-am stiut dacã vorbeste cu mine, asa cã am mormãit incert, în asa fel încît, la o adicã, sã reiasã cã eu de fapt cîntam. A continuat si m-a scãpat astfel de propria-mi mutrã buimacã: "Cicã se ruga Itic toatã ziua la Dumnezeu: dã, Doamne, sã cîstig la loterie! Ajutã-mã, Doamne, sã cîstig la loterie, hai, Doamne, zãu, de ce nu mã ajuti si pe mine sã cîstig la loterie?! La un moment dat, Dumnezeu, agasat de atîta vãicãrealã, se repede la el: mã, Itic, pe cuvînt cã te-am auzit si m-am strãduit din rãsputeri, dar te rog frumos, ajutã-mã si tu putin: joacã la loterie!"

Am hãhãit cu ea un pic, dar asteptam legãtura dintre banc si motivul reuniunii noastre private. A continuat: "Asa si eu,dragã: tocmai am fãcut acum un test de sarcinã care, normal, mi-a iesit negativ. Am plîns ca proasta, cu fundul pe colac, fiindcã mã screm de vreo patru ani sã rãmîn gravidã si degeaba! Dupã aia însã, brusc, mi-a bubuit mintea cã de la ciclul trecut n-am mai fãcut sex, de fapt! Cã eu cu bãrbatã-miu nu ne întîlnim decît 8 minute pe zi, dimineata. Si, desi el n-are nevoie decît de patru minute pentru un act sexual, eu tocmai atunci nu pot, fiindcã îmi fac pãrul cu drotul, pantofii cu cremã si botul cu ruj."

Verificã-ti agenda, am putea sã ne vedem azi la 1.45 sã luãm lunch-ul si sã facem un copil?

Mã uitam la ea cu ceva ce fusese pînã de curînd admiratie, dar deja nu mai eram sigurã: femeie de carierã, obsedatã de promovare, leafã, autoritate si performantã. Vorbea jumate-n englezã, jumate-n românã, cum se poartã acum, era toatã numai taioare, promousãn, targhet, ãuernes, marchet, pablic-rileisãns, plening, risãrci, fidbec. Damã spirt, cu pãrul prins ca madam Ecaterina Andronescu-Abramburica, era deci colega-cea-fãrã-de cusur, carierista care se temea doar de bomba atomicã si de bãrbatii care cred cã femeile sînt inferioare. Avea un sot manager, care-si fãcea al doilea doctorat si chelise prematur din cauza studiului nãpraznic si ambitiei de a fi sef. Aveau bani, lucrau în multinationale, umblau numai cu nara pe sus, trosnea mîndria-n ei. Dar n- aveau copii? Asta lipsea din tabloul perfect. Cînd au împlinit 30 de ani, au fãcut consiliu de familie, cu pãrinti si cu socri, cu tot, si au decis sã aibã un bãiat si o fatã, neapãrat în ordinea asta. Cînd au împlinit 34, s-ar fi bucurat sã aibã si-un pechinez, numai cã progamul lor de lucru era deja un pact cu diavolul. Ea se scula la 7 si pleca la 7.42 cu Renault-ul, el se scula la 7.34 si pleca la 8.02, cu Volkswagen-ul. Seara, ea venea la 9.10, comanda pizza, îi lãsa si lui o felie rece, se culca, la 10.45 venea si el, mînca uscãtura. Apoi se strecura în pat lîngã ea, dar n-o trezea niciodatã pentru sex, fiindcã el trisa, seara nu fãcea dus, nu mai avea timp. Fãcea doar dimineata.

Ea vãzuse-n filme cum femeile de carierã îsi fãceau test de sarcinã la WC-ul firmei, deoarece acasã nu mai aveau timp. Ceea ce uita ea de fiecare datã era cã numai din ovulul ei nu se putea isca nici un fãt, mai trebuia si ceva de le el, parcã. Dar el avea de învãtat ca s-ajungã docent, ea avea de ajuns cea mai sefã si de cîstigat bani. Copiii nu apãreau, iar cuscrii fãceau deja consilii numai între ei, hotãrau ceva, însã rezolutia rãmînea nerostitã, telefonul tinerilor suna degeaba, iar la celulare nu rãspundeau, erau în miting.

Pe ea, ovulatia o prindea numai în brainstormingul pentru campania de relansare a brandului. Iar el tot nu stia ce e aceea ovulatie, desi pe vremuri, cînd erau studenti si obisnuiau sã mai si trãiascã, ea îi desenase douã ovare si niste puncte pe care le înghesuiau alte puncte, cu coadã.

Femeile s-au opintit cîteva secole sã ajungã egale cu bãrbatii, iar acum nu mai stiu cum sã scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca niste tîmpite, îi multumim patronului cã ne dã sansa extraordinarã de a lucra si-n weekend, ca sã ne afirmãm si sã ne tinem de deadline. Sefii pleacã de vineri la prînz si-i mai vezi luni dupã-masã, cînd se desteaptã din mahmutreli de cinci stele. Timp în care ai deosebita onoare de a le tine locul, cã de-aia ai dat atît din coate si-ai fãcut ulcer de cînd mãnînci numai kebab în chiflã, la serviciu, ca sã ajungi femeie de nãdejde. Firma te-a rãsplãtit cu douã dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul triumfului tãu personal.

Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul ti-e împicãtit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent", "campanie", "scheme", "rapoarte". În somn, butonul Delete nu merge, nu scapi de pãtrãtici si te trezesti tipînd. Nu pentru cã te înnebunesc folderele, ci pentru cã e deja 7.30 si la 8 trebuie sã fii la firmã si-ai dormit strîmb si-ti stã bretonul ca o bidinea.

Scuzã-mã, te las putin pe fir, cã mã cere unul de nevastã...

Munca e bunã numai cînd ti-aduce un franc cinstit în buzunar si, mai ales, îti dã si rãgazul sã-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede cã trebuie sã ametesti muncind cinci zile pe sãptãmînã si sã ametesti în bar douã zile pe sãptãmînã. Ãsta e raportul minim rezonabil.

Carierismul e plãsmuirea bolnavã a unor filme imbecile de la Hollywood, care insinueazã cã o femeie poate face orice, dacã vrea ea: ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care îi hrãneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase ore pe sãptãmînã (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face mîncare la copii, spalã vase si-o asteaptã pe ea cu masina la firmã, seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cînd opereazã el pe creier si mai face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti sã investeascã.

Femeile care au vãzut-o pe Diane Keaton în "Baby Boom" se lasã drogate de gîndul inept al unui perpetuum mobile. Au senzatia cã se poate orice. Cã sotul, copilul, ciobãnescul german si siameza asteaptã oricît, ei latrã la unison de mîndrie cã au o directoare în familie.

Cînd ambii soti muncesc deopotrivã, ajungi sã le întelegi masochismul, pînã la urmã. Pericolul dospeste abia cînd femeia de carierã are acasã un inginer care scapã la 4.00 de la uzinã, apoi vrea mîncare cu sos, maiouri cît de cît curate si putin sex. Muncind ca o disperatã ca sã nu cumva sã fie promovatã alta în locul ei, la o adicã, femeia se înscrie deja la divortul part-time si faciliteazã hîrjoana extraconjugalã a bãrbatului constrîns de hormoni.

Cînd constati cã fetita ta îi spune "mamã" soacrã-tii (care nici nu te-a vrut de norã, fiindcã nu pãreai gospodinã si uite cã stia ea ce stia) si bîzîie cã pe bonã o iubeste cel mai mult de pe lume, e cam tîrziu sã-ti dai demisia. Copilul nu întelege cã tu crãpi muncind ca sã aibã el garsonierã-n Bucuresti cînd terminã liceul (dacã l-o termina, cã tu n-ai timp sã-i verifici lectiile). Copilul vrea sã stai lîngã el, caldã, pufoasã, atentã, sã simtã dragostea ca pe o pernã de plus. Dar tu, care-ai rãspuns la celular si-n clipa cînd te cerea ãla de nevastã, si i-ai spus lui "da", acoperind o secundã telefonul cu palma, apoi te-ai scuzat din gene si ai continuat sã vorbesti cu seful de sectie la telefon, nu prea întelegi cum vine chestia asta cu renuntatul la carierã de dragul familiei.

Mircea, fã-te cã trãiesti!

Apropo, cînd ti-ai închis ultima datã telefonul, ca sã vezi un film fãrã sã te deranjeze nimeni? Nu e cazul, cã pe vremea cînd ai vãzut tu ultimul film încã nu se inventaserã telefoanele cu On si Off, erau numai fixe cu roatã si fir cîrliontat. Vasãzicã: ultimul film vãzut a fost un documentar despre bursa din Tokyo, ultima carte cititã a fost "Notiuni de introducere în ciberneticã", ultima iesire în naturã a fost pe ierbuta de la Romexpo, cînd ti-a venit delegatia din Danemarca, ultima datã cînd ai gãsit alimentara deschisã în drum spre casã încã se gãsea nechezol, la taclale cu prietenele stai numai prin mesaje pe robot si odatã i-ai fãcut uneia o confesiune prin fax, încã îi cumperi copilului haine cu douã mãsuri mai mici, fiindcã atît purta cînd te-ai angajat, ultima datã cînd ai fi vrut sã faci sex aveai ciclu, iar ultima datã cînd ai fãcut sex te-ai inhibat, fiindcã uitasesi sã-i spui ceva contabilei.

Nu i-ai mai spus bãrbatului din viata ta "te iubesc" de-o vesnicie, nici n-ai avea cum, ar suna ca dracu, ar trebui sã i-o suieri în timp ce-ti tai pielita de la unghii, imediat dupã ce-l ameninti sã nu cumva sã uite sã-ti cumpere tampoane cu aripioare si adeziv, cã-ti vine sigur desearã sau mîine.

Am chiulit si-am sã chiulesc cu voluptate de la muncã, întotdeauna. Chiuleste si tu, salveazã-ti viata, femeie!
Atît cît se poate. Ia bunul simt, în doze homeopatice.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (120):


Circula - de Pasagerul la: 07/11/2006 22:42:58
de citeva saptamini pe mail
Care-i intrebarea?
E legat de Miss Cafenea?

--------------------------------------------------
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
(Maya Angelou )
#155780 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Fain - de ondine la: 07/11/2006 23:12:40
Stiam textul, dar l-am recitit cu placere. E bine prinsa ideea. Cu o singura remarca: situatia descrisa n-are cu nimic de-a face cu egalitatea intre femei si barbati. Doar cu felul in care unele femei au priceput aceasta egalitate (adica prost). Si mai cred ca e o situatie tipica pentru Romania, unde trebuie sa muncesti ca un sclav ca sa ai un trai decent, si tot o duci de zece ori mai prost ca un vest-european. Unde oamenii (si, probabil, mai ales femeile) nu stiu sa-si ceara drepturile, nu stiu sa-si puna in evidenta valoarea, nu stiu decat sa-si plece spinarea. A munci, a avea bani, a fi sef si a trai bine sunt lucruri total diferite, si nu exista relatie de cauzalitate directa intre ele.
Mi-a placut imaginea cu sotul, copilul, ciobanescul si siameza care latra de mandrie ca au o directoare in familie...Cred ca asta e esenta problemei, mandria. Nu cred ca mai e o chestiune de bani, ci una de ascensiune ierarhica, de iluzie a puterii...Pe care firmele stiu sa o speculeze: in loc de bani adevarati, in loc de conditii civilizate de munca, iti trantesc cateva responsabilitati in plus si te lasa sa te consolezi cu ideea ca te numesti "manager". E un fel de a substitui pâinea prin circ. Lipsa de experienta e in mare parte de vina. Incerc sa-mi imaginez o frantuzoiaca sau o italianca in postura asta si nu reusesc deloc. Acolo se stie bine cate ore are saptamana de lucru...Imi amintesc si de o tânara englezoaica, intr-un reportaj, care spunea ca a decis sa faca copii de la varsta foarte frageda fiindca n-avea chef nici sa mearga la scoala, nici sa munceasca, iar statul ii asigura toate conditiile...
Nici sa chiulesti ca un scolar prost, dar nici sa fii sclav. Sclavia salveaza România?!
#155784 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Coldman - de zaraza sc la: 08/11/2006 11:44:36
N-am primit-o inca pe mail, desi primesc o sumedenie de alte prostii. Asta merita citita! Inclin sa cred ca sint femei care asa inteleg egalitatea. Eu am fost de moda veche si sotul de moda si mai veche. Acuma "m-am trezit" ca n-am timp pentru mine, as vrea sa ii schimb obiceiurile, dar ca sa cistig timp pentru mine, deja ar trebui sa-i ofer timp mai mult cu cealalta. Asa ca...timpul le rezolva pe toate. Fiica mea e educata bine, comunicam foarte bine, imi face capul calendar vorbind despre intilnirile ei cu prietenul. Trebuie sa fiu bucuroasa ca vorbeste atita! Incerc sa aleg din activitatile putine ce mi se ofera ceea ce ar asigura cea mai mare satisfactie. Nu ma intereseaza cariera, inca imi place in bucatarie si nu uitati, in orasul asta posibilitatile sint cam zero, mai ales cind n-ai relatii...si eu am fost fara un serviciu stabil multi ani.

Nu vreau sfaturi, v-am prezentat un caz, poate singular, dar fiecareia i se pare ca e aparte cazul ei, dar asemanari exista si cu altele...Multe femei se izoleaza din cauza problemelor. Eu sint un caz fericit, dar altcineva a ales sa continue casnicia cu un sot caruia ii place bautura. Intre ei nu mai exista comunicare, ceea ce nu as putea spune despre noi. Ea face asta pentru fiica si apartamentul si l-au pus la punct impreuna cu socrii.

Faceti, femeilor, cariera, ca asa veti fi libere in caz de nevoie. E doar o gluma. Amara. In occident e mai simplu. Dar prefer consilierea premaritala de care ar fi nevoie, dar macar acolo este?

Aici sint nisipuri miscatoare si ne misca pina la lacrimi.
#155859 (raspuns la: #155784) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Daca nu ar fi de la sine in - de Yuki la: 08/11/2006 13:58:34

Daca nu ar fi de la sine inteles ca femeia trebuie sa presteze o dubla zi de munca ( la servici si acasa) problema nici nu s-ar pune asa.
De ce nu se intreaba nimeni daca barbatul cu cariera a dus gunoiul, a dat cu aspiratorul, a bagat la spalat ( in masina de spalat, nu va agitati), a dat cu aspiratorul, a mai batut si el un cui,a pus un bec, a facut si el parte din munca casnica intr-o casa. Daca copilul ii spune soacrei " mama" in mod sigur bunicului ii spune " tata".
Cand o sa reusim sa gandim fara stereotipuri atunci o sa gasim si solutia.

-------------------------------------------------------------
i've often seen a cat without a grin, but a grin without a cat it's the most curious thing i ever saw in all my life!
#155883 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
De acord cu Yuki :) ________ - de Honey in the Sunshine la: 08/11/2006 16:29:36
De acord cu Yuki :)
_________________________________________________________
Those are my principles. If you don't like them I have others.
#155912 (raspuns la: #155883) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
plin de cu toate...textu... - de sarsilovici la: 09/11/2006 21:37:38
Ma bag si eu cu toate ca poate nu era pentru si alte dotari ase ca ale mele...
Mai da femeile is ambitioase vaz si vor cariera si vor sa conduca si mai vor si famelie?
Nu ofac pe prostul chiar asa pana in panzile albe ...Cred ca is astfel de femei...Istete si care duc foarte multe...Nici nu fumeaza ca nu au timp de tigara...
Nu-s misogin cu toateca as avea motive,poate nu chiar atat de obiective sa generalizez,dar daca casi barbat nu esti in stare 'prima di tuto' sa faci bani multi esti un nimic... Trebe sa mai ai si de alea de te dai barbat...da...da la unii alea trec pe planu II...
Da acu imi dau seama ca eu dau cu bata in balta...
Is cazuri si cazuri...Am retinut pana acu diverse spete...
De multe ori ma apuca asa o greata de tot, de bani, de femei, de societate, de MINE,...Da eu is ciudat...Nu intru in discutie...
Da probabil e bine sa isi faca oamenii timp sa faca si un copil,sa aiba o ratiune pentru ce muncesc...Sa isi faca timp sa-l controleze si sa faca din el om...Daca genele mostenite permit asta...!
In rest e ceva asa aleatoriu...Eteeu is azi in Tulcea, maine in Galati, maine seara in chielea lu Monstru Gym, poimaine in zapada pe Ceahlau si tot asa... Nu intereseaza pe nimeni ce fac eu da zic asa ca, ma gandesc ca daca aflu ca am cancer si peste un an crap, sa ma vait?
Munciti ca boii si ...? Da de ce va credeti jigniti? Eu unu muncesc ca bou in 2 locuri si am averi?
Da razbat oamenii isteti! Deci am auzit si eu o vorba ca tre sa fii istet!
#156077 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Evolutia morfologica si ideol - de jeniffer la: 09/11/2006 21:53:26
Evolutia morfologica si ideologica face sa fie din ce in ce mai multa asemanare intre barbati si femei, chiar daca se mentin aspecte diferite, relationate fizicului si aranjamentului.
#156082 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:P - de mya la: 09/11/2006 22:03:04
...Aranjamentului? Poate deranjamentului ;).
#156083 (raspuns la: #156082) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
The Lord of the rings - de om la: 09/11/2006 22:12:39
Evolutia morfologica si ideologica face sa fie din ce in ce mai multa asemanare intre barbati si femei, chiar daca se mentin aspecte diferite, relationate fizicului si aranjamentului. = si Gimmli era de acord (parca prin episodul a-II-lea-cele 2 turnuri-) ca femeile dwarf se aseamana asa de tare cu barbatii, incat lumea ar putea sa creada ca nu exista femei dwarf ("...leading to the belief that there are no dwarf women:")
;)))))

----------------------------------------------------------
"Las lupii tineri sa se sfashie in arena, in timp ce eu flirtez cu doamnele..." :))
#156085 (raspuns la: #156082) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de jeniffer la: 09/11/2006 23:33:02
In urma cu milioane de ani, aceste diferente erau altele, femeia mult mai mica sau barbatul mult mai mare, iar legile altele. In urma cu mai multe, poate erau inca altele.
#156098 (raspuns la: #156085) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
jeniffer - de irma la: 09/11/2006 23:47:01
am si eu o dorinta.
sa-l cunosc pe al' care-i asa de destept incat poa' sa se dea drept un mare tembel.
pe bune!
ma poti ajuta?
_________________________________________________________
An idea that is not dangerous is unworthy to be called an idea at all. Elbert Hubbard
#156101 (raspuns la: #156098) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#156101, de irma - de om la: 09/11/2006 23:55:06
"am si eu o dorinta" = In urma cu milioane de ani cand legile erau altele se foloseau calendele grecesti, in prezent astepti doar Paste C----R :))

----------------------------------------------------------
"Las lupii tineri sa se sfashie in arena, in timp ce eu flirtez cu doamnele..." :))
#156105 (raspuns la: #156101) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de jeniffer la: 10/11/2006 00:01:05
sa se dea drept un mare tembel. Destepti asa, nu stiu ce vrea sa zica. Este despre evolutionism si legile omenesti?
#156106 (raspuns la: #156101) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Jeniffer - de Cri Cri la: 10/11/2006 00:08:58
Off... Doamne, criminala esti! :))))

--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156108 (raspuns la: #156106) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
jeniffer - de Alexandros la: 10/11/2006 00:11:48
Evolutia morfologica si ideologica face sa fie din ce in ce mai multa asemanare intre barbati si femei, chiar daca se mentin aspecte diferite, relationate fizicului si aranjamentului.

Pe noi barbatii, uneori ne mai diferentiaza de femei si harnasamentul:)


"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156110 (raspuns la: #156082) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#156110, de Alexandros - de om la: 10/11/2006 00:20:02
Pe noi barbatii, uneori ne mai diferentiaza de femei si harnasamentul:) = lor sau al nostru ? :)))))))))
----------------------------------------------------------
"Las lupii tineri sa se sfashie in arena, in timp ce eu flirtez cu doamnele..." :))
#156113 (raspuns la: #156110) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de jeniffer la: 10/11/2006 00:26:26
Crezi ca faptul ca sustin ceea ce simt despre ceea ce cunosc, in privinta evolutiei omului, schimba ceva? Fiecare isi expune parerea, a ta uneori, cam fara sens.
#156114 (raspuns la: #156108) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de irma la: 10/11/2006 00:28:40
de ce esti rau?! :))
ma descurajezi asa, din prima?
in loc s-o sfatuiesti pe jeniffer sa ma ajute sa-mi satisfac poftele???

*rolling on the floor laughing*
_________________________________________________________
An idea that is not dangerous is unworthy to be called an idea at all. Elbert Hubbard
#156115 (raspuns la: #156105) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Alexandros - de Cri Cri la: 10/11/2006 00:29:57
Pe noi barbatii, uneori ne mai diferentiaza de femei si harnasamentul:)

Harnasamentul? Armamentul? :)))
(am un stick pe monitor si nu vad de el)
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156117 (raspuns la: #156110) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de jeniffer la: 10/11/2006 00:31:51
Ajute, cum as putea si care ar fi?
#156118 (raspuns la: #156115) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#156115, de irma - de om la: 10/11/2006 00:35:19
ma descurajezi asa, din prima? = vai, vai uita-te mai bine si poate vezi luminita de la capatul tunelului de cateva milioane de ani. Nimic nu este batut in cuie, totul este evolutie si adaptare :))

in loc s-o sfatuiesti pe jeniffer sa ma ajute sa-mi satisfac poftele??? = nu comentez, ca sa nu dau loc la interpretari :)))))))))))

----------------------------------------------------------
"Las lupii tineri sa se sfashie in arena, in timp ce eu flirtez cu doamnele..." :))
#156119 (raspuns la: #156115) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Jeniffer - de Cri Cri la: 10/11/2006 00:36:23
Oh, la naiba! Cred ca mi-a pus cineva ceva in tigari :))
Explicabil ca mai pierd sensurile.

Heiii irma, printre poftele tale nu sunt si niste sensuri ciufulite? :))))
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156120 (raspuns la: #156114) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#156118, de jeniffer + irma - de om la: 10/11/2006 00:39:30
cum as putea si care ar fi? = putin spus rolling on the floor laughing*...ma dor degetele de ras (in special aratatorul pt ca ala ar fi responsabil cu ... tastarea) !
:))
PS : bold-uirea este ajutatoare pt jeni
----------------------------------------------------------
"Las lupii tineri sa se sfashie in arena, in timp ce eu flirtez cu doamnele..." :))
#156121 (raspuns la: #156118) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de irma la: 10/11/2006 01:03:40
pai de ce nu comentezi, om-ule? :)) tu de ce crezi ca-mi batatoream eu deshtele pe taste??? :))

deja ma dor falcile de ras. :))
ce-o sa fie daca doamna zmeilor o sa comenteze randul bold-uit???
:))

mey! voi mi-ati pus gand rau in seara asta!!!


_________________________________________________________
An idea that is not dangerous is unworthy to be called an idea at all. Elbert Hubbard
#156126 (raspuns la: #156121) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri - de irma la: 10/11/2006 01:16:02
ciu-fulite?!
sau ciu-fute?!
:))

mie cred ca mi-a pus cineva ceva in vin :))
_________________________________________________________
An idea that is not dangerous is unworthy to be called an idea at all. Elbert Hubbard
#156127 (raspuns la: #156120) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Cri Cri la: 10/11/2006 01:33:10
Cred ca erau ciuf-ulite... alea mici de aduc putin cu bufnitele... pe ulitele...
Hmmm, bufnite imbufnate... poate ciu-fute :)))))))))
Gata, e oficial! Nu mai vorbesc coerent. De la ras probabil :)))
Bine ca nu mi-a pus praf de scarpinat al` de-mi umbla in tutun. Fir`ar ele de pofte! Mare bafta cu jeniffer! :))))
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156128 (raspuns la: #156127) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ce parere aveti despre femeile de azi... - de om la: 10/11/2006 04:59:59
Din micile schimburi de idei (a se vedea ultimele comentarii) imi permit sa spun ca femeile nu sunt ciufute si sunt super inteligente si frumoase, mai ales cand isi unduiesc zulufii lor ciufuliti pe marea eternului feminin.

As mai spune ceva, dar instinctul meu ...feminin :)) ... imi spune ca o sa ies ciufulit..asa ca iertati copilele mele opiniile unui om batran care nu stie ce zice !
----------------------------------------------------------
"Las lupii tineri sa se sfashie in arena, in timp ce eu flirtez cu doamnele..." :))
#156138 (raspuns la: #156127) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
tuturor si nu numai - de picky la: 10/11/2006 11:11:33
Adrian Fuchs :

Suntetzi cu totzii in mare confuzie.
Fomeile e cele cu defect. Adica au ... gaura.
Barbatii e cei cu coada. Defensiva.
Sunt usor de deosebit. Dupa ... modul de administrare.

Eu ... iubesc ideea de femeie ...
#156173 (raspuns la: #156138) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
om - de Alexandros la: 10/11/2006 11:25:51

lor sau al nostru ? :)))))))))

Al nostu, evident:)))
Pe ele le cunosti dupa cravasa;)

"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156174 (raspuns la: #156113) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Alexandros la: 10/11/2006 11:38:04

Cri-Cri... nu te face ca nu sti :)))
Unu-i cu harnasamentul, celalalt cu armamentul;)

"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156175 (raspuns la: #156117) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Cri Cri la: 10/11/2006 11:47:22
Cred ca zburda confuziile dezlegate prin confa asta. :)))
Avand in vedere pozitia, coada de care spui e mai degraba ofensiva. Defensiva e in ariergarda, din cate cunosc.

Insa ar putea fi considerata astfel in contextul lui "cea mai buna aparare e atacul" :))))
(asa, ca sa-ti dau si tie satisfactie) :))
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156176 (raspuns la: #156173) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri cri - de picky la: 10/11/2006 11:56:16
Adrian Fuchs ;

Esti in continuare in confuzie. Ofensiva e cea care ... ofenseaza ? Asa zici tu ?
#156178 (raspuns la: #156176) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de jeniffer la: 10/11/2006 12:14:44
Nu se poate, gaura naturala nu este un defect, in cazul nostru inchide un contur.
#156185 (raspuns la: #156173) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Alexandros - de Cri Cri la: 10/11/2006 12:29:34
Cri-Cri... nu te face ca nu sti :)))
Unu-i cu harnasamentul, celalalt cu armamentul;)


Maaiii! Ce faci tu aici? Bati shaua? :))))))))))
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156190 (raspuns la: #156175) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
jeniffer - de picky la: 10/11/2006 12:30:38
Adrian Fuchs :

Sigur vrei sa zici "gaura naturala" si nu vrei cumva sa zici 'gaura natur" ?
#156192 (raspuns la: #156185) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Cri Cri la: 10/11/2006 12:35:42
Esti in continuare in confuzie. Ofensiva e cea care ... ofenseaza ? Asa zici tu ?

Ba tu esti in confuzie! :))
Ofensiva da satisfactie provocarii.
Deci, repet, satisfactie, nu ofensa.
Desigur, exista varianta ca satisfactia provocatorului sa-l ofuscheze pe ofensiv :P
(asta ca sa-ti dau iar satisfactie-a doua pe ziua de azi)
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156193 (raspuns la: #156178) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
jeniffer - de Alexandros la: 10/11/2006 12:39:57
Nu se poate, gaura naturala nu este un defect, in cazul nostru inchide un contur

Jeniffer, stiu ca un tip de pe cafenea ti-a cerut mana odata.
Sper ca nu ai cedat.
Ne-ai lasa cu buza umflata pe ceilalti mai putin indrazneti.
Cine nu si-ar dori langa el o femeie ca tine?
Ai replici care-mi infrumuseteaza ziua( si eu nu rad din orice).
Cred ca ocupi un loc fruntas in topul cu persoane la care ma gandesc si cand nu sunt pe cafenea.Si rad singur. Isi da lumea coate.:)))


"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156194 (raspuns la: #156185) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Alexandros la: 10/11/2006 12:52:25
Maaiii! Ce faci tu aici? Bati shaua? :))))))))))

Recidivezi Cri Cri... iarasi te faci ca nu stii;)
Eventual o port:))))
Nu asta e cea mai mare dorinta a voastra de cand a intrat in ilegalitate matriarhatul?:))))


"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156198 (raspuns la: #156190) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
jeniffer - de latu la: 10/11/2006 12:53:27
gaura naturala nu este un defect
Pentru Zeu!! Ce-ti trece prin minte?? Pacatele mele!! Sigur ca nu-i un defect...:-))
La drept vorbind, nici gaurile ne-naturale nu-s neaparat defecte: De exemplu cele de la piercing...
__________________
Things to do today: 1) Get up; 2) Survive; 3) Go back to bed.
#156199 (raspuns la: #156185) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Alexandros - de Cri Cri la: 10/11/2006 13:11:56
Recidivezi Cri Cri... iarasi te faci ca nu stii;)
Eventual o port:))))

De priceput, pricepui. Dar de facut, tu te faci ca nu stii.
...ca-i patriarhat si barbatii is `ai de manipuleaza cravasa. Uneori au si pozitie ecvestra :)))

Nu asta e cea mai mare dorinta a voastra de cand a intrat in ilegalitate matriarhatul?:))))
Pentru dorinte si pofte, adresati-va, va rog, la ghiseul alaturat! Scrie zeu sau zmeu pe el... ceva de genu` :))))
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156206 (raspuns la: #156198) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Alexandros - de jeniffer la: 10/11/2006 13:32:22
Cele din urechi, le inteleg, ca decor pretios, tu ai in buric?
#156210 (raspuns la: #156194) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Alexandros la: 10/11/2006 13:42:19
De priceput, pricepui. Dar de facut, tu te faci ca nu stii.
...ca-i patriarhat si barbatii is `ai de manipuleaza cravasa. Uneori au si pozitie ecvestra :)))

Uneori?
Nu conteaza cine manuieste cravasa insa pozitia ecvestra e esentiala.
Altfel nu mai esti jocheu, ci cioaban:))
Cine zice ca tot ce e in ilegalitate nu exista?


PS nu te lega de zeu ca-mi strici ploile; tu nu citesti toate comentariile?:)))"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156213 (raspuns la: #156206) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
jniffer - de Alexandros la: 10/11/2006 13:50:49
Am.;)
Sunt plin de gauri:))))
Ce paradox! Cum iti explici tu asta?Cineva care e plin de gauri.
E gol, sau plin?

"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156215 (raspuns la: #156210) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cri cri - de picky la: 10/11/2006 15:05:50
Adrian Fuchs :

Ofensiva, defensiva, ofensa, defensa, satisfactia, ce de eleeeeeee ...
#156228 (raspuns la: #156193) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
se deviaza spre gauri - de rodicam la: 10/11/2006 19:48:10
A cam deviat discutia, se axeaza mai mult pe gauri....
#156231 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Alexandros - de Cri Cri la: 10/11/2006 15:35:35
Uneori?
Nu conteaza cine manuieste cravasa insa pozitia ecvestra e esentiala.
Altfel nu mai esti jocheu, ci cioaban:))

No comment. :))) Sa nu spuna baietii ca mi-am luat cnut.;)

Cine zice ca tot ce e in ilegalitate nu exista?
Uite-asa`i dom`le cu tot ce-i bun: e imoral, e ilegal sau ingrasa :(((

PS nu te lega de zeu ca-mi strici ploile...
Nici n-as putea. Ca-i deja legat de altcineva, vorba lui picky: "doi pe-o bicicleta". Si nu voi sa ma bag :)))

ba citesc :P
--------------------------------------------
Pentru cine-l cunoaste bine, si iadul e tot un fel de "acasa"
#156234 (raspuns la: #156213) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
A - de jeniffer la: 10/11/2006 15:40:54
Aia cu curentul poarta materia cum o explici? Gol dar plin sau gol cind nimic nu este?
#156236 (raspuns la: #156215) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sa pun si eu o intrebare...daca tot vorbim despre "unele femei". - de Jimmy_Cecilia la: 10/11/2006 15:58:30
Un alt caz posibil...

Ce parere avetzi despre femeile care in loc sa se ocupe de copiii lor se ocupa de barbatzii altora, stricandu-le casnicia???
#156238 (raspuns la: #155912) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Eu cred ca nu se strica casni - de rodicam la: 10/11/2006 19:48:10
Eu cred ca nu se strica casniciile din cauza acelor femei ci din cauza barbatilor respectivi. Nu s-ar putea "ocupa" acele femei de ei daca nu ar dori acest lucru. Deci....
#156241 (raspuns la: #156238) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Jimmy - de jeniffer la: 10/11/2006 17:04:18
In sensul ca nu se mai ocupa de barbatul lor, dar nici de copiii?
#156252 (raspuns la: #156238) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sau.... - de Pasagerul la: 10/11/2006 17:09:47
...un alt caz posibil
Ce parere aveti despre femeile care in loc sa se ocupe de treburile lor se ocupa de treburile altora fara sa aiba toate datele sau sa inteleaga problemele?

--------------------------------------------------
If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
(Maya Angelou )
#156253 (raspuns la: #156238) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
J - de Alexandros la: 10/11/2006 17:36:21
Aia cu curentul poarta materia cum o explici?

Aici m-ai prins.
Asta numai Dumnezeu stie(na c'am zis-o:) )
Dar uite iti dau linkul:http://www.geocities.com/web_location/jerry/index.html

Gol dar plin sau gol cind nimic nu este?

Despre asta mai stiam cate ceva. Cred ca e atunci cand ai migrene.
Nu ti s-a intmplat?

Dar tu ma cam tragi pe sfoara; raspunzi la intrebari cu alte intrebari?

Cu simpatie
A
"omul stie mult mai multe decat intelege" - Alfred Adler
#156260 (raspuns la: #156236) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Jenifer, - de Jimmy_Cecilia la: 10/11/2006 17:46:34
In sensul ca o femeie care are copii, in loc sa se ocupe de copiii ei, pe care -i are nush cu cine...nefiind maritata,
profita de pretenia celor pe care-i induioseaza cu "istoriile ei" ca n-a avut noroc in viatza, pentru a hartzui sexual barbatul cuplului, pentru a distruge casnicia si pentru a profita de o situatzie materiala pe care ea o crede mai buna.

Este un caz concret, al meu, prin anii 1976 -1977, iar creatura asta era o vecina, pe care in plus am ajutat-o ani de zile, ma ocupam de copiii ei seara, cand ea umbla brambura, fiindu-mi mila de ea...dar mai ales de copii...de care nici nu se ocupa...

Pana intr-o zi, intrand pe neasteptate acasa, i-am prins pe amandoi, in dormitorul nostru...

PS. Pasagere,
Ce musca te-a picat? sau tzi-a aterizat vre-una pe palarie? :))
#156263 (raspuns la: #156252) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Jimmy - de jeniffer la: 10/11/2006 17:53:14
Se intimpla ca barbatii si femeile din cuplu sa aiba relatii extraconjugale.
#156265 (raspuns la: #156263) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parerea mea - de gigi2005 la: 10/11/2006 23:44:26
o spun din experienta. Pana nu am gasit omul cu care sa impart si afacerile si asternutul si viata nu a mers nimic.
Auzim mereu in jurul nostru: nimeni nu e de neinlocuit. Dar daca am face cumva, cu maiestrie, ca noi sa fim indispensabile barbatului nostru? Ca de noi sa depinda multe lucruri astfel incat el sa poata spune: viata mea nu e intreaga fara tine!
Noi nu avem mai mult de 2 ore/zi cand nu ne vedem. Petrecem mult timp impreuna, calatorim mult tot impreuna.

Dragii nostrii barbati, nu va vrem locul. Dar vrem sa ocupam cat mai mult loc in viata voastra, asta e tot.
#156337 (raspuns la: #156231) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
gigi2005 - de rodicam la: 11/11/2006 08:13:18
de cand impartiti toate astea? Nu exista riscul sa va plictisiti la un moment dat unul de altul? ce e prera mult strica.
#156346 (raspuns la: #156337) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cecilia - de Intruder la: 11/11/2006 00:47:25
Pana intr-o zi, intrand pe neasteptate acasa, i-am prins pe amandoi, in dormitorul nostru...

pai dezvolta...eu vreau sa stiu cu toate amanuntele!!! :)))

______________________________________
"The sun is shining. But the ice is slippery."
#156350 (raspuns la: #156263) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pasagerul - de marcuse la: 11/11/2006 08:13:18
"Ce parere aveti despre femeile care in loc sa se ocupe de treburile lor se ocupa de treburile altora fara sa aiba toate datele sau sa inteleaga problemele?"

Astea nu sunt femei, sunt rasnite. Specia creste indeosebi pe langa barbatul cu urechi acomodate.
Femeile sunt toate caprioare. :)
#156353 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#156337, de gigi2005 - de om la: 11/11/2006 03:02:43
"Noi nu avem mai mult de 2 ore/zi cand nu ne vedem" = wow!

Era sa mai pun un comentariu, dar imi placi prea mult ca sa mai ...screm si un gand lung coprolat de vreo 2 ore -asta numai dimineata- :))

----------------------------------------------------------
"Las lupii tineri sa se sfashie in arena, in timp ce eu flirtez cu doamnele..." :))
#156360 (raspuns la: #156337) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
marcuse - de alex andra la: 11/11/2006 08:44:06
Femeile sunt toate caprioare. :)

Cand iti spun ca esti gingas : P :))))))))))))

Lost without music in a world of noises
#156376 (raspuns la: #156353) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...