Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Subiecte pe tema "evrei, holocausturi, arabi, Palestina, etc".


de admin la: 18/04/2004 07:48:00
modificat la: 18/04/2004 08:20:33
taguri: Internet 
voteaza:
Am observat ca discutiile cele mai agresive, precum si atacurile la beregata au loc la subiectele pe tema "consipratia evreiasca, holocaust, arabi, orientul apropiat, Palestina, Israel". 90% din incidentele de pe forum sunt provocate de 2% din subiecte.
Fiecare "tabara" participanta la aceste discutii va afirma sistematic ca administratorii forumului favorizeaza "tabara adversa", asa incat fara suparare, in urmatoarele zile vom inchide toate aceste subiecte.

Am sa va rog sa nu incepeti cu "va e frica de adevar", "cenzura", si alte bazaconii. Nu, ne e frica de nici un adevar. Pur si simplu vrem sa eliminam acele cateva teme de discutie care provoaca 90% din derapajele forumului. Avem dreptul de a lua decizii in ceea ce priveste natura subiectelor dezbatute in Cafenea.

Multumim pentru intelegere.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (33):


Subiecte fierbinti - de thelinuxguy la: 18/04/2004 10:42:47
Orice ati spune, aceasta e o forma de cenzura. Discutiile la care va referiti sunt de actualitate; ceea ce acum se petrece in lume. Ar fi ca si cum agentiile de stiri n'ar avea dreptul sa comenteze/raporteze stirile la zi.

O alta solutie (f. simpla) ar fi sa puneti o stricta observare a regulilor pe aceste forumuri. De exemplu, primul care jigneste sau ataca violent va fi banat (adica mesajul va fi sters de pe acel forum). Stergand mesajele (de atac, violente) acestea de pe forumuri, problema la care va referiti va fi 100% rezolvata.

Rog pe altii din Cafenea sa ma corecteze daca gresesc.
#14033 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Orice ati spune, aceasta e o - de admin la: 18/04/2004 11:38:25
"Orice ati spune, aceasta e o forma de cenzura. "

Desigur. Se numeste "auto-cenzura", adica dreptul oricarei publicatii de a-si autoimpune limite in ceea ce priveste materialele publicate.
#14035 (raspuns la: #14033) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
"Ar fi ca si cum agentiile de - de admin la: 18/04/2004 11:41:53
"Ar fi ca si cum agentiile de stiri n'ar avea dreptul sa comenteze/raporteze stirile la zi."

Este vorba despre dreptul publicatiilor de a alege ce anume sa comenteze din stirile la zi.
#14036 (raspuns la: #14033) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
admin: #14036 - de thelinuxguy la: 18/04/2004 11:47:57
Asculta, nu vreau sa intru intr'o discutie sterila despre acest subiect.
Singurul lucru pe care l'ai putea face l'am postat deja in mesajul meu dinainte.
Ce parere ai despre solutia mea? Este fezabila sau nu?
#14038 (raspuns la: #14036) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Ce parere ai despre solutia - de admin la: 18/04/2004 12:28:45
"Ce parere ai despre solutia mea? Este fezabila sau nu?"

Este solutia care a fost aplicata si pana acum, inca de la lansarea sitului. Rezultatul a fost un efort de administrare exagerat de disproportionat fata de numarul foarte mic de subiecte implicate.

Si in plus, unul din efecte este acuzatia sistematica adusa adminilor, cum ca acestia favorizeaza "tabara adversa". Intotdeauna "doar ai nostri sunt banati".
Nu mai avem chef sa fim acuzati in acelasi timp de "antisemiti" si de "pro-israelieni", de "antiarabi" si de "pro terorism arab", "fascisti, "comunisti", "antiamericani" si "pro imperialisti americani", "antiislamisti", "homofobi", "anti...", etc..

Cum ziceam si in mesajele anterioare, intentionam sa ne exercitam dreptul la auto-cenzura pe care il are oricare publicatie.
#14042 (raspuns la: #14038) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Pt. thelinuxguy - de (anonim) la: 18/04/2004 14:05:02
Linuxguy,sint de acord cu tine 100%.
Traim in societati si tari in care ai dreptul la cuvint si opinie,cel putin asta spune legea ori constitutia,cam ramine insa sub semnul intrebarii de multe ori...la fel sa ai o credinta si religie si sa ai dreptul s-o practici fara teama de consecinte contrarii opiniilor tale ori pareri...iar sub semnul intrebarii.
Cind cineva foloseste cenzura(partide politice,clericul,denominatii religioase in ...aceiasi credinta chiar)deja face un act de sabotaj impotriva ideilor si ginddirii tale ori filosofiei ce ai despre viata si lume asa cum desigur judeci prin propriul ego,deci practic sa cauti un numitor comun este f. greu,daca nu chiar imposibil!

Este greu si pt. admin sa-si exercite functia de moderator si sa fie 100% obiectiv,
dar este site-ul ce-i apartine in sensul ca e raspunzator de el si cum decurg conversatiile si cit de infierbintate ajung sa fie,spre ex. eu insumi in urma unor
texte ce am scris ori uneori subiecte cu o tematica ce in final nu a ajuns a fi publicate,mesajele mele ori au fost sterse ulterior ,sau nu au fost admise la publicat.

Este ca si cum cineva ar veni in casa ta si ar incepe sa-ti spuna ca nu-i place mobila ori covoarele sau culoarea peretilor.Ai fi suparat pt. ca ...nimeni nu are dreptul sa critice gusturile tale si casa ta este o parte din tine deci ar fi un atac la sentimentele sau orgoliul tau.
Pe de alta parte,daca esti open minded si accepti critica o vei lua drept o idee si o lectie poate,si vei asculta opinia altora si vei invata mai multe despre tine chiar,lasind in urma ceva din ego si orgoliu.
Aici NU discut despre tine in mod personal ca un exemplu,deci te rog nu trage concluzii gresite.

In privinta agentiilor de stiri,azi sint cam...neprecise si intentionat vagi in privinta politicii si evident cea legata de Irak sau Israel/Palestina etc.In USA dicteaza puterea lui Bush si cohorta lui si multe ziare(N.Y.Post,Daily News si chiar ...N.Y.Times)sau statii TV gen FoxNews ori CNN sint dominate de patroni ce sint desigur de partea lui Bush,NU este o minciuna sau o aberatie!
In fapt daca real vrei sa stii ce se intimpla in USA trebuie sa citesti...presa straina din alte tari.Sint mai bine...informati in stiri ca noi!

Cafeneaua noastra e un simplu site in care oameni necunoscuti din diverse colturi de lume au sansa sa se cunoasca si sa-si exprime parerile,bune sau rele sint ale noastre si mereu invatam ceva de la noi insine sau de la ceilalti prin aceste discutii.
Eu consider ca e o idee f. buna si duce chiar la transformarea noastra ca oameni,invatind cite ceva de la unul la altul si din experientele si gindirea fiecaruia din noi.
Admin are o munca ingrata uneori si fiind moderator ar fi cam in ...no man's land,
intre focuri si tabere diferite,e greu sa faca o alegere si o opinie strict personala,eu NU IAU acum partea lui Admin,ci incerc sa gindesc cit se poate de aproape de situatia in care este mereu,incerc sa fiu obiectiv doar.
La fel incerc sa fiu si de partea ta ori a tuturor inclusiv a mea insumi.
De aceea consider ca ideea ta este f. OK cu mine,adica Admin stergind orice mesaje de atac sau violente de pe forumuri,deci sa-i dam carte blanche si sa avem incredere in decizia lui(lor),eu nu stiu cine face parte din Admin,pot fi mai multi ca un senat si aproba sau nu,subiectele in unanimitate sau multimea de voturi.

Cred ca depinde de fiecare din noi cum sa scriem si sa ne auto cenzuram cind vedem ca o luam razna in discutii,am invatat asta pe proprie piele la cafenea,o lectie intre multe altele.
Stiu,toti sintem uneori infierbintati,sarcastici,cinici,mistocari,rai,sensibili cu altii,cred ca daca mai intii ne-am gindi daca ceea ce scriem ,ne-am scrie noua insine de ex. am lasa tonul mai usurel si ...ciocul mic...Ha!

ASa ca linuxguy sint de acord cu tine si poate ar trebui sa facem un soi de poll sau vot intre noi,inanite de a ataca Admin,adica toti din cafenea,ce parere aveti?

cam astea pe moment,
LOVE&PEACE,
Ozzy
#14048 (raspuns la: #14033) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
Pt. admin - de Paianjenul la: 19/04/2004 00:48:35
...Nu ar fi suficient un "cartonas galben" urmat de banarea recidivistului, in loc de suprimarea totala a subiectului?...
#14071 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14042, de admin - de anita47 la: 19/04/2004 02:29:06
Cum ziceam si in mesajele anterioare, intentionam sa ne exercitam dreptul la auto-cenzura pe care il are oricare publicatie.
=======

Admin, cand ai de gand sa-ti exerciti dreptul la auto-cenzura?
Si cand ai de gand sa inchizi aceste subiecte(propunerea ta initiala).
Deocamdata vad ca ai deschis acest "subiect" pentru a da loc la "noi dispute".

anita47

#14079 (raspuns la: #14042) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Admin, cand ai de gand sa-ti - de admin la: 19/04/2004 03:46:53
"Admin, cand ai de gand sa-ti exerciti dreptul la auto-cenzura?"

Le vom lasa deschise pana vineri seara.

Cei care incep sa ne trateze cu epitete de genul: "comunistilor", "fascistilor", "antisemitilor", "homofobilor", "cenzuratorilor", etc., imi pare rau, dar isi asuma posibilitatea de a nu mai putea utiliza situl nostru. Cand intri intr-o casa respecti gazda. Daca incepi si o insulti, iti iei riscul sa fii dat afara.
#14082 (raspuns la: #14079) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
===== Le vom lasa deschise p - de anita47 la: 19/04/2004 04:45:19
=====
Le vom lasa deschise pana vineri seara
=====

Alegerea zilei de vineri(seara) are vreo legatura ci faptul ca aceasta zi(seara) este una.....sfanta pentru evrei?(si aici, din lipsa, "fac cu ochiul")

Numai bine

anita47
#14089 (raspuns la: #14082) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Admin: #14082 - de thelinuxguy la: 19/04/2004 12:16:22
Citez: "Cei care incep sa ne trateze cu epitete de genul: "comunistilor", "fascistilor", "antisemitilor", "homofobilor", "cenzuratorilor", etc., imi pare rau, dar isi asuma posibilitatea de a nu mai putea utiliza situl nostru".

Excelenta idee! In plus as pastra toate subiectele controverstate deschise si daca cineva ar insulta/violenta alta persoana atunci acesta ar fi banat de pe Cafenea.

In felul acesta, am avea acces la toata gama de subiecte si, in acelasi timp, am fi protejati de indezirabili ;-) Ce ziceti de acest compromis, stimabile Admin?
#14132 (raspuns la: #14082) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
He, he, he.. pai asta asteptau... - de JCC la: 20/04/2004 06:40:46
O forma de trolism, o strategie premeditata pentru a inchide subiectele unde adevarul supara, pentru a face din subiectele acestea "subiecte TABU"

Pai de cand asteptau cativa asta!

Daniele, stii proverbul ala : câinii latra i caravana trece...

Cred ca n-ai nimic de dovedit la nimeni, Daniel!
Ai ajuns unde esti prin munca, sacrificiul si abnegatia ta, datorita neutralitatii de care ai dat dovata pana acum si datorita meritelor tale.
Nu cred ca ai ceva sa-ti reprosezi.

Cei care lipsesc de cel mai elementar bun simt si respect, ca-i primesti in casa si te insulta, cred ca mai intai se auto-insulta
Nu merita sa-ti faci contrarietati din cauza lor...

Nu le convine regula forumului? (fara insulte, interzisa agresivitatea si atacul personal) , n-au decat sa plece in alta parte..
Le-ai pus tu cutzitul la gât, ca sa-i aduci cu forta aici???

Au venit singuri, de buna voie si asta implica acceptarea regulilor generale.

Daniel, te lasi impresionat si alegi sa hranesti trolii???

Pai asta si asteptau.. este politica generala... fac ori si ce si nimeni nu mai zice nimic, sunt lasati sa faca...

Bine inteles Daniel, este dreptul tau sa auto-cenzurezi, dar ma dezamagesti... te credeam de-asupra ...

HE, he, he, Anita.. iti ia piatra de pe inima...dar numai de vineri...
si mai stii...???
daca n-or mai fi subiectele cu evreii si Israel pe aici o sa ne privezi de placerea de a ne onora cu prezenta ta... ca o sa te plictisesti si o sa pleci in alta parte unde aceste subiecte vor fi de actualitate...
#14170 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14170, de JCC - de anita47 la: 20/04/2004 11:57:57
Jcc, ma ataci de parca eu am propus ce a propus Admin!
Sau,din nou,ma acuzi de "conspiratie"?
Eu sunt de acord ca aceste subiecte(care dau "adminului bataie de cap") sa fie inchise,deoarece le consider deja epuizate.
Dar, prin interventia ta,dai dovada ca exista forumisti care intra pe acest forum NUMAI datorita existentei acestor subiecte.
Pe mine nu m-a deranjat nimic la aceste subiecte, daca mentin o "obiectivitate oarecare" sau nu o iau peste "aratura" cu niste legaturi nerelevante(politica Israelului influentata de guvernul Ana Pauker, luptele biblice sau citatele religioase).
Eu ma ocup mai mult de partea actuala a problemei si de eventuale propuneri "constructive"(multi dintre cei de care pomeneam au numai defaimari de insirat, fara nici o legatura cu ce se intampla sau ce s-ar putea realiza).
Din pacate,toti cei susamintiti,la prima intrebare "ce este de facut?", o dau pe o "balbaiala" pateteica!

Cat despre alta propunere de a a lasa aceste subiecte deschise,sunt de acord daca ar avea o "moderare" obiectiva(tocmai acest lucru este explicat de admin ca este "peste puterile sale" si de aici hotararea lui).
Dar,din moment ce moderarea este lasata in voia "celui care a deschis subiectul", atunci s-a dovedit ca nu au fost anulate numai mesaje "injurioase"(dupa cum propune cineva) ci si , in majoritatea cazurilor, mesaje care nu se "aliniau" cu conceptia sau ideologia autorului?Si acest lucru este tot un fel de...cenzura!
Spre exemplu,primim numai articole care se aliniaza cu ideologia site-ului Miscarea!
Anita47

p.s.Nu crezi ca titlul unui subiect "Evreii si o manie curioasa...." este destul de semnificativ?
Pentru tine TOTI evreii sunt la fel?
#14186 (raspuns la: #14170) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anita47: #14186 - de thelinuxguy la: 20/04/2004 17:19:03
Ce parere ai de propunerea mea: pastram forumurile deschise pe orice subiect dar oricine care jigneste, ataca, este violent va fi banat de pe sit/forum?
#14200 (raspuns la: #14186) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14200, de thelinuxguy - de anita47 la: 20/04/2004 23:02:14
Ce parere ai de propunerea mea: pastram forumurile deschise pe orice subiect dar oricine care jigneste, ataca, este violent va fi banat de pe sit/forum?


=====
Pentru a raspunde la intrebarea de mai sus, am nevoie de un raspuns la intrebarea mea pe care nu ai sezizat-o:
"De catre cine va fi banat?"
=======================
-Daca e vorba de gazda subiectului, parerea mea este ca aceste subiecte trebuiesc inchise(cum altii nu au incredere in "obiectivitatea mea", permite-mi sa impartasesc acelasi lucru fata de obiecvtivitatea lor".Iar daca analizezi statistic ""Ce idei au in general cei care au deschis asemenea subiecte", cred ca nu vei avea nici o surpriza)
-Daca "admin" va bana(si aici ma incredere in obiectivitate sa de a face deosebire intre "idei opuse" si "jignire sau atac la persoana") sunt de acord ca aceste subiecte sa ramana deschise.
Dar, tocmai acsest lucru sta la baza hotararii adminului de a inchide acesle 2% din subiecte, care-i provoaca 98% din probleme(il inteleg ca nu are timpul necesar sa se ocupe cu astfel de lucruri si cu "acuzatiile de impartialitate" care vor "ploua" la fiecare hortarare)

Anita47

p.s.Ai observat ca am fost acuzat de "conspiratie si trollism" cand am sustinut ca sunt de acord cu hotararea moderatorului?
#14204 (raspuns la: #14200) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Ar fi pacat... - de Coralie la: 21/04/2004 05:09:21
Ar fi pacat sa fie inchise...
sunt pentru excluderea "trollilor" care transforma un subiect in disputa, atac personal..

Israelul este unul dintre subiectele fierbinti ale actualitatii, ceea ce se petrece acolo, la fel ca si Cosovo, Irak, Vietnam, etc,
nu poate fi ignorat...

Anita, nu toti evreii sunt la fel... stii tu cum e cu padurea si uscaturile.. :)

Personal prefer Rabin lui Sharon!

#14222 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14222, de Coralie - de anita47 la: 21/04/2004 06:03:17
1)Daca sunt fierbinti, asta nu inseamna ca nu trebuiesc discutate cu o oarecare obiectivitate.Sau sa se "inchida gura" cuiva care, fara sa foloseasca cuvinte grele, exprima alte idei decat "gazda subiectului" este permis?
Ca exista peste tot uscaturi, nu este necesar sa-mi explici mie!
Fa un rond pe anumite site-uri si vei vedea cat de "neproportionata" este participarea "citatelor" lui Shahak la exprimarea unor anumite ideologii.
2)Daca Israelul este tot atat de fierbinte ca......unde vezi tu proportia?
Si de ce legatura cu "Evreii au o anumita mentalitate"!!Si de ce nu se discuta despre Israel si politica de aici, ci se introduc de cele mai multe ori "ingredientele" religiei mozaice, evreilor si comunismului(nu uita acuzatia adusa acestora ca i-ar fi adus pe comunisti.In perioada interbelica exista in Romania o minoritate de 800.000 de evrei, iar TOT partidul comunist avea pana in 1000 de membrii).
3)Daca as fi "cinic",ti-as raspunde ca ai preferinta pentru un evreu mort(Rabin).
Eu prefer "actualitatea", pe care nu intotdeauna mi-o pot alege!In paralel cu alegerea "vecinilor".

Numai bine

anita47

p.s.Imi ,mentin parerea ca,daca aceste subiecte sunt lasate la "moderarea subiectiva" a celor care le initiaza, asta inseamna tot o "cenzurare in forta".
Pacat de timpul pierdut.
#14228 (raspuns la: #14222) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pentru JCC - de Hypatia la: 21/04/2004 07:28:59
Cred ca mesajul tau e injurios, cel putin fata de Anita. Ce-ai fi vrut, intr-o conferinta despre evrei sa nu spuna nici un evreu nimic? Eu imi doresc sa vad ce are de spus Anita si in legatura cu alte subiecte!
Nu mi se pare drept!
Si apoi, nu-i profitabil. Uite, eu vin in Cafenea pentru ca aici gasesc lucruri foarte interesante si persoane care chiar au ceva de spus. Trierea o face fiecare cititor-utilizator. Cred ca ar trebui sa vezi un pic mai departe de etnia fiecaruia dintre noi si sa cauti omul, persoana care este in dialog cu tine. De la fiecare avem ceva de invatat. Cred ca si de la Anita.
Hypatia
Eu, personal, am invatat multe si-i multumesc ca a fost in Cafenea, chiar daca uneori ne-am spus lucruri care au contrariat pe celalalt. suntem oameni si trebuie sa ne comportam ca atare, in spiritul vremurilor in care traim si nu ca in Evul Mediu.
#14234 (raspuns la: #14170) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sari cam repede la concluzii, Hypatia - de JCC la: 21/04/2004 10:38:49
Hypatia draga, nu sari asa de repede la concluzii, constat ca tu pui intrebarile si tot tu iti dai singura raspunsurile... :))
si raspunsurile nu reflecta realitatea.. :(

Ah, Anita... daca n-ar exista, ar trebui creat!
Una dintre putinele persoane prezente pe forum cu care mi-ar place sa discut de "vive voix" (sa-l intalnesc in realitate), chiar daca n-avem aceleasi opinii.
Si eu regret ca nu-l "aud" pe alte subiecte, m-ar interesa opiniile lui...
Injurios, spui? mai repede tachinarie amicala...

Evul Mediu? Da' esti specialist in istorie, Hypatia?
#14243 (raspuns la: #14234) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt Anita - de JCC la: 21/04/2004 10:56:55
Salut Anita,
Trollist, tu? Nu cred..
asta-i pentru cei ce insulta si ataca persoanele...
n-am remarcat inca acest lucru din partea ta aici, pe Cafenea.

Subiectele cu Israelul?
Da, vad ca doar astea te intereseaza, n-am remarcat mesaje de-ale tale la alte teme.
daca nu mai vorbim despre Israel o sa te plictisesti si o sa pleci in alta parte... si ce fac eu fara tine???? fara piperul tau in discutie?? :)) si ca mine si alte persoane poate...

"ca-ti ia piatra de pe inima" ? un pic, da...
ca vad ca te enerveaza cate o data unele "veritati" trase de par si te stapaneste teribil ca sa nu-i spui autorului pe sleau ce crezi.. :))

si apoi, amice, iti duceam dorul, trebuia sa te intep cu un spine de tachinarie, ca sa am placerea de a te auzi.. :))
#14244 (raspuns la: #14186) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14244, de JCC - de anita47 la: 21/04/2004 11:27:17
Daca acest lucru se ascunde in spatele "neobiectivitatii", atunci inteleg altfel mesajul tau(ramanand totusi la parerea mea ca acele "subiecte" sunt deja rasuflate!)
Dar prefer totusi "mai putine "exagerarari" in legatura cu acest conflict!Lucrurile sunt mult prea seriaose ca sa le mai adaugam si noi, "din imaginatie".
Chiar cu riscul de "a ma pierde de client"!
Multumesc cu ocazia aceasta si Hypatiei pentru calduroasele cuvinte de incurajare!

anita47

p.s.
JCC, fii fara grija, nu plec asa de curand!
Coralie mai are de gand sa vina in tara sfanta?
#14247 (raspuns la: #14244) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anita47: #14204 - de thelinuxguy la: 21/04/2004 12:12:01
Citez: "De catre cine va fi banat".
Admin.

Citez: "Dar, tocmai acsest lucru sta la baza hotararii adminului de a inchide acesle 2% din subiecte, care-i provoaca 98% din probleme [...]"
La inceput (poate in primele zile, saptamani) va fi mai greu, dar cand oamenii vor vedea ca treaba e serioasa se vor gandi de 2 ori inainte de a insulta persoane pe acest forum. Deci, prezic ca dupa putin timp situatia se va stabiliza si nu va mai fi nevoie de mult timp din partea adminului. In plus, adminul va trebui sa impuna (pe acest sit) restrictii pt. anonimi (ei nu vor putea posteze in nici un caz).

Citez: "p.s.Ai observat ca am fost acuzat de "conspiratie si trollism" cand am sustinut ca sunt de acord cu hotararea moderatorului?"
Am observat. In orice caz daca se respecta regulile propuse de mine vom avea ocazia sa discutam (civilizat & inteligent) toata gama de subiecte. Daca totusi subiectele 'controversate' vor fi inchise atunci multe persoane - eu inclus- vor parasi situl. Aceasta nu este o amenintare sau insulta; doar ca nu vad nici un avantaj in a avea discutiile (civilizate) cenzurate.
#14250 (raspuns la: #14204) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14250, de thelinuxguy - de anita47 la: 21/04/2004 12:34:18
Din pacate, sunt cam de mult "aciuit" pe aici si am avut ocazia sa vad cam cum se "baneaza sau ignora" pe acest forum!
Asa ca...cu toate bunele tale intentii, nu cred ca se pot insanatosi anumite "boli inradacinate adanc"!

Ce poti face cand cineva vine cu prejudecatile batute in cuie de acasa?
Dar sa nu se astepte sa fie luat in serios si tratat cu respect!
Parca intreba Hypatia, la un subiect despre evrei/israelieni te poti astepta ca nici unul din ei sa nu participe si sa-si expuna punctul de vedere?

Anita47
#14251 (raspuns la: #14250) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
JCC din nou - de Hypatia la: 21/04/2004 13:22:55
Trebuie sa fii specialist in istorie ca sa-ti aduci aminte ca intoleranta etnica duce la institutii ca Inchizitia, cu practici total nedrepte fata de orice persoana incomoda?
E buna tachinarea, dar eu prefer dialectica!
Hypatia
P.S. Am formulta problema identificata de mine ca intrebare ca sa pot exprima parerea mea in acest sens, mai repede.
#14256 (raspuns la: #14243) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Anita... - de Jimmy_Cecilia la: 22/04/2004 04:19:26
Am sa-ti raspund eu pentru Coralie, sunt mai in curent deoarece mai mult sta pe la mine, se plictiseste singura in casa langa Cannes, mai ales ca bunicii sunt in activitate si vin doar in concediu..

Ea a terminat cu proiectele de amenajare de hotel si cu altul pentru construire, in Israel.
O sa vina cu siguranta cand lucrarile vor fi complect terminate...

Insa alta pe care o bate gandul sa vina sa vada.. sunt eu... :))
Anita, nu vreau sa ma mai repet, vezi ca am pus un mesaj in sensul asta in Evreii si mania curioasa... ar fi trebuit sa ma duc in turism, ca si aici si acolo deviez subiectul..

Sunt si eu de acord, ca subiectele existente pe forum, despre Israel, sunt deja rasuflate, nu inteleg de ce se rascoleste.... din cand in cand...

si ca ar trebui deschise altele noi.. :))
de pilda retragerea evreilor din teritoriile ocupate...

dar nimeni nu are curajul, sau ce ?
Ar fi mai indicat sa fie poate un autor dintre cei ce traiesc acolo, care sa ne spuna impresiile si opinia, "obiectiv", cum zici tu.. chiar de-ar fi partinitor.. nu-i bai!
#14296 (raspuns la: #14247) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14296, de Jimmy_Cecilia - de anita47 la: 22/04/2004 06:44:13
1)"de pilda retragerea evreilor din teritoriile ocupate..."

Si asta este rasuflat,Cecilia!
Chiar tu l-ai deschis, srigand dupa ajutorul meu!!
Nu tii minte?"Evreii contra lui Sharon.....".
2)Din nou cazi in "pacatul" discutiei depre Israel, vorbind de evrei!
O eventuala retragere a trupelor israeliene din Fasia Gaza(nu inteleg ce cautam acolo pana acum!) este o hotarare a Guvernului Israelian si nu are numic comun cu "evreii".
Eu nu deschid un astfel de subiect, deoarece nu obisnuiesc sa citez site-uri oficiale(ori aici este vorba despre politica guvernamentala!!).
Si ce am avut de spus, am spus deja la subiectul anterior!
3)Eu nu sunt "rascolit" de nici un subiect ci numai de neadevaruri sau exagerari care nu au nimic comun cu actualitatea(sau realitate).
Reluarea acestor "subiecte rasuflate" a fost facuta pe baza initiativei "adminului" de a le inchide, la care eu mi-am exprimat parerea(am fost acuzat ca "acesta e politica lor, trollism, samd...)
De aici toata "reluarea subiectului!"

Numai bine.
Anita47

p.s.Inca mai sustin ca aceste subiecte nu vor fi blocate si ca avem deaface numai cu o "incercare de reanimare a lor".
Ne vom convinge dupa ziua de....vineri!

Din nou,
Anita47....conspiratorul.

#14307 (raspuns la: #14296) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Asa cum am anuntat la inceput - de admin la: 23/04/2004 15:22:19
Asa cum am anuntat la inceputul saptamanii, am blocat subiectele tip "evrei, arabi, Orientul apropiat". daca vedeti vreunul pe care l-am sarit, am sa va rog sa ni-l semnalati aici.
Daca va fi sa le re-acceptam, o vom face doar in anumite conditii functionale, pe care le studiem in acest moment.
Weekend placut tuturor!
#14415 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
#14415, de admin - de anita47 la: 24/04/2004 00:43:07
Apreciez oamenii care se tin de cuvant!
Dar in ce mod este blocat acest subiect, daca eu (inca!) mai pot raspunde?

anita47

p.s.Scuze, admin!
Am observat ca numai aici se mai poate raspunde!
#14423 (raspuns la: #14415) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Dar in ce mod este blocat ac - de Daniel Racovitan la: 24/04/2004 05:20:10
"Dar in ce mod este blocat acest subiect, daca eu (inca!) mai pot raspunde?"

Fiindca acest subiect este despre stergerea subiectelor.

..................................................................................
"Emmenez moi au bout de la Terre"

#14435 (raspuns la: #14423) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
#14435, de Daniel Racovitan - de anita47 la: 24/04/2004 06:23:09
Am inteles mai de mult!Vezi scuzele cerute intr-un mesaj anterior!
anita47
#14439 (raspuns la: #14435) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt. administrator - de Paianjenul la: 27/08/2004 16:39:19
"Pur si simplu vrem sa eliminam acele cateva teme de discutie care provoaca 90% din derapajele forumului. Avem dreptul de a lua decizii in ceea ce priveste natura subiectelor dezbatute in Cafenea."


- EVIDENT ca in calitate de gazda aveti acest drept... si nimeni nu vi-l contesta. Aspectul pe care nu-l inteleg eu totusi, este urmatorul: de vreme ce participarea la dezbaterile unui subiect sau altul este facultativa si nu obligatorie, de ce nu se multumesc unii "ofensati" sa paraseasca pur si simplu "incaperea" cu un simplu click de mouse... ci solicita cu insistenta inchiderea subiectului, incercind in acest fel sa impuna altora, ce pot sa discute si ce nu!... Te simti deranjat de parerile altora legate de respectivul subiect? Click logout si, pur si simplu, evita pe viitor subiectele care iti displac!...
#20502 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
14079, de anita47 la Mon, 19/04/2004 - 01:29 - de SB_one la: 24/11/2004 21:15:56
[Admin, cand ai de gand sa-ti exerciti dreptul la auto-cenzura?
Si cand ai de gand sa inchizi aceste subiecte(propunerea ta initiala).]

Admin, asta a fost o comanda sau mi se pare mie?
#29750 (raspuns la: #14079) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"Admin, asta a fost o comanda - de admin la: 25/11/2004 12:07:23
"Admin, asta a fost o comanda sau mi se pare mie?"

Ti se pare.
#29796 (raspuns la: #29750) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: