-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Alte masti...


de Aminda la: 20/04/2004 15:10:00
modificat la: 21/04/2004 12:47:07
voteaza:
Publicasem niste ganduri intr-un eseu stangaci legat de comunicare in general. Lizuca imi scria intr-un comentar ca i-ar placea sa auda mai multe pareri despre o fraza din eseu: oamenii isi schimba mastile la fiecare interlocutor, la fiecare grup la grup in care sunt si in fiecare situatie.

Voi cum percepeti aceste masti?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


"Dati-i omului o masca si va - de sierva la: 14/02/2006 23:37:50
"Dati-i omului o masca si va va spune cine este" - Oscar Wilde.
Poate ca nu sunt neaparat niste masti, ci doar fatete ale personalitatii fiecaruia. Intr-un fel ne raportam la colegii de facultate, intr-altul la profesori si intr-altul la sefi, sa spunem.
#105958 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
..lumea ca teatru... - de vise la: 15/02/2006 09:41:50
....pacat ca e adevarat...in general purtam masti ..avem o masca acasa ,alta cu prietenii,alta la scoala..alta cu asa zisii "dusmani".
Daca ar fi sa intocmesc o lista de motive pentru explicarea mastilor as incepe cu ..Lasitatea...teama oamenilor de a fi ei insisi pentru a nu fi respinsi..asa ca isi construiesc un personaj,si apoi tot construiesc personaje..culmea e ca uneori "joaca "atat de bine incat personajul ii inghite si nu mai stiu sa faca deosebirea intre ei si personaj...asta in cel mai rau caz..dar cred ca multora li s-a intamplat sa uite cine sunt.
Un alt motiv pentru a purta masti..ar fi dorinta de a te integra intr-un grup..de fapt e o nevoie obiectiva..putini sunt dispusi sa traiasca singuri..asa ca invatam sa ne adaptam.
Un alt motiv ar fi spiritul nostru Diplomatic..ce rost are sa starnesti mereu valva cand nu esti de acord cu cineva..sau mai rau cand nu il poti suferi..asa ca iti pregatesti masca cu zametul fals..ce gandesti..asta-i alta poveste
E adevarat totusi ca mastile ar putea reprezenta si laturi ale personalitatii noastre pe care le folosim cu diferite ocazii..totusi masca pare un termen cam dur pentru asa ceva.
#106014 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...