-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Cand se deschid cerurile ( III )


de lafemme la: 09/10/2007 13:36:40
taguri: Salonul 
voteaza:
S-a făcut târziu. În curând se deschid cerurile. Miroase a scoarţă ruptă şi a frunze moarte. O maşină goneşte prin pădure cu două femei pe baca din fată. În obrajii lor acoperiţi de pudră se reflectă conturul sinuos al buzelor sacojii, ţipătoare. Au ochii sticloşi, măriţi de atâta cărbune. Acum au coborât şi siluetele lor se intersectează pe cărare, aleargă râzând tare, fac piruete prin pietriş cu tocurile lor, castagnete stridente ridicând praf, se unesc şi-şi dau drumul ca doi fluturi mari, îngrozitor de negrii, înfricoşător de frumoşi dansând în intervalul mut dintre lumină şi întuneric. Două rochii lungi, una neagră, una roşie cu decolteuri ample apar şi dispar.
Când îşi fac apariţia în cârciuma satului, cu părul răzvrătit gâfâind, cu rochiile lipite de carnea albă, bătrânul din colţ cu pălăria trasă pe ceafă îşi întoarce capul instinctiv şi-şi face cruce. Acum s-au aşezat la o masă şi comanda ceva de băut. Stau una lângă alta şi vorbesc încet împletindu-şi braţele goale. Au priviri sticloase, îşi apleacă trunchiul peste masă dezgolind-şi sânii rotunzi, lăsând să se întrevadă pulsaţia de şarpe cu clopoţei a cărnii tinere. Îşi aprind ţigări de foi cu arome exotice şi-i fixează pe cei doi aşezi la masa din colţ, muţi de ceva vreme. Râde sonor, îşi dă capul pe spate în arcuiri ce acoperă mirosul greu al camerei de multa vreme neaerisită.
Bărbaţii vor povesti mai târziu cum au ştiut că or să vie. A cântat cucuveaua în sat.
Cum se vedea că nu sunt de prin părţile alea şi că nu e lucru curat cu ele. Aveau dinţi albi care ştiu să sfâşie şi rochii lungi lipite de coapse. Şi au tăcut cu toţii, dorindu-şi să fugă, dar n-au putut, simţindu-şi sângele cum pulsează haotic, Lelei i-a acoperit bunică-su ochii cu basmaua că doar nu erau lucruri lumeşti acelea şi ar fi putut s-o piardă, în timp ce bărbaţii tineri, cu piele muncită, bătătorită de soare, nemângâiată de prea mult şi-au lăsat ochii să le alunece pe carnea proaspătă ce-şi împrăştia zvâcnirea pe pardoseala ponosită . Au stat aşa, fără să mişte unul, privind la două trupuri albe de femeie, încolăcite, formând o creatură fantastică cu două capete care-ţi vrăjea ochii şi-ţi mărea pupila, şi nu mai puteai clipi, ca-ntr-un blestem spus de babe noaptea pe uliţa goală. Şi ar fi vrut să ţipe după o vreme, dar femeile i-au privit cu ochii lor de nebune, ţintuindu-i pe scaunele tocite de vreme şi au tăcut, şi-au stat cum erau, afundaţi în joc de buze pline pe umeri goi, în atingeri carnale, în mişcări lascive din şolduri.
Veniseră ielele. Nu puteau face nimic.

*

E din nou în camera mea îmbâcsită, întinsă pe pat, făcându-mă să mă simt folosit. O aştept de atâta vreme şi acum am senzaţia că tot nu am putut să o cuprind şi aş lega-o de pat. Îmi povesteşte de escapada la munte, de Sânziene şi nu pot să n-o cred sau să nu vreau să fi fost acolo. Râde şi-mi spune că e nebună, că e prea bătrână să mai facă lucruri de-astea, eu îi spun că n-am întâlnit pe alta mai vie ca ea. Îmi spune că era beată şi acum îi e ruşine dar eu n-o cred. Îşi trage cearceaful de jur împrejur şi se cocoaţă pe pervaz. Acum fumează în linişte. Aş vrea s-o rog să rămână peste noapte dar mi-e frică de-un refuz aşa că n-o fac. O să plece şi n-o s-o mai văd câteva săptămâni la rând. O să aud întâmplări bizare legate de ea, n-o să le cred şi o să aştept, şi-atunci când se va plictisi va trece iarăşi pe la mine. Şi o să mă simt iarăşi ca o curvă şi o să beau prea mult.
A plecat. I-a rămas parfumul în cameră împreună cu mănuşa de pe fotoliu. O iau şi-o arunc într-un sertar unde am s-o găsesc peste câteva săptămâni când totul se va mătui deja în mintea mea şi voi fi iar plictisit s-o caut în localuri cu chelnări prea politicoşi sau pe străzile ei cu felinare.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


*** - de picky la: 10/10/2007 11:25:18
Ufff!
Siropul se încinge.
#242312 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
la femme - de thebrightside la: 10/10/2007 12:01:36 Modificat la: 10/10/2007 12:02:52
ai comparatii frumoase si condei usor.
n-ai insa experienta si se vede. "ma simt folosit" si "ca o curva" te lovesc in moalele capului si anuleaza personajul. afirmatia apartine clar a autorului, nu a lui.
tot gri, desi cu parere de rau. balanta inclina spre verde.

p.s. ah, si repeti mult prea des carne coapse, alb. sunt si alte 'instrumente' ale erotismului in afara de carne si dinti.
#242335 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) la femme - de zaraza la: 10/10/2007 12:19:58
prima parte e super misto, pana la "au venit ielele". parca mi-a parut rau ca ai simtit nevoia s-o explici in ultimul fragment.

per ansamblu, ai secvente super, scrii cu zvac si culoare. insa povestea in sine e destul de banala: un barbat tanar si cu tendinte de introspectie, indragostit de o femeie frumoasa si instabila. cred ca s-au mai scris sute de romane pe calapodul asta.

zaraza
#242356 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Cri Cri la: 10/10/2007 22:15:48
n-as spune ca m-a dus prea departe, insa usurinta cu care urmaresti ideea si dai realitate personajelor e incantatoare. Am incredere ca-ti vei gasi intr-o zi si subiecte pe masura :)
#242636 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: