Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Sa te caut


de black__angel la: 15/03/2004 12:21:00
modificat la: 15/03/2004 13:12:44
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Sa te caut, de-as putea macar sa-ncerc …sufletu-mi nebun si singur, frematand …te vad, te ating, te simt si te iubesc ...naluc eu oare sunt de atata cautare, sau poate de-o prea lunga asteptare intr-un frig pustiu, incerc sa ma agat cu fiecare pas cel fac de-a ta umbra ce-mi dispare ... strig, disper si ... doare, incotro te duci si de cine fugi ... sunt obosit si tremur la a ta umbra ce-mi apare-n vis ... nu te cunosc, nu iti vorbesc, doar te iubesc ... dar tu m-alungi si fugi ... te joci si iar te-ascunzi .. ramai deci doar o umbra intr-un frig pustiu ce n-o sa-l pot strabate fara tine, fara mine, fara noi … noi, ce am rostit … de-ai fi tu sau eu sau noi …dar sunt doar eu si`acest frig pustiu … dar te aud, te simt si te iubesc, dulce si amara umbra … sa te mai caut, de-as putea macar sa-ncerc …
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (6):


Sensibile randuri.... - de Denysa la: 16/03/2004 20:23:55
citind si recitind randurile tale imi dau seama ca sunt atatea suflete triste si singure........"sufletu-mi nebun si singur".....exista o cale de a putea avea emailul persoanei de mai sus....de a ii putea scrie....sau de a-l putea cunoaste...sufletele frumoase se intalnesc intr-o zi..nu....? VA multumesc ca existati..tuturor..sunteti minunati....
#12217 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nu credeam ca un barbat poate - de (anonim) la: 17/03/2004 07:28:34
Nu credeam ca un barbat poate simti astfel... E o calitate rara, si tot o calitate rara e aceea de a sti sa-ti exprimi sentimentele. Felicitari si curaj.
#12248 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
despre copii strazii - de (anonim) la: 17/03/2004 09:43:11
Ar trebui ca guvernul sa aiba grija de fenomenele care colinda strazile zi si noapte,nu le cer decat sa faca macar un centru si pentru cei care au trecut varsta de 18 ani.Atat amavut eu de spus.
#12263 (raspuns la: #12217) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Sau... sufletele strazii? - de belazur la: 18/03/2004 15:42:14
Nu cred ca exista vreun guvern undeva in lume care sa aibe bani pentru toti. Sunt prea multi "singuri si tristi" (la propriu sau la figurat)... :(
#12372 (raspuns la: #12263) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
alaturi de tine.... - de (anonim) la: 05/07/2004 17:30:52
………..Valatuci de fum, de praf, rostogoleste frunze, dansand cu ele, un fuior de vant transparent si evaziv se iveste inaintea pasilor mei.Imi rapeste placerea de a-mi cufunda ochii in culoarea zugravita de octombrie pe trotuare, nu inainte de a-mi trage sufletul , oftand , gandindu-ma ca se sfarseste si aceasta luna, fara a vibra in galben, ocru, purpuriu.
Cu gandurile aninate de crengi, adulmecand mirosul ploii ce se anunta , imi plimb pasii incercand sa inteleg in ce secunda m-am desteptat si m-am trezit la viata.Oare ce energii s-au rasculat , simtindu-mi chemarile?
Plang.
Este si aceasta o modalitate de a multutmi, dar nu stiu cum ar trebui sa o fac mai bine de atat.Consider ca a plange de fericire este cel mai mare dar care poate fi facut unui om, este o stare de gratie la care putini muritori ajung.
Printre lacrimi , caruselul in care se leagana frunza de frunza, capata alte dimensiuni, fantastice.
Intind mana.O frunza isi pune stavila dansului si cauta putina caldura……
E un gest calm, pios prin care aduc ofranda zilelor de toamna si incerc s ama regasesc printer nervurile sangerii .Cateva picaturi spala culoarea , o prelinge, o uniformizeaza , curatand frunza de praful atator amintiri.Sufera, se strange, doar cu atat mai ramasese dupa o vara torida,cu amintirea mangaierilor pitite si se chirceste si marginile ii sunt arse.Mai are viata doar atat cat sa se lipeasca de pamant, sa devina una cu tarana. O las sa alunece, dirijandu-I plutirea , nu inainte de a-I sorbi culorile si tremurul.
Reusise sa ma opreasca din plimbarea mea fara tel, o simpla biciuire a toamnei.Am simtit in lacrimile prelinse de pe-o geana , un intreg murmur de frunza .
Emanam tristete. Dar totusi eram fericita in cel mai intim colt , tremuram de speranta .
Poate ca sunt ciudata, poate ca sper prea mult, nu reusesc sa “revin cu picioarele pe pamant”;inca simt ca legatura mea cu universal este la nivelul frunzei, al zbaterii de aripi.Totul incepe acolo unde se si termina.In cerc ma regasesc , in rotunjimea marului, a boabei de strugure, in picatura de apa, printre anotimpuri, incepand in toamna si sfarsind prin ea.
Si cu toata aceasta frangere si tanguire a frunzelor rotunde, a celor palmate, a altora prelungi si fine,este atata liniste si pace in aer, fuioare fine de ceata se ridica si aluneca peste copaci, luand cu ele tot freamatul , lasand in urma doar speranta ca anotimpul viitor este un alt inceput plin de promisiuni , sfarsind prin regrete.


#17332 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
trebuie - de mirci la: 27/01/2005 22:45:13
daca toata lumea spune tot rezulta ceva
ce ?
nimeni nu va si
de ce?
pentru ca randurile frumoase izvorac din suferinta
nimeni nu vrea sa strige in gura mare ce trist e
dar se pare ca nu doar in carti,cantece si filn .. se exprinma si aceste sentimente, de altfel comune
daca accepti ca esti trist deja intervine ratiunea si deci nu se mai poate realiza ceva frumos (zvacnit)
daca au rost toate astea?
evident nu
dar are rost sa cauti un rost
lucrurile sensibile daca nu se nasc dim suferinta atunci cu siguranta se nasc din nebunie
doar nebunii au puterea de a fi total-sinceri
de unde au aceasta putere?
se spune ca sunt lipsiti de ratiune
daca da , asta ar trebui sa ne dorim si noi
sper sa avem puterea de lipsa de ratiune totala
#34749 (raspuns la: #12217) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...