-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Despre a cădea în înalturi (Pe cine mai înjură azi românu')


de Victor Petrini la: 25/04/2004 05:29:00
modificat la: 26/04/2004 09:31:06
voteaza:
Nu ştiu ce anume mă îndeamnă a căuta în adâncul meu cuvinte şi rosturi fremătânde, demult altfel uitate de mine şi de lume, pe care să le zgârii pe hârtie – un fel de a zice, că doar ecranul monitorului numai hârtie nu vrea să fie. Ocupaţie care, în chiar frântura de clipită în care încep să o am, îmi dă senzaţia de inutilitate, ca mai toate lucrurile pe care le fac în ultima vreme ... De ce să nu fiu sincer până la capăt şi să nu recunosc că, niciodată nu am făcut lucruri care să nu fie inutile, chiar dacă uneori păreau a fi utile cuiva....nu mie.
Ce voiam oare a spune?!? Zadarnic îmi chinui „unicul neuron viabil” (Vorbă a unei amice pe care nu ştiu de ce mi-a scos-o viaţa în cale de nu mult timp.... Mint, ştiu de ce mi-a scos-o mie în cale, nu ştiu de ce m-a scos pe mine în calea ei.) nu pot afla ce am vrut a scrie....
Şi dacă tot nu ţin minte, hai să sporovăim despre epifanie.... Nu-i aşa că mă exprim preţios?!
Păi de tot trecut'au ceva zile şi nime' (se poate dom'le?!), da' chiar nime', da' nime' dom'le!!! să nu fi avut nemică de spus despre epifanie, mă gândii (şi asta îmi luă oleacă de timp) să propun să mai sporovăim atunci despre... mama mă'si! Etete, ce vă miraţi atâta!? Păi aţi uitat statul la coadă? Pitoreasca trecere a românului peste necazurile noastre balcanice?! Nu voi a crede asta! Uite aşa, că sunt eu mai căpos! Nu mai înjurăm noi savuros la colţ de strada, în toalete, in magazine, în faţa PC-ului de la servici ori de acasă? Nu ne mai trimite nimeni acolo la originile noastre maternale? Nu mai băgăm şi nu mai scoatem pă nime' de acolo (nu spui de unde, că nu se cade)? Hai oameni buni! Ia să vedem, mai ştim a înjura cu alean şi cu năduf?! Şi daca da, pe cine mai înjură azi românu'?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


Victor Petrini - de Little Eagle la: 07/07/2004 04:38:35
Dear Brother,
O mica intrebare...Esti aceiasi persoana pe care o cunoaste(familia ta toata)
Dana Maitec?Sotia unui vechi si drag prieten al meu din liceu...Stefan Maitec??????Desigur Dana este ultima lui sotie,ii iubesc f. mult pe amandoi,si ne-au vizitata noembrie trecut.Ea e fotograf si ei traiesc la Paris.Raspunde-mi,sa mai vorbim.
Daca esti cine as crede???

Love&peace,
Ozzy
#17441 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Nu stiu ce sa spui - de Victor Petrini la: 30/07/2004 10:42:31
... oi fi sau nu, habar nu am. Ce poci a-ti spune e ca Mitec imi suna cunoscut. De unde l'oi fi stiind eu oare??? Cred ca de pe la taberele Excelsior sau Revista revistelor din pubertatea si adolescenta-mi furibunda de rebel inutil si far' de cauza ratacit in universul comunismului boem... O fi, n-o fi?! Nu stiu.
#18583 (raspuns la: #17441) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...