-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ramas bun...Suflet din sufletul romanilor


de cosmiK la: 09/08/2007 12:22:25
modificat la: 09/08/2007 13:00:12 arata originalul
rezumat: In memoriam
taguri: Salonul 
voteaza:
05.08.2007. A mai cazut o stea din inaltul cerului pentru cel care a fost este si va fi Florian Pitis. Un Om pe care il respect, il admir si il iubesc pentru ceea ce reprezinta el in peisajul culturii romanesti si in constiinta romanilor.
Desi nu am avut privilegiul de a-l cunoaste personal, ci doar l-am vazut ,de la distanta, cu prilejul nenumaratelor concerte sustinute, "lumina" din privirea lui m-a marcat profund.
Un "om ales" de o demnitate si discretie fata de care nu pot decat sa imi plec capul, cu piosenie, sa-mi impreunez mainile, iar acum ca s-a dus dintre noi, sa inalt o ruga la ceruri.
Am observat cu o mare durere in suflet cum, unii oameni, il condamna pentru apartenta lui la organizatia masoneriei si ma intreb de ce oare? Dupa parerea mea orice om are dreptul sa aleaga o Cale in viata. Daca el a ales-o pe aceasta de ce nu ii putem respecta alegerea. E oare o crima sa ai curajul de a recunoaste ca apartii unei organizatii despre care se spune ca ar fi oculta. Ce mai conteaza asta. Cand esti o valoare prin tine insuti?
Indiferent de ce cred altii eu zic ca Forian Pitis este suflet din sufletul neamului roman iar geniul lui va dainui de-a pururi.
Cu toate ca a fost un om care si-a dus viata intr-o discretie aproape de neinteles pentru unii mi-ar face placere daca ati lasa un semn in memoria Lui.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


Cosmik - de zaraza sc la: 09/08/2007 14:58:23
Exista o conferinta cu acest subiect.
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/14496/cometa-numita-pittis/1

#225889 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de zaraza sc la: 09/08/2007 15:01:23
Masoneria este o organizatie oculta. Nu stiu cum se vad ei, dar secretele bine pazite de acolo lasa loc la orice interpretare. Parerea mea e ca si acolo sint oameni diversi, ca si in societate. Unii sint afaceristi, altii cauta doar un fel de reazem pentru felul lor de a fi discret.

#225890 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...