-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

invatam


de Amnesssia la: 08/08/2007 00:48:01
rezumat: a coexista
taguri: vesnic Diverse 
voteaza:
Un mister nedezvaluit incoroneaza mormantul tau rece.Ploaia mi te-a luat , buzele duc dorul stropilor , au cazut stelele din cer si s-au oprit in privirea mea. Suntem un intreg din care sfaramam iubirea si ne adunam la loc in ura reciproca .Mainile noastre au devenit atat de reci incat nu pot topi durerea...

O simpla strangere de mana poate lua caldura umana . O privire poate ascunde multe fulgere . Buzele ofera un sarut mortal . Atingi deci sacrifici un trup plin de placere , strigi atunci strangi tacerea si o faci bucati , iubesti deci ai cuprins raiul in palme . Nu se vede atasamentul crud al finalului .

Dupa atata timp de lacrimi rasfirate prin cimitire ecoul finalului strabate totul dintr-un nimic . Extazul secundeelor e cuprins in cenusa . Noi locuri unde priviri intunecate sad , noi valuri de pasiune sting incendii . Ce este existenta ? Sunete ce colinda lumea , vibratii ce interactioneaza . Eu sunt fata cu chibrituri . De fapt locuinta mea e in cutia lor. Cam intunecat dar sigur. Mica intr-o picatura de roua traiesc o clipa cu speranta ca buzele lui ma vor sorbi. Inocenta in petala unei flori tind sa cred ca nu ma voi ofili. Pierduta in materia murdara a aceste lumi incerc sa ma sting pe vecie.

Intregirea trupurilor de matase au creat un material atat de pur , atat de fin . Ochii s-au inecat reciproc . Absenta cuvintelor a sacralizat momentul . Reintoarcerea la Eden s-a efectuat cand ingerii cerului au strans toate particulele si le-au transmis ca unde in inimile celor doi . Forta interioara s-a construit prin devotamentul celor 40 de lumanari. Contopirea subconstientelor a facut ca telepatia zilelor sa fie la cote maxime. Identitatile difera dar se unesc la rascrucea pactului divin . Invelisurile energetice au adus impreuna o scanteie rosie/alba cu una indigo . Dorinta este de a perpetua extrasenzorialul pana cand sentimentul depaseste sorii . Creatia face ca imboldul acelor de ceasornic sa cucereasca viteza si sa o ademeneasca intr-o eternitate extatica . Gandurile succed simboluri secrete , mistice . Universul isi are miimile de lumi cristalizate in turturi , topite in flacari , scrise in litere si sacralizate in particule .Scopul meu este de a ne redobandi fericirea arhetipala prin evolutia spirituala a perfectiunii . Scopul tau este de a-ti aduce aminte radacinile arborelui vietii , cel al trimiterii in procrearea destinelor. Scopul nostru este de a integra , dezintegra continuu aflandu-se in miscare . Trup si suflet terestru , particule simbiotice in alte dimensiuni.

Mainile ei lucrau la o broderie era asa frumoasa cu atata grija manuia si se intreba de ce sorii de pe cer au luciri albastre? un inger i-a spus creatia ta epe cale sa se faca numai din pulberi de argint croiala ta devine numai gandul in sine purcede in inimile celorlalti si cand le gasesti inchise lasa le iasomie la intrare apoi purcede sa tesi in urma pasilor tai noi inceputuri
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de picky la: 08/08/2007 11:38:25
Gazeta de perete de la căminul de fete.
#225509 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...