-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Frintura Picasso


de Giordano Bruno la: 27/04/2007 10:18:59
taguri:
voteaza:
Stau in fata calculatorului , privesc un blank DVD si incep a zimbi . Ma gindesc la filmul ce se poate inscriptiona pe el , ma gindesc la discurile originale , ma gindesc la filmul care se poate viziona din mai multe unghiuri . Zambesc iarasi pt ca fac legatura intre aceste unghiuri si unghiurile din care se poate privi in dragoste sau viata de cuplu , viata de cuplu in care exista cel putin 2 unghiuri . Zic 2 unghiuri de vedere fara sa iau in considerare soacra , socru , neamuri , prieteni de familie sau stiu eu ce intrusi care totusi reprezinta unghiuri de vedere chiar fiind secundare . Nici macar nu vreau sa ma gindesc ! la infinitatea unghiurilor din care se poate privi , analiza sau actiona , in viata de cuplu , in dragoste si nu numai . Datorita paletei atit de vaste oferita nu avem decit o certitudine stirbita a faptului ca am ales a privi sau actiona din unghiul corect . Astfel insasi existenta noastra poate fi un hazard , viata de cuplu sau dragostea poate fi un hazard . Doar mintea mea imi apare certa sau lucida , restul este nebunie si imperfectiune din care m-am nascut si eu atit de ridicol , incit , cred ca nu sint parte a acestui hazard , incit cred ca acest hazard , este vecinul meu si nu eu .
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (60):


*** - de picky la: 27/04/2007 13:30:30
Poate ca DVD-ul ala esti chiar tu, inca neinscriptionat.
#191540 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
DVD-uri - de Lascar Barca la: 27/04/2007 13:52:16
mai sunt si RW-rerecordable :)).Cele mai indicate in cazul de fata,tinind cont de luuungul shir de compromisuri ce te asteapta.
#191558 (raspuns la: #191540) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intotdeauna - de Cri Cri la: 27/04/2007 17:42:38
atat de lucid si rece!
stii... am senzatia ca traiesti ca si cum ai privi la film, iti privesti viata cu ochi critic, relatiile si tot ce faci, parca din afara ta, analizand cerebral fiecare pas sau gest. Daca nu exact in momentul acela, cu siguranta dupa ce ti se intampla ceva faci "tabelul" si clasezi fiecare moment pe categorii, coloane numerotate si numite, ca sa fie ordine. Probabil ca-ti aduce un fel de echilibru asta, un sentiment ca ai totul sub control.
M-am intrebat de multe ori, citindu-te, daca te-ai lasat vreodata dus de val fara sa te intrebi de-i bine ori rau, de vei capata un sentiment de zbor continuu sau iti vei atrage pieirea.
#191708 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu prea te prinde... - de andante la: 27/04/2007 19:07:25
...filosofia.
#191729 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Giordano Bruno la: 02/05/2007 11:09:43
Initial mi-a venit o idee prostesc-aberanta cum ca asi fi plasticul acela :) ( dar nu avea nici o logica ) . Nicidecum nu am privit problema avind punct pe pornire discul neinscriptionat sau reflectindu-ma oarecum in el . Discul , totusi a fost preludiul ideii cu unghiurile . Pt a fi mai convingator ... stateam in pat , iar cu ochii mintii cautam pe biroul cu birotica si am dat de el .:)) Sunaa prea lasciv , daca dadeam curs ideii originale poate Cri Cri nu mai zicea ca sint rece .
#192844 (raspuns la: #191540) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Lascar Barca - de Giordano Bruno la: 02/05/2007 11:10:22
sUnt un celibatar convins , pina ce apare Ileana Cosinzeana si ma pune pe butuci . Oricum , cu greu voi rumega meniul oferit ! asta e sigur .:)
#192845 (raspuns la: #191558) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Greierash - de Giordano Bruno la: 02/05/2007 11:11:46
Cind te nasti si cresti pe ruinele bunastarii , bunului simt , iubirii etc . Cind totul este pe dos in jurul tau , incepi ati pune intrebari , incepi a te desprinde de :) (am citit undeva pe site ) formatul A4 (credeam ca e vb de modelul Audi A4 asa la prima vedere ) . Frica de a nu cadea in extrema cealalta te aspreste si chiar iti croieste o cale perfectionista . Sti ce am constatat ? O buna parte din barbati au aceasta latura analitica , perfectionista etc . Asta mentine echilibrul in stratosfera :) sau ofera un repaus femeii . :) Poate sunaa misogin ! dar , fara luciditatea acesta femeile ar fi nevoite sa fie mai responsabile , altfel lumea ar fi de nelocuit . Daca s-ar fi inventat "Zborurile fara aripi" :) asi fi cumparat patentul .
#192847 (raspuns la: #191708) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
andante - de Giordano Bruno la: 02/05/2007 11:12:51
Imi pari cunoscuta . Sau sufar de paranoia ? Dar daca esti buna a motiva de ce nu ma prinde filosofeala , ti-asi fi recunoscator . Imi las cioc , barba sau am sa rog un preot a ma infia . Poate asa , cu noul look voi parea mai credibil . Ori subiectele abordate sa fie problema ? Daca da ! Voi incerca o aprofundare mult mai adinca . Sper sa reusesc . :)
#192848 (raspuns la: #191729) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GB - de Cri Cri la: 02/05/2007 18:45:45
Ma gandeam asa, cam pe "cine se-aseamana, se-aduna", ce-ar fi daca ai intalni pe cineva ca tine!? probabil c-ati avea pana si aspirator cu compartimente separate pe "paianjeni", "praf de pe jos", "praf de pe mobila", "praf de rutina"... :)
Acesta, ultimul, e important de tot. Fiindca, la cum iti percep eu constructia de "toate s-au facut, toate s-au zis, ce rost mai are daca finalul e asemanator?", nu stiu daca nu cumva si "zborul" acela, de cum indrazneste sa se faca simtit, e tras cu acelasi aspirator. :((
In orice caz, ai o memorie de admirat ;)
#192967 (raspuns la: #192847) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Greierash - de Giordano Bruno la: 03/05/2007 11:22:34
:) Daca ar fi binara memoria mea cred ca ar fi mai bine . Mi-ai cam intors creierashii pe dos :)) . Citat tot preluat din repertoriul tau :P
#193081 (raspuns la: #192967) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GB - de Cri Cri la: 03/05/2007 21:07:15
hai sa fie-n baza 3, ca nu dai de la tine, ok? :))
ma surprinde sa revin, sa ma retrag, iar sa revin, nu mereu cu-aceeasi impresie, cum nu-i un val la fel. Intai iti gasisem sufletul, apoi ironia neprincipiala, nervii, platitudinea, acum ordinea; unitar totusi in acestea. Si cel mai bine e ca zambesti simtind sau doar constatand :)
#193263 (raspuns la: #193081) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Greierash - de Giordano Bruno la: 06/05/2007 14:59:58
M-ai dat gata la asemanarea cu valurile :) ( mi-a placut !!! ) . Ironia neprincipiala ma duce cu gindul pe tarimurile "Baloo_niene " pina aproape de "spalatul rufelor" . Nu te mai da mare pt ca nu esti mai buna , dar eu te simpatizez chiar fiind si asa . Sti de ce te simpatizez ? Pt ca esti aproape de suflete . Apropierea aceasta iti cumpara un bilet cu pret redus la spectacolul " toleranta " ( nush pe cit timp ) . Dar sa nu uitam multitudinea unghiurilor sau certitudinea stirbita :) . Zimbesc doar constatind ! pt ca doar tu poti simtii , iar eu ma ghidez prin simturile tale , simturi ce ma pun in legatura cu lumea exterioara . In alta ordine de idei te-asi numi "Pod" :)) . Bun ... de azi inainte in loc de Greierash iti zic "Podutz" :) . Nu sint unitar nici din acest punct de vedere draga mea pt ca unitar se apropie de fixism ( sau chiar de absolut ) am facut o diversiune la chestia cu vecinul . Tocmai pt a intinde o cursa . Sint destul de constient de existenta hazardului atit la vecin cit si la mine . Voiam sa las de la mine pt a fi in pas cu cererea pietei . Experimentam tehnica manageriala :)) . Interesant este ca , in spatele unei propozitii sau a citorva cuvinte se poate ascunde sau afla un mic univers . Dar ! sa nu cumva sa crezi vreodata ca voi deveni normal :)) , orice asi face orice asi zice voi fi vesnic un nebun . Tu esti marea iar eu norii :) . Gataaaaa ! ca ma apuc de romane Politiste ! .
#194212 (raspuns la: #193263) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de irma la: 06/05/2007 15:45:06
am senzatia ca traiesti ca si cum ai privi la film, iti privesti viata cu ochi critic, relatiile si tot ce faci, parca din afara ta, analizand cerebral fiecare pas sau gest.

scuza-l, tu! e barbat! :))
nu-s toti asa? :))
#194233 (raspuns la: #191708) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bruno - de irma la: 06/05/2007 15:58:04
Zambesc iarasi pt ca fac legatura intre aceste unghiuri si unghiurile din care se poate privi in dragoste sau viata de cuplu , viata de cuplu in care exista cel putin 2 unghiuri

mda. unu' priveste de deasupra si altu'... :))

...cred ca nu sint parte a acestui hazard , incit cred ca acest hazard , este vecinul meu si nu eu .

tu nu...ce?
e vreo diferenta intre 'hazardul e vecinul meu' si 'eu sunt vecin cu hazardul'?
#194235 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GB - de Cri Cri la: 06/05/2007 16:08:25 Modificat la: 06/05/2007 16:21:47
apropo de ironii, te-am nimerit la moderare :)) Ironia sortii de data asta, nu a ta. Si uite-asa, imi apari din nou unitar in diversitate (nicidecum stereotip - te-ai lasat pacalit de cuvant), fiind inca o data surprinsa de ceva in legatura cu tine.
Ironia ta neprincipiala dateaza de la inceputurile pe cafenea, deci nici o legatura cu "rufe" si pe unde te-a mai dus gandul. Am observat-o, n-am (prea)simtit-o pe pielea mea, respect parerile chiar si cand le combat, asta n-ai reusit sa "vezi" tu inca. Te-am contrazis sa mai ofer si alte perspective, te-am aprobat SI de plictiseala sau de lene.
"Aproape de suflete"? Si daca ma simpatizezi pentru asta, de ce te-a enervat lipsa mea de realitate? Aveai nevoie de o fiinta concreta ca sa-ti simti sufletul? Sau imaginatia trebuie sa aiba limite, altfel devine sacaitoare? Te intreb ca si cum eu as sti sa raspund :)) Sa inteleg ca biletul e la tolerantza TA? Mai gandeste-te, chiar a fost cu pret redus?

Zimbesc doar constatind ! pt ca doar tu poti simtii , iar eu ma ghidez prin simturile tale , simturi ce ma pun in legatura cu lumea exterioara .
Ciudat e ca eu simteam ca singurul lucru care ma ancoreaza in "lumea de afara" e pragmatismul celorlalti. La tine prea mi-a parut blazare, si prea-i devreme pentru ea, zic eu. La polul opus, nu te mai lasi surprins, redai totul ca liniar si previzibil. Dar nu crezi in asta, doar te simti mai sigur pe tine cand dai nume si cadru, o logica haosului, macar pe aceea de a fi.
Eu n-am nevoie sa devii "normal", indiferent ce-ar insemna pentru tine cuvantul. Mi-as pierde interesul brusc, trebuie sa marturisesc. Evident, nu ai de ce sa fii "anormal" doar pentru mine.
Stii? Ma intrebam odata de ce ma plictisesc foarte repede de orice. Am constatat ca de fapt obosesc, nu mai fac fatza provocarii continui. Asta e, viteza si nici un pic de rezistentza :)))
Tu esti marea iar eu norii :)
E bine, cat timp mai ploua. Apoi mai vedem :)
Bun. In concluzie, astept cu interes romanul politist.:D
#194236 (raspuns la: #194212) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma, - de Cri Cri la: 06/05/2007 16:12:00 Modificat la: 06/05/2007 16:22:58
nici il scuz, nici il acuz; faceam si eu ca el, constatari.
nu mai tin minte daca zambeam prezentului sau trecutului:))
#194238 (raspuns la: #194233) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Greierash - de Giordano Bruno la: 07/05/2007 09:05:14
:) "M-ai nimerit" = fain zis . Azi dimi mi s-a transmis prin telepatie faptul ca tu imi vei modera comentariile si tot stuff-ul . Nicidecum nu cred a fi coincidenta . Nu cred in coincidente de genul asta , intuitia mi-a dictat chestiunea in cauza :) . Oricum imi suride ideea de ami fi tu inchizitoare :))) . "te-am aprobat SI de plictiseala sau de lene " = sa nu mai faci lucrul asta , mai bine nu imi raspunde , trage un pui de somn , sari din avion cu parasuta , apacute de sporturi extreme :) DAR nu vb cu je cind esti plictisita . "de ce te-a enervat lipsa mea de realitate?" = poate aveam si eu o zi aiurea sau poate chiar voiam sa vezi lumea prin ochii mei . "Sa inteleg ca biletul e la tolerantza TA? Mai gandeste-te, chiar a fost cu pret redus?" = dap , la tolerantza mea . Apoi nush daca intradevar a fost la pret redus :P . "Eu n-am nevoie sa devii "normal", indiferent ce-ar insemna pentru tine cuvantul. Mi-as pierde interesul brusc, trebuie sa marturisesc. " = Inseamna ca tre sa iau masuri in vederea integrarii in sabloanele predominante :) . "E bine, cat timp mai ploua. Apoi mai vedem :)" = Cit timp exista marea exista si sursa de apa astfel incit ploaia sa-si urmeze cursul . Pac pac :) , si uite asa a impuscat politistul 3 infractori din doua focuri . Hmm ... unitar in diversitate se accepta , dar numai pe o perioada de 6 luni . Dupa 6 luni facem verificarea tehnica , pt siguranta circulatiei in trafic . Hei ! Nu poti fi o viata intreaga anormal ! In concluzie interesul tau va disparea odata cu globalizarea ce imi influenteaza ( in mod negativ ) coexistenta cu tu :) datorita integrarii mele in ea :( . Dar gasesc eu rezolvare ! Iti dau drumu din avion cu juma de parasuta :))
#194455 (raspuns la: #194236) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 07/05/2007 09:10:35
"mda. unu' priveste de deasupra si altu'... :)) "
dedesupt :)))
Deseori pot fi bune unghiurile acestea insa cele secundare fiind mult mai multe eclipseaza apropierea de obiectivitate . bla bla :)) nush ce sa mai zic
Ne punem la orizontala si vom mai vedea :))
#194458 (raspuns la: #194235) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mai, Bruno - de irma la: 07/05/2007 10:10:57
ti-o iei! :))
de ce ma rog ai ales numai partea glumeata a mesajului meu?!

Deseori pot fi bune unghiurile acestea insa cele secundare fiind mult mai multe eclipseaza apropierea de obiectivitate .

obiectivitatea nu rezulta de obicei tocmai dintr-o analiza problemei din mai multe unghiuri? sau cu cat incercam mai multe abordari, cu atat este mai probabil sa ne pierdem in hatisul indeciziei...


#194484 (raspuns la: #194458) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GB - de Cri Cri la: 07/05/2007 20:58:12
Greierash
Parca ma chema "poduletz", mai nou :))) In fine, sa lasam, nu-i nici o placere sa fii calcat in picioare; nici macar ca sa te ridici la pretentia de legatura intre lumi.

apuca-te de sporturi extreme
pai nu asta fac? doar vorbesc cu tine :))

Iti dau drumu din avion cu juma de parasuta :))
...cand e avionu` la sol, probabil. In plus, ca sa-mi "dai drumul" ar trebui intai sa ma prinzi:))
dac-ajung in avion cu tine, sar fara parasuta. Te las pe tine cu toate parasutele ;)

Telepatie? Pai de ce nu zici asa? Canalu` 16? Hai ca-ti zic restul... telepatic ;)
#194770 (raspuns la: #194455) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 08/05/2007 08:38:16
:)) Ma intreb ce virsta ai pt a stii cum sa vb cu tine . Uite ... imi venea sa-ti zic . Nu ma bate tanti irmaaaaa :))) . Cit despre restul , nu cunosc mecanica :)
#194881 (raspuns la: #194484) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Greierash - de Giordano Bruno la: 08/05/2007 08:45:27
"dac-ajung in avion cu tine, sar fara parasuta " = Inseamna ca nu ai incredere in mine . Ai uitat ca eu sint norii ?
#194883 (raspuns la: #194770) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 08/05/2007 09:03:44
am varsta pe care mi-o dai. :))
tanti? ar merge, daca tu ai fi adolescent :))

pfft, cu tine nu se poate discuta serios. :)
#194890 (raspuns la: #194881) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 08/05/2007 09:08:34
"am varsta pe care mi-o dai. :)) " = 33 :)) ghideaza-ma cu cald sau rece . Eu nu sint serios ? Serios ca sint serios
#194894 (raspuns la: #194890) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 08/05/2007 15:39:39
gandind la rece:
sa stii ca doctorul meu ma pune sa zic treisutetreizecisitrei :))

#195046 (raspuns la: #194894) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 10/05/2007 11:57:30
:)) Batrinico
#195698 (raspuns la: #195046) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
iar nu esti serios - de irma la: 11/05/2007 13:48:24 Modificat la: 11/05/2007 13:48:41
batranelele se numesc babe!

:))
#196224 (raspuns la: #195698) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 11/05/2007 14:50:54
babutza , imi plac derivatele de genu ... :) Ai cirja in ca sa te sprijini sau tre sa vin sa te ajut ?
#196248 (raspuns la: #196224) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pai depinde - de irma la: 11/05/2007 22:41:24
daca ai o carja model ferrari sa-mi imprumuti, poti sa vii :))
#196449 (raspuns la: #196248) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 13/05/2007 17:47:37
Daca ai o palarie model ferrari iti cumpar si eu o cirja pt a se asorta
#196830 (raspuns la: #196449) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
la mine-i invers - de irma la: 14/05/2007 14:55:44
eu is alta, palaria e aceeasi.
fie vorba-ntre noi: carja-mi trebe doar ca sa-i pocnesc pe aia de ma fluiera pe strada.
#197236 (raspuns la: #196830) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 14/05/2007 21:08:29
babutzo :)) , inseamna ca areti beton . Eu daca asi fi femeie cred ca mi-ar place sa fluiere barbatii dupa mine ... dar cred ca poate fi jenant , deranjant etc :)
#197391 (raspuns la: #197236) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
;) - de irma la: 15/05/2007 08:37:07
mica mo(n)stra de psihologie feminina (gratis, ca-mi esti simpatic): o muiere se simte bine doar daca-o fluiera un barbat mishto; daca-o fluiera unu indezirabil atunci este cu adevarat deranjant.

inseamna ca arati beton

tu chiar crezi tot ce spun?! ;;)
#197468 (raspuns la: #197391) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 15/05/2007 12:56:17
:)) Da !. Am asa o tendinta de a ma increde in oameni , pina domniile lor dau cu bota-n balta . Dupa asta nu prea exista cale de intors . Aha . Am sa stau in preajma ta pentru o initiere in psihologia feminina . Dar , visul meu de-o viata e sa tratez o psihologa :))
#197511 (raspuns la: #197468) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 15/05/2007 15:20:06
Am sa stau in preajma ta pentru o initiere in psihologia feminina

pentru o initiere adevarata iti trebe mai multe profesoare si mai multe "obiecte" de studiu. :))

s-apoi o sa reusesti sa-ti implinesti si visul ;))
(nu-s psiholoaga, chiar daca rimeaza cu oloaga, care se potriveste cu carja de care discutam mai devreme)
#197559 (raspuns la: #197511) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 16/05/2007 15:40:53
Ma gindeam cita banalitate exista in psihologia aceea feminina de care vorbesti tu pt ca
este la fel k la psihologia barbatilor
. Doar nu se apuca barbatu sa fluiere dupa tanti ce nu-i place . Am avut citeva profesoare . Dar nu strica ceva in plus . Oricum , ai de invatat si dintr-o picatura de apa , dapoi de la o irma intreaga :)
#197805 (raspuns la: #197559) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
da, mai bruno :) - de irma la: 16/05/2007 20:15:10
vorbim... vorbe banale ;)

o picatura de apa poate sa-ti astampere setea?
un intreg poate fi mai mult decat poti duce :)). d-aia eu prefer sa ma impart :))
#197907 (raspuns la: #197805) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 17/05/2007 11:41:22
"vorbim... vorbe banale ;) " = tre sa oferim cite un repaus materiei cenusi nu ?
"o picatura de apa poate sa-ti astampere setea? " = :) o picatura mai mare
"un intreg poate fi mai mult decat poti duce :)). d-aia eu prefer sa ma impart :)) " = Nu te imparti ca dupa-ashea eu ramin cu firimiturile ce nu le prea agreez
#197988 (raspuns la: #197907) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 17/05/2007 13:02:59
firimiturile din pat, ramase dupa un picnic savuros, sunt... simpatice. :))

de-aici nu mai decat un pas pana la identificarea boabei de mazare.
#198011 (raspuns la: #197988) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 18/05/2007 11:14:41
"firimiturile din pat, ramase dupa un picnic savuros, sunt... simpatice. :)) " = :)) nu zic nu ! Dar ! Sint deranjante pt ca urmeaza repriza a doua iar dupa prima repriza pielea este mai sensibila .. si eu ma gindesc sa facem curatenie :) .
"de-aici nu mai decat un pas pana la identificarea boabei de mazare. " = n-am inteles nika :P
#198390 (raspuns la: #198011) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 18/05/2007 19:08:19
am o vaga impresie ca nu ai inteles nici prima parte :))

a doua e explicabil ca n-ai inteles-o. mancasem un e. :))

#198536 (raspuns la: #198390) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 19/05/2007 14:40:22
Pai lumineaza-ma , nu ma lasa in bezna neintelesului . :))
#198692 (raspuns la: #198536) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 21/05/2007 19:35:36
iti shade bine asa, pe intuneric ;))
#199430 (raspuns la: #198692) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 22/05/2007 15:32:58
Sunt sexy ? :)
#199666 (raspuns la: #199430) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pai - de irma la: 22/05/2007 15:46:01
nu te vad :))
...
lasa, nu aprinde lumina! ;))
#199682 (raspuns la: #199666) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 22/05/2007 15:55:10
Pai nici nu avem lumina datorita defectiunii unui transformator :) . Sintem la lumina luminarii .
#199690 (raspuns la: #199682) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
eu credeam - de irma la: 22/05/2007 16:10:58
ca nu avem pentru ca suntem intr-o bojdeuca in varf de munte.
#199703 (raspuns la: #199690) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 23/05/2007 12:10:22
Oki doki . Sintem si in virfu muntelui . Dar unde mi-ai disparut doua zile ? :) Vroiam sa bat recordul unui dialog pe site . ( dialog fara intrerupere ). Insa tu ai facut pauza doua zile ? Ia zi-mi pe unde ai hoinarit ? :)))
#199915 (raspuns la: #199703) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 23/05/2007 13:03:33
Oki doki . Sintem si in virfu muntelui

pai ce? numa in pat toata ziua? ni se atrofiasera muschii. :))

Vroiam sa bat recordul unui dialog pe site .

de ce n-ai zis? ca nu mai plecam! :)

Ia zi-mi pe unde ai hoinarit ? :)))

prin munti.
pauza pentru stimularea imaginatiei. ;))

p.s. sper ca nu te deranjeaza apelativul 'Bruno'. am avut un coleg Bruno d-aia sa te "chem" asa in loc de giordano.
#199938 (raspuns la: #199915) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma :) - de Giordano Bruno la: 24/05/2007 11:47:31
Nu ma deranjeaza , atita timp cit te simt a fi incadrata in normele bunului simt .
"pauza pentru stimularea imaginatiei. ;)) " = :) uite ca avem ceva in comun :)
"de ce n-ai zis? ca nu mai plecam! :)" = asa , asa . Te vreau tot timpul linga mine :)
#200258 (raspuns la: #199938) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 24/05/2007 16:00:19
avem mai multe in comun.
cel mai important este ca amandoi credem ca eu am bun simt. :)
#200291 (raspuns la: #200258) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 25/05/2007 10:39:07
:)) Ti-am dat eu de inteles ca asi crede asa ceva ?
#200404 (raspuns la: #200291) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
aaaaa... - de irma la: 25/05/2007 12:50:15
:))
pai acu' ce faci? imi dai de inteles ca as fi nesim...?
#200423 (raspuns la: #200404) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 27/05/2007 18:43:12
Nup . Vroiam sa spun ca nu te cunosc indeajuns pt a te cataloga . :)) Dar , fac ce fac si tot cu patu te asociez :)) Hai cu mine la pat ... . Nu te gindi la prostioare . Te chem sa-mi ingrijesti rana de la picor . M-am trintit intr-un gard cu un scuter . Am facut confuzie , am crezut k gardu e un pragmatic . Sti tu .. cum sint pornit pe pragmatici ..
#200872 (raspuns la: #200423) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Bruno - de irma la: 28/05/2007 09:01:58
pai vezi daca nu te plimbi cu trotineta ca mine? :))
ma-ntreb cum de-ai stiut ca-s mama ranitilor? poate uniforma de armata salvarii m-a dat de gol. :))

ce-ti facura pragmaticii, dragutza?

(iti urez insanatosire grabnica! sper ca nu e grav...)
#200975 (raspuns la: #200872) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 28/05/2007 17:43:48
Sincer .. trebuia sa aduc vorba de pat . Am asa o slabiciune pt pat , si am gasit si eu momentu :) . Sint ranitttt !!! :)) , dar nu chiar atit de grav . Strig si eu aiurea citeodata .
#201096 (raspuns la: #200975) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
mai lenesule! - de irma la: 28/05/2007 18:42:37
io zic sa-ti cumperi o saltea mai tare, ca sa nu mai stai asa de mult in pat :))
#201103 (raspuns la: #201096) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 29/05/2007 11:22:19
Eu ma gindesc la alta alternativa , visavi de saltea . Imi caut o tipa mai plinuta , mai pufoasa :) si , o folosesc pe post de saltea :)) . Cite kg ai ?
#201204 (raspuns la: #201103) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
bah! - de irma la: 29/05/2007 11:56:13
am doar 45... :))
#201209 (raspuns la: #201204) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
irma - de Giordano Bruno la: 30/05/2007 13:59:01
Nici eu nu am decit cu vreo 20 si ceva mai mult . :)) Inseamna ca te iau in spate si inconjor cafeneaua de citeva ori far` sa obosesc :) . Dar nu ai de gind sa te pui la ingrashat ? :))) Sau tre sa astept pin` la iarna ?
#201556 (raspuns la: #201209) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...