-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

...erotic


de brod la: 15/03/2007 12:02:55
modificat la: 26/03/2007 09:22:01
taguri: proza scurta 
voteaza:
Degetele Mirunei se plimbă cu dichis peste gemenii picioarelor, frământând meticulous ceea ce, altă dată, mângâiase cu patimă. Conştiinciozitate deplină, legea supremă a oricărei meserii. Asta învăţase de la bunicul Horst, în acel târguşor săsesc din Ardeal, unde copilărise. Dacă nu-ţi place ce lucrezi, mai bine te laşi, decât să o faci de mântuială. Şi Oliviu pune întotdeauna mare preţ pe calitate. Cu faţa în jos, se lasă acum lucrat. Nu scoate nici un sunet. El, care… ?! E bine aşa. Înseamnă că e decis să pătreze relaţia strict clientelară. Să se fi cuminţit între timp? Dă Doamne! Indiferent de comportamentul lui, este hotărâtă să-l trateze ca pe orice client. Ce-a fost, a trecut. Suferise, se chinuise, se vindecase. Sau....? Ba nu, uite ce tare se ţine. Cel puţin până aici.
A depăşit cu bine zona erogenă din spatele genunchilor. Procedura standard. L-a încălecat şi porneşte în sus, de-a lungul coloanei. Nu bagă în seamă respiraţia dispneică. Tot înainte. Omoplaţi, deltoizi, umeri... Nesupuse, sfârcurile i s-au întărit la atingerea cu fesele bărbatului. El geme înfundat. Alunecă de-a lungul unui trup pe care îl adorase. Nici acum… acum e-acum. Ar fi trebuit să-l refuze. Să găsească o scuză, ceva... La cât e de arogant, sigur nu ar fi insistat. Dar nu a vrut (acum înţelege asta) să îi arate că se mai teme de el.
Zona pubiană şi perineală i s-a înfierbântat. Nu are ce face, e obligată să continue. Ei, drăcie! În curând va ajunge să-i sufle în ureche. Deja, degetele lui s-au pornit în căutarea pântecului…a sânilor. Brrr! Obligaţia ei este să mimeze erotismul (şi a ajuns să se priceapă al naibii de bine la chestia asta), nu să... Nu vrea. Nu trebuie. "Doamne, ajută-mă!".
Îşi extrage din cutele memoriei momentul când i-a spus că o părăseşte. Gata, fusese destul. El nu era omul care să se mortifice (termenul preţios, stupid îi rămăsese înfipt în creier) într-o relaţie eternă (alt clişeu involuntar telenovelistic), într-o fundătură. De aceea este frumoasă viaţa, pentru varietatea pe care ţi-o oferă. Bla, bla, bla... Erau undeva, la munte, petrecuseră un week end frumos. Nici prin cap nu-i trecuse că va fi cel de adio. Seara, la revenirea în Bucureşti, oprise Fordul în faţa blocului . Se aplecase spre dreapta şi îi deschisese portiera, invitând-o să coboare. I-a urat noapte bună. Era aşteptat în altă parte.
Mâinile lui pornesc curajos la atac. O pipăie. Încet, cu dichis – repertoriul personal, de succes garantat. Încă mai găseşte resurse de voinţă ca să i le îndepărteze; delicat, dar ferm. Hai, că nu e atât de tâmpită. Sub apăsarea corpului ei, Oliviu se ambalează. Începe să fiarbă. Oare cât o mai fi rămas din ora tocmită?
Niciodată nu era punctual. Întârzia deliberat. “E bine să mă las aşteptat. Îmi creşte valoarea, odată cu suspansul”. O deranja, dar nu găsise tăria să i se opună. Nici în privinţa asta… Alesese umilinţa ca preţ al plăcerii desăvârşite “în cele mai frumoase momente ale vieţii”, vorba Silviei, colega de cameră din cămin. Aici avea dreptate, păcătoasa.
S-a răsucit brusc. Acum e tot sub ea, dar cu faţa în sus. Şi, bineînţeles, cu…. Când i-a comandat să lase mofturile şi să o facă aşa cum trebuie, până la capăt, încă se mai îndoia de şansele ei de a rezista. Închide ochii. Strânge cu disperare pleoapele. Şi coapsele.
- Nu. Nu s-a lăsat înduplecată nici de amintirile evocate cu ton patetic, nici de manevrele lui versate, înşelătoare.
Încă îl domina. Deasupra lui, continuând să-l excite cu pricepere şi chiar cu sadism, se simţea tot mai puternică. Dacă rezistă, s-a vindecat. Dacă nu…
- Nu.
I-a oferit bani, mult peste ce achitase pentru masaj. Şi-a declarat regretul că renunţase ca un prost la aşa o comoară de femeie. Nimic.
- Serviciile oferite de salonul nostru prevăd masaj de relaxare, erotic şi body massage, fără contact sexual, la preţul de 150 lei ora. Se acceptă o finalizare, dar obţinută numai cu mijloacele specifice masajului, şi nu în zonele intime ale fetei care prestează.
- Lasa textele, Miruno!… Tu nu vezi că explodez?
Ba da. Vedea. Şi...?
- Nu înţelegi că… orice s-ar întâmpla… eu nu plec de aici fără să intru în tine? Doar mă cunoşti, ştii că dacă îmi pun ceva în cap...
Ştia. Dar nu conta. Era blindată cu tot dispreţul strâns în cele câteva luni de când se despărţiseră. Toată încordarea ei, ajunsă la paroxism în timpul acestei lupte , făcuse din blânda şi îngăduitoarea Mirună o fiară. Una în stare de orice. Orice, numai violată nu. Nu de el şi nu aici. Nu şi... nu.
Şi-a adunat toată mândria. Şi dispreţul. Şi teama că va fi, din nou, o cârpă. Una de şters… Contraatacă.
- Uite-te la mine, Oliviu.
Cabrează, ca un armăsar căruia i s-a scos legătoarea dintre picioare.
- Priveşte-mă bine … în ochi! Ştiu că nu-ţi place niciodată asta, dar trebuie... Şi dacă găseşti acolo cea mai mică urmă de plăcere, eşti liber să o faci.
A privit-o. Ochii ei, altădată căprui-muştar, erau acum negri ca tuciul. A priceput.

L-a condus până la ieşire, conform regulamentului de funcţionare al salonului. Când uşa s-a închis în urma lui, Miruna ştia că asta fusese ultima ei zi de serviciu acolo.
- Ce-ai fată? Ţi-ai tras-o cu tipul? Merita, zău că da. Proastă să fii să n-o faci, când îţi place unul ca ăsta ... Că oameni suntem, ce pana mea?
Mariko, unguroaica, era filosoafa colectivului. Aşa cum absenta Elvira era jandarmul. Uite că nu avusese nevoie de serviciile ei de protecţie şi pază. Şi nici nu şi-o trăsese cu clientul. Ce p…ana lui?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


*** - de picky la: 16/03/2007 08:21:24
Inghesuiala-n proza asta ca-n marile intersectii la orele de varf. E ca o avalansa care sufoca cititorul. Poate nitzel greblata ...
#177729 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
* - de Sancho Panza la: 16/03/2007 08:48:26
se pare ca mi-am gasit scriitorul preferat din Cafenea.
#177747 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de andante la: 17/03/2007 10:46:56
idealizat
#178045 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
andante - de Sancho Panza la: 19/03/2007 23:09:20
adica trebuia sa asculte de sfatul "filosoafei"?
ce frigida, si Miruna asta...!
#178644 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
greblat, discuit... - de brod la: 20/03/2007 02:40:51
pai, cam asta face si fata noastra - (se) grebleaza . pe el - la propriu. pe sine insasi - la figurat.
#178656 (raspuns la: #177729) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
idealizari - de brod la: 20/03/2007 02:43:00
crezi?! la cine te referi, la Oliviu? sau la Mariko, filosoafa de serviciu?
#178657 (raspuns la: #178045) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
sfaturi filosofice - de brod la: 20/03/2007 02:45:14
nu trebuia. dar, indiferent de ceea ce a facut ea, cealalta vine cu convingerea ei la pachet, ti-o tranteste in spate si te lasa , cu convingerea ca tot ea le stie mai bine pe toate. orice ai face tu si orice i-ai spune ei... Asta e necazul (si, cu voia unora, chiar centrul de greutate al povestii)
#178658 (raspuns la: #178644) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...