Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

CORUPTIA DIN TARA


de pensionarul suparat la: 14/11/2006 14:16:00
modificat la: 19/11/2006 15:57:54
taguri: Diverse 
voteaza:
1. La parterul blocului meu (bl.N1b, sc.1, ap.4 unde locuiesc) sunt concesionat 2 apartamente de 5 medicii care au 11 000 de pacienti si nu vor sa-si faca iesire separata, ba mai mult datorita d-ului Manescu care e consilier la Primaria municipiului Craioava (care este sotul d-nei doctor Manescu) sunt fortat sa platesc de 2.4 ori enegie termica pentu un apartament care are aceasi configuratie, si corpuri de incalzire ca apartamentul unde e situat cabinetul medical.
2. Datorita Casei Judetene de Pensii Dolj in speta d-ului fostului Director General Fortan Marin, care e prieten cu d-na judecatoare Cantar Elena am fost prejudiciat la calculul pensiei in mod ilegal.Ace]tia m-au privat de drepturile mele fundamentale ,vizand aprecierea muncii mele de o viata intreaga (prin neutilizarea calculelor adecvate potrivit legilor in vigoare), fapt ce a condus sa mi se calculeze o pensie de 2 525 568 lei care nu e nici pe departe in conformitate cu salariile si drepturile mele(sporurile, primele, adasurile reglementate prin lege) castigate. Toate acestea nu au fost luate in considerare drept pentru care am solicitat sa mi se faca dreptate, dar fara niciun sort de izbanda.
Toate nenorocirile se datoreaza atitudinii de abuz si desconsiderare fata de mine din partea D-lui Fortan Marin in calitate de Dirctor General al Casei de Pensii Dolj sI d-na magistrat Cantar Elena Presedinta Sectiei Contencios Administrativ a Curti de Apel Craiova.
3. Datorita Primariei comunei Visina si magistratiilor romani nu pot sa-mi obtin dreptul de proprietate desi posed acte de vanzare - cumparare originale.
4. . Datorita Primariei comunei Visina si magistratiilor romani nu pot sa-mi obtin dreptul de proprietate desi am acte de mostenire original din 1920.
5. Datorita Statului Roman si magistratiilor roman nu pot sa-mi obtin dreptul de a procura un autoturism pe care l-am platit integral inainte de 1989 ( am dat 70 000 lei la CEC, am dat bani la Liga pentru Apararea Cumparatorilor de Autoturisme din Craiova).
Sper intr-o mana de ajutor din partea dumneavoastra.
Problemele mele sunt grave datorita autoritatiile statului roman care nu respecta legea.
Doresc cer azil econmic si politic in alta tara pentru ca sunt neindreptatit, va rog sa-mi spuneti cum sa procedez.
Va multumesc pentru intelegere, si astept cu nerabdare raspunsul d-vs la adresa :
Cu stima,
BOLBOREA VASILE


--------------------------------------------------------------------------------
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: