-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Vãru lui orgoliosu


de Giordano Bruno la: 08/06/2007 15:25:16
taguri:
voteaza:
Nu discut de Bãtrinelu ce m-a învãtat sa joc sah , cãruia ulterior i-am dat bãtaie . Sau de nenea ce-mi putea fi tatã , cãruia i-am cersit onoarea de-a sta la masa lui , la o partidã , cîstigînd si cu acesta . Iar el plin de orgoliu îmi zice înainte : Du-te mã copile si vezi-ti de treabã . :) Nici macar nu vreau sã-l aduc în discutie pe domn` locotenent ... ( nu îmi aduc aminte numele lui vã dati seama ce rol important a jucat în viata mea ) care daca mi-am evidentiat aptitudinile de strateg in fata lui m-a pus o juma de noapte la curatat w.c ul . O bunã parte din ei sunt orgoliosi-nemotivati sau lipsiti de " fair play " . Cu acestia , actualmente , nu mã mai obosesc sã-i înteleg ori sã-i combat . Nici mãcar nu îmi mai capteaza atentia , pt cã i-am pus într-un dosar ce-i prãfuit . Acum sunt interesat de vãru acestor frati . Adicã obscurantistu . Mai întai de toate vã zic o mica teoremã . "Cînd rîvnesti dupã realizarea a " ceva " fie constructie , operã de artã , program P.C , mîncare , retetã de bucãtãrie , revolutionare sau inovare . Iti faci planul mintal adicã construiesti în gînd prima datã . Acesta este un fapt incontestabil si tot-odatã banal a demersului ce trebuie fãcut în vederea realizãri obiectivului ". Stiti prea bine destule exemple din trecut cînd ridicolul era o haina tare la modã , haine ce erau îmbrãcate fortat de mintile luminate . Aici pe site apare scrisu care este o subclasã a acestui gînd ce face parte din demersul " planului " , oricarui user ce posteaza o conferinta . In mare parte e literatura , la care nu mã prea bag , dar totusi miros si chiar gust din ea . Nu pot decît sã rîd la unele comentarii fãcute de anumiti useri cînd vine vb de filozofia mea . Exact cum rîdeti voi la comentariile sau tentativele de literaturã postate de anumiti useri . In ochii vostri pot fi un filozofard dar si voi la rindu vostru puteti fi critici sau poeti de slabã calitate . Priviti în perspectivã , priviti în posibilitati ,altfel , cînd vã-ntîlnesc în cale vã zic . Ce fa` vãru ? .

P.S Vorbeam cu un tip ce mirosea de mama focului , netuns , ne-bãrberit , fãrã prea multi dinti în gurã . La un moment-dat îmi zice . Jules Verne a fost pe lunã " cu gîndu " . La care , îmi zic : Asta-i gata fizic , mai are o vinere mintal . Greseala mea ! . Era sã-l îmbrac în ridicol . Pt cã traiectoria si încã citeva date ale proiectului zborului pe lunã erau realizabile în proportie de 60 - 70 % . Dovada ivindu-se , aprox 100 de ani mai tîrziu .
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


*** - de picky la: 09/06/2007 11:04:59
Vrei un cub de zahar?
#204406 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Giordano Bruno la: 09/06/2007 14:33:47
Uimeste-ma ! ... :)
#204477 (raspuns la: #204406) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
aha - de Giordano Bruno la: 09/06/2007 14:37:30
Acum inteleg aluzia . Nu vreau . Dar , te simti cumva cu musca pe caciula ?
#204478 (raspuns la: #204406) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
picky - de Giordano Bruno la: 09/06/2007 15:01:25
Mai bine animal decit om obscur .
#204480 (raspuns la: #204406) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
GB - de Cri Cri la: 09/06/2007 15:37:07 Modificat la: 09/06/2007 15:41:56
lasi ideile pe drum. Spui sfarsiturile de gand. La asta imi poti replica, desigur: "inceputurile vin, uneori nu stiu nici eu de unde, sau fara legatura" (si nu te contrazic).
Stii... doar cartile catorva autori mi s-au parut mai interesante ca ei, acesta e pacatul de tot raspund "nu stiu daca am citit, aminteste-mi despre ce era vorba"; pentru mine e combinatie spirit-poveste. Ma rog, divaghez eu acum cu finaluri de idei. Sa revin. E vorba de "piciorul frumos" din textul anterior, de sahul din acesta, sens si traiectorie. De intrebari. "De unde i-a venit ideea?, intai, "Ce-a vrut sa spuna?", apoi. Ma rog, nu neaparat in ordinea asta.
A, ce vroiam eu sa spun? `Reai draq` ursule, cu stropitoarea ta cu tot! :))

uitasem sa ma semnez: verisoara ;)
#204484 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Greierash - de Giordano Bruno la: 10/06/2007 17:10:20
Api` io nush ce-ai tot zis acolo :)) . Da is deacord cu tine . Cind am sa simt flacara la degete iau atitudine . Pina una alta poti sa-ti faci de cap . Te las :))) verishurico
#204811 (raspuns la: #204484) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Greierash - de Giordano Bruno la: 12/06/2007 13:00:46
:)) Eu tre sa te analizez o juma de an pt ami da seama ce vrei sa zici . Nush de ce . Cred ca te menajez si imi pleaca obiectivitatea sau atentia cu pluta :) pe Dunare-n jos si se varsa-n Marea obscurului . Zic obscur , mai mult pt a fi in pasu conferintei . Chestia cu picioarele nici pe departe nu-i o imagine provenita de la f.... . Picioarele sint ale unei prietene bune .. cel putin asa cred eu :) . I-am zis pe ym ca am scris ceva de picioarele ei :)) . I-am trimis textu intrebindu-ma ce va zice ca am folosit o simpla propozitie in care am utilizat picioarele ei in nevoile textului . Mi-a zis : A , da ... nici nu stiam ca imi sta asa bine in fusta . Nu a deranjat-o ca nu am scris mai mult ci saltul de la amintirea acea nevinovata la berea rece . Cit despre sah . Nici vorba sa fie o inchipuire a unei partide de sah cu ex-potentialu-..... :)) . Nu ma dau in vint dupa prezentarea unei partide de sah ce n-a avut loc . Totusi ma gindesc cum ar fi fost daca ar fi avut loc partida . Il faceam de ris pe cafeneaua.com :)) daca il bateam . Stau linistit pt ca Neam de neamu lor nu intra pe site . Sau daca intra ar zice cam asa : Mai userilor ! Eu am bani si va cumpar cuvintele :))) iar picky ar fi fugit din calea lui sau ar fi zis " Dispari firule de neant " cum i-a zis lui Muresh ( a exagerat :P ). Oricum doua luni jumate au trecut din prognoza , de trei luni , facuta in vederea " Treceri peste " . Si , al naibi ! Ca prognozez bine :) .
#205521 (raspuns la: #204484) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: