-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

confesiunile unei mame (8)


de cosmiK la: 06/05/2007 14:01:13
taguri:
voteaza:
Gustar, 1956, ziua Postului Santamariei.
S-a nascut sora mea. Mare bucurie mare...in familie. Tata, mama, cele doua surori ale ei si bunicii din ambele ramuri ale familiei erau tare fericiti. Eu nu prea realizam de ce...aveam doar 5 ani. Insa cand am vazut botzul acela mic si dragalas de copil, atat de neajutorat, am inteles ca lucrurile aveau sa se schimbe. Nu stiam in ce directie, dar vedeam ca atentia parintiilor mei era concentrata mai mult asupra Ei. Eram oarecum suparata, dar in fata dragalaseniei micii creaturi, am dezarmat. Pe masura ce timpul trecea si micuta crestea, apropierea dintre noi sporea. Dar iata ca implinise 3 ani si eu 7 cand au aparut primele schimbari majore pentru noi.
Mutarea din locuinta pentru familisti si orasul natal in casa bunicilor care avea sa devina noul nostru lacas. Schimbarea aceasta era prea mult pentru mine. Eram derutata si confuza. M-am acomodat destul de greu, mai ales ca era primul an in care aveam sa merg la scoala si cum nu aveam prieteni in oras, imi era teama. Incurajata si sustinuta de parinti, de voie, de nevoie...mi-am luat inima in dinti si m-am dus la scoala, desi nu eram deloc incatata.
Din cand in cand eram vizitati de cele doua surori ale mamei. Una casatorita cu un om deosebit de bland (director la o companie petroliera celebra, la acea vreme), cealalta, celibatara convinsa.
Primii ani au fost extrem de dificili, mai ales ca la un an de la mutare o noua schimbare avea sa-mi bulverseze viata si sa schimbe radical cursul ei. Sora mea urma sa plece la nasa mea de botez (sora mamei casatorita). Si nu aveam sa o mai vad decat, in vacante. De ce? Pentru ca, fusese infiata de ei.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: