-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Zborul liber...


de baftosul la: 16/01/2007 12:55:00
modificat la: 19/01/2007 23:17:36
voteaza:
Cand m-am trezit de dimineata, am vazut ca traiesc intr-o lume plina de viata, dar si de moarte... Invatam sa traim, dar si sa murim. Paradoxal, cata dorinta de viata au unii oameni in contradictie cu altii, care cauta moartea lor si a altora cu lumanarea, ziua in amiaza mare. Eu, unul, de cand ma stiu, iubescviata si tot ce cuprinde ea, incepand cu cele mai mici forme din regnul vegetal, animal dar si mineral. Ma bucur ca un copil de cate ori privesc un boboc de floare, care parca zambeste la aparitia razelui Soarelui si isi etaleaza maiestos toaleta multicolora. In acelasi timp, ma uimesc observand formele de viata primare a unor familii de insecte precum furnicile, albinele, paianjenii, care cu o disciplina ereditara isi organizeaza in tacere habitatul si isi onoreaza toate sarcinile care le sant incredintate, fara tagada. Oare in scurta lor viata terestra isi dau seamacat de mult conteaza modelul lor de existenta, simplu ca fapte, dar atat de elaborat ca complexitate ? Ma intreb deseori de ce oameniinu doresc sa-si usureze existenta aceasta trecatoare pe Pamant, implementandu-se si integradu-secat mai mult in acest TOT UNITAR, ce semnifica totalitatea celulelor acestei planete, care are un sistem imunitar asemenea unei fiinte vii si care lupta sa-si pastreze imunitatea personala inlaturand to ce este vicios, bolnav si strain pentru a exista si a perpetua viata in acest imens LABORATOR UNIVERSAL, sau Scoala a Spiritelor, cum imi place sa numesc PAMANTUL. Dorinta fiecarei fiinte este de a fii libera, de a putea zbura si a se bucura de tot ce-i ofera natura, de aerul curat de munte, de izvoarele repezi si limpezi, de caldura dulce a razelor Soarelui, dar mai presus de toate de dragostea nemarginita si neconditionata ce ne-o ofera perpetuum UNICUL CREATOR, TATAL a tot ce exista, ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU. EL a insamantat in fiecare particola de materie pe care a creat-o acea samanta DIVINA, pe care alimentad-o cu iubirea divina, o dezvolta precum un firav firicel ce strabate din sol care apoi devine un arbore falnic si semet, plin de ramuri, flori si apoi fructe, care la randul lor, vor crea noi seminte ce ajuta neconditionat la perpetuarea vietii in ciclul continuu, fara de sfarsit. Tie omule iti trimit un indemn : Trebuie doar sa aplici MARCA, avand numele tau si sa te identifici cu reusitele si esecurile tale, fara a te indoi de capacitatile si calitatile tale ca fiinta individuala, apartinand acelei rase de invingatori care stiu cine sunt si ce doresc. Succesul va fii intotdeauna de partea TA. Fii sigur de asta , fiule !
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


"Dorinta fiecarei fiinte est - de Lulli la: 21/01/2007 14:23:22
"Dorinta fiecarei fiinte este de a fii libera, de a putea zbura si a se bucura de tot ce-i ofera natura.."

pacat ca prea putini isi dau seama de asta... suntem preocupati cu indeplinirea altor "dorinte" din viata de zi cu zi si uitam sa ne bucuram de lucrurile simple,marunte..dar frumoase ale vietii :)
#170265 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
* - de picky la: 21/01/2007 13:24:37
Adrian Fuchs :

Asta-i prelegerea care cerseste seminarul de dupa.

Ma intreb deseori de ce oameniinu doresc sa-si usureze existenta aceasta trecatoare pe Pamant, implementandu-se si integradu-secat mai mult in acest TOT UNITAR, ce semnifica totalitatea celulelor acestei planete, care are un sistem imunitar asemenea unei fiinte vii si care lupta sa-si pastreze imunitatea personala inlaturand to ce este vicios, bolnav si strain pentru a exista si a perpetua viata in acest imens LABORATOR UNIVERSAL, sau Scoala a Spiritelor, cum imi place sa numesc PAMANTUL.
Din cauza de ... celulita ?

Ci zboara mai departe pana te izbesti de zidu' ala de betoainggggggggg ...

#170276 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
m-e somn - de maan la: 21/01/2007 13:51:35
Cand m-am trezit de dimineata, am vazut ca traiesc intr-o lume plina de viata, dar si de moarte...

oaaaaa...truisme, ca ma egsprim in context!
#170285 (raspuns la: #170276) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
yeeeesssss - de Sancho Panza la: 21/01/2007 14:27:30
"Cine nu crede in minuni,nu e realist."

Eu, unul, de cand ma stiu, iubescviata si tot ce cuprinde ea, incepand cu cele mai mici forme din regnul vegetal, animal dar si mineral...
asta da ampla iubire de vieatza...!

In acelasi timp, ma uimesc observand formele de viata primare a unor familii de insecte precum furnicile, albinele, paianjenii, care cu o disciplina ereditara isi organizeaza in tacere habitatul si isi onoreaza toate sarcinile care le sant incredintate, fara tagada.

...si marmota invelea ciocolata! ai uitat marmotaaaaa....:((((

Domnule, m-ai coplesit.Ma duc sa arunc niste praf de pusca in recipientul in care m-a scapat Divinitatea,din neatentie,atunci cand in infinita-i bunavointa m-a lasat sa ma rostogolesc in Laboratorul Universal.Poate asa-mi trec junghiurile provocate de cuvintele slobozite precum ciomegele la mineriada...
#170294 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...