-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Cum sa distrugi un popor? De pilda poporul Roman!


de vander78alex la: 11/12/2006 03:17:00
modificat la: 17/12/2006 19:17:17
voteaza:
Am citit unul din articolele de pe acest site care avea ca subiect "Ce sunt Romanofonii din Moldova?".

Sunt complet uluit de fiecare data cand discut cu un basarabean , atunci cand acesta le aduce elogii (jertfe literare) rusilor si ucrainienilor cu care "au trait si traiesc in buna intelegere" !?

Oare sunt eu prost sau ce?

Nu oare tocmai acesti buni prieteni veniti din estul salbatic (Siberia-Extremul Orient) au rupt acest teritoriu din corpul tarii si l-au transformat intr-o tara pe care nici ei si , se pare, nici chiar locuitorii de drept al ei nu stiu cum sa o mai numeasca, nu oare ei sunt cei care au divizat aceasta natiune creeand un nou popor (Moldovean, Basarabean,......................).

DEZBINA SI CUCERESTE este tactica pe care ei au folosit-o si pe care o folosesc si astazi. Nici macar nu trebuie sa mai lupte in ziua de azi pentru a ne distruge ca popor si ca natiune unitara si independenta .A fost deajuns sa ne desparta , sa ne faca sa ne uram reciproc , pentru ca scopul lor sa fie atins. Azi ne distrugem singuri ,ne luptam intre noi prin toate misloacele pe care le avem: limba, grai , istorie, apartenenta la neam sau nu, ..., nu mai avem nevoie sa vina alti sa ne cucereasca.

EI SUNT DUSMANII ACESTUI POPOR.

Incetati sa va schimbati replici de-a dreptul stupide intre voi si sa va aduceti reprosuri unul altului pentru faptele pe care stamosii nostri ,in prostia lor, si nu noi ,le-au savarsit.

Asteptati castiguri materiale de pe urma apartenentei la o natiune sau alta?

Daca fiecare am putea alege neamul din care face parte poate ar fi mai bine, dar ca aceast lucru nu se poate.
Te-ai nascut roman si mori tot roman.
Te-ai nascut american si mori tot american.
Isi poate oare cineva alege parintii ?
Dar neamul?
Dar DUSMANII?

Va vad pe toti slabi dragilor si acum vad de ce in istoria acestui popor au fost atatea situatii dramatice. Suntem un popor slab fara lideri adevarati si in care orice urma de incercare de a mai redresa ceva este sortita din start esecului .

Va las sa va mai ganditi cu cine vrem si cine vrem sa fim cu toate ca stiu deja raspunsul si imi pare rau de pe acum sa va spun ca nu suntem si nu am fost acel popor de oameni viteji sau intelepti pe care ni-l dorim sa fi fost vreodata .

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


cum?.... - de brod la: 26/03/2007 09:39:10
nu trebuie sa se osteneasca nimeni pt asta - se distruge el singur. uite-i cum si pe cine voteaza -alesii neamului. ce urmeaza?
oamenii tineri, valorosi sau numai curajosi, vor emigra spre o lume normala.
in locul lor, forta de munca va fi "asigurata" deasiatici, arabi, etc.... = noua colonizare. astia se vor casatori si inmulti aici, vor dobandi cetatenie, drepturile conexe. bashka tiganii - sa vezi cum vor arata "romanii" peste vreo 30 -40 ani. eu, unul, sper sa nu mai apuc.
#181116 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
vai de noi... - de Laocoon la: 25/05/2007 12:25:36
Asa e... ne distrugem si singuri; cu putin ajutor din afara, ce-i drept.Dar totodata cu un entuziasm demn de cauze mai bune!
#200417 (raspuns la: #181116) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...