-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

O poveste


de calator la: 18/04/2004 21:43:00
modificat la: 20/04/2004 10:49:24
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
februarie , 12

Nu sunt eu maestru in ale scrisului , de fapt nu sunt un maestru in m-ai nimic. Inca m-ai invat cum sa privesc lumea si cum sa-mi traiesc viata. Sunt un novice. Si oare nu e m-ai bine asa. In toata inocenta si naivitatea mea privesc lumea cu o liniste si o impacare sufleteasca aproape complet necunoscuta acum marii majoritati. Am si eu un jurnal , am o multime de amintiri grele si m-ai usoare sufletului meu . M-ai dureroase si m-ai pline de ras. Franturi care mi s-au prins in inima si care nu -si dau drumul nicicum. Fiecare dintre nou are asa o geanta plina in brate si fie ca admite sau nu tot ce e acolo inuntru l-a format si l-a impins catre ceea ce este azi.
martie ,15
Am aflat ca in cateva saptamini plecam. Prima mea misiune. Mi-e teama si in acelasi timp simt o nerabdare cum nu am m-ai simtit de mult. Impachetez si cu cat as incerca sa impachetez m-ai repede cu atat m-ai multe lucruri gasesc .Mi-e teama , azi noapte nu am putut dormi deloc, am stat cu ochii larg deschisi in intuneric imaginandu-mi toate clipele de groaza de care ne-a vorbit sergentul in dimineata aceea. Mi-e asa de frica incat in momentul asta aproape ca m-a apucat un acces de astma desi nu am suferit in viata mea de asa ceva. Ce o fi .....
aprilie ,19
..o fi, imi spun inchizand ochii in zborul nostru deasupra coastei Africi.
Ore m-ai tarziu in mijlocul noptii calde incep sa m a linistesc , o bucurie noua si ciudata ma cuprinde. Imi inchipui ca am putea fi foarte bine intr-una din povestile Seherezadei insa arma pe care mi-am pus genunchii e o trezire la realitate. Miroase greu a soare si a sare si a fructe coapte intre frunze pline de seva si asa aflu ca suntem aproape de golf. Miroase si putin a peste ,si pe masura ce stam asa in vantul tot m-ai fierbinte si m-ai plin de nisip , incepe sa miroasa tot m-ai tare a gunoi si a tarabe cu fructe strivite de soarele dupa amiezilor din bazare. Si orientul devine in mintea mea obosita un buchet de mirosuri si o mana plina de nisip zvarlita in ochii , un vis aromat care ma face sa zambesc in ploaia m-ai usoara ca aerul si care nu face nimic m-ai mult decat sa ne lipeasca praful de piele ,de pleoape si de ultimele puteri care ne-au m-ai ramas.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


E o diferenta mare intre "m-a - de Horia D la: 19/04/2004 14:30:19
E o diferenta mare intre "m-ai" si "mai" (nu luna Mai).... Tu stii care este? Se pare ca nu, mai calatorule.

Horia

smoke 'em if you got 'em
#14137 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dupa cum mai spunea Daniel pe - de alexbrie la: 20/04/2004 05:23:54
dupa cum mai spunea Daniel pe undeva,
"....nu orice pagina de jurnal este automat literatura. Diferenta e in formulari."
Ti se potriveste.
Sensibilitate cu siguranta ai; imaginatie de asemenea; mai trebuie sa iti amintesti de lectiile cu privire la mai si m-ai.
Formulari gaunoase: amintiri ... "m-ai pline de ras" ; "mi s-au prins in inima" (de inima e mult mai potrivit); "Fiecare dintre nou are asa o geanta plina in brate" (asa de o geanta ??) ; exemplele tot continua.
Spre sfarsit incep sa imi placa imaginile descrise; luat separat de inceput, e un fragment fain; iti recomand sa corectezi textul, eventual taind introducerea (februarie).
___________________________
"It is bad luck to be superstitious"
#14165 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Asta e tot domnie? - de calator la: 27/04/2004 13:09:19
Fa-ti rost de o viata dragule. Daca se poate inainte sa cazi si cu celalat picior inauntru. Te pup. Calatorul.
#14602 (raspuns la: #14137) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...