Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Pacatul


de Aminda la: 04/05/2004 08:41:00
modificat la: 07/05/2004 10:45:07
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Jbuf!

Se dezmetici cu greu din cazatura iar atunci cand o facu, incepu instantaneu sa planga, desi nu il durea nimic. Isi duse o manuta la ochi si deschise gura larg spre o doamna care se apropia grabita. Intinse mana spre ea si observa ca tanti trece pe langa el fara sa-l bage in seama. Se opri brusc din plans si statea pe trotuar cu mana intinsa si ochii facuti uriasi de mirare. Dupa ce se dezmetici, se ridica incet clatinandu-se ca orice bebelus sub povara capului prea mare pentru corp. Facu primul pas si isi pierdu echilibrul, picand din nou. De data asta incepu sa zambeasca amuzat cercetand pamantul. Observa langa el o punga colorata si tocmai se intinse dupa ea cand simti un gadilat usor prin tot corpul. Ridica brusc capsorul si se uita in fata clatinandu-se incet: o scolarita fugea spre tramvai. Se uita mirat dupa ea strangand punga in maini, apoi incepu sa mearga in patru labe. Oamenii de pe strada treceau pe langa el in graba iar el se distra incercand sa puna mana pe picioarele lor, sa ii prinda de sireturi, dar nu reusea. Simtea de fiecare data doar acel gadilat si un fior care il facea sa chicoteasca. Incepuse sa ii placa jocul insa atentia ii fu distrasa de un magazin de jucarii decorat cu masinute si multe multe papusi care aratau ca el: nu aveau par ca oamenii mari si erau imbracate doar intr-un scutec. Se ridica cu greu in picioare si incepu sa fuga catre vitrina. Entuziast cum se pornise, nu reusi sa se opreasca la timp si trecu prin vitrina. Simti din nou acel fior, se opri si sa uita in jos. Piciorusul ii era infundat intr-un camionas, iar partea dreapta a corpului ii era intr-o masa. Simtea in continuare fiorul, dar de data aceasta nu mai rase, isi dadu seama ca ceva nu e in regula. Facu un pas inainte si observa o fetita intr-un carucior. Merse la ea si incepu sa ii gangureasca zambind, dar fetita se uita la papusile de pe raft, isi intinse apoi mana si o trecut prin el in incercarea de a lua o jucarie. El statea acolo uitandu-se dupa ea, uitandu-se la vitrina prin care a trecut si incepura sa ii apara lacrimile in ochi. Isi aduse aminte de unde vine.


Intr-o discoteca o fata topaia bezmetic pe ringul de dans. Bause deja destul de mult, era ametita, cu machiajul scurs grotesc pe sub ochi, cu tigara in mana, se agata de gatul unui tanar mai beat ca ea. Incerca sa se uite la el seducator, dar nu putea decat sa se clatine cu ochii intredeschisi spre el. Ii puse brusc mana intre picioare si incepu sa rada sughitand, apoi il lua de mana si il trase dupa ea. Intrara amandoi in toaleta si incepura sa se sarute bezmetic insotiti de mirosuri ingrozitoare si zgomotul boxelor din sala discotecii. Fata se opri brusc, se uita la el zambind, incercand sa isi adune gandurile sa spuna ceva coerent:
- Drraagulee, am sa iti dau o vesteeee (sughit)...eheee ex-cep-tio-naaaaa-la!
- Ai scapat de el? intreba el cu o expresie a fetei sadic de fericita
- Daaaa, chicoti ea. Putem sa facem ce vrem!


Intr-un magazin de jucarii, un bebelus plangea incet. Se opri cu greu, isi desfacu aripioarele, se uita in jur si spuse cu ochii in lacrimi:
-Mama...

...apoi isi lua zborul.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: