Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

litere


de Amnesssia la: 19/01/2008 19:29:53
rezumat: suferinta
taguri: doare Cutia_cu_litere 
voteaza:
R-uri iluzorii

Raman in urma inainte de noi
Un morman de regrete seci
Lacrimi pe obrajii reci
R-uri mici in buletin
Stoarse pe hartie de minciuni
Dulcele ideal al simbiozei
Se pierde in praful spulberat de vant.
Primul r al sperantei
Ucide ultimul fior al inocentei
Al doilea r se afla in zbuciumuri
Al albastrului inecat
Undeva in soaptele nebuniei
Au murit r-urile in tacerile noptii
Si au strigat mortii in cantecele line
A ma indeparta de nimicul existentei lui....Ideal de amor ..

Hai sa zburam in noapte in taceri Absurde in josul cerului unde trupurile noastre de ceara se transforma in flamuri albe . De ce iti intorci privirea in sus cand ai aripi frante? Nu dormi cand eu te legan in bratele amorului. Nu murdari cuvintele in cerneluri cand mainile nu simt a le transpune. Nu te pierde in violentul zbucium al citadinului prafui. De ce ramai in incaperi cu sunete ce fac dragoste in interiorul tau dar uiti a iubi? De ce mangai trupuri ce ti indulcesc buzele dar nu te ntregesti in abisul sufletului tau pereche? De ce nu deschizi ferestrele din tine pentru a te lasa intr-o ea sa ti ofere libertatea evolutiva prin extaz , intelect si gingasie? Te las in amnezie , te strang in totul nimicului si alerg in alti straini de noi.Cu genunchii pe morminte am zis adio intru tine insa te voi astepta in galaxia noastra in stele indepartate , alte spatii . Pamantul ne-a unit argila din care suntem facuti dar ne-a pierdut spiritualitatea. Cand ascult ecoul din mine vad vibratii identice si ating simtiri suave cu tine. Cand calc pe strazile Bucurestiului ramanem statui miscatoare cu ceramici triste . Permite-mi sa astern pe hartie dar nu raspunde la glasul literelor mele . Permite-mi sa fac romanul dar nu cauta autorul . Ofera - mi gloria de a ramane in mistere . Lasa-ti mintea sa creeze muzica , inima sa se completeze in acordurile ei dar nu blama aceste hartii. pastreaza-le si valurile creatiei danseaza in mari electronice si literare . Lasa-ma sa fiu o straina literara. Cand ai sa te regasesti in linistea interioara , noaptea imi va oferi un sarut pe frunte iar ziua imi va oferi o imbratisare..
Logica rationamentului..
Zambind pe bancile facultatii pixul uita a se opri din scris . Existenta copilului de ceara a evoluat treptat . Un Adonis intunecat ce vibra prin inteligenta se rezema printre oameni ( figuri insensibile ce uita a-l cunoaste ) pe o pajiste verde. Iti placeau norii? Sau albastrul cerului? De ce ai decazut din gingasia ta si ti ai creat fortareata mentala? Asa cum soarele cu ale lui raze lumineaza asa si ideile tale au deschis calea altora . S-a intunecat cerul , te ai intunecat si tu. Logica consta in a ti trai privirea in concepte daruite eternului feminin insa ele nu ajung spre luceafarul judecatii tale. Orasul are scantei in ritmurile tale nocturne. oamenii nu stiu a ti stimula sensibilitatea intelectuala sau a ti produce o sete febrila de cunoastere. Individualitatea proprie are ochii atintiti spre orizonturi . Mi-am uitat chitara in geanta dorintei tale. De ce sunt surde momentele noastre ? Ce inseamna la tine conceptul de suferinta? Sau acela de maturitate? Am sa pictez trupuri goale orientate spre soarele scaldat in apele tale . Am sa sculptez frecventele melodice in degetele tale. Cum sa imbin arta cu rationalul?Ma voi plimba pe Champs Elysee voi sorbi cafeaua si voi vedea pasii si amprentele prin Paris ale artei .. Pana atunci vor face dragoste literele in romanul imaginarului meu...
Cismigiu...

O sa stau in sicriul meu de ceara
Unde pleoapele mi vor sorbi amarul
Unde s buzele s uscate
De apa rece a otravii tale.

Cimitirul si arunca privirea
Intr-un Cismigiu viu cu rasuflari moarte
Aerul se ineaca in vidul uman
Soaptele mi-s tacute
Dar mai crud e sicriul meu
Nu mai are viata
Maneru i ruginit
Mainile s de piatra
Si pieptu mi plin de mucegai
Al mortilor renascuti in aici
Ce durere a fi liber
Intr-o lume murdara
Ce agonie sa fii prizonier
In colbu-i existentei...

Frigul zace in mormane de oase
Caldura arde in strigate taioase
De ce calca porumbeii pe cosciug?
Totul se invarte in ceasuri dure
Unde secundele sfasie propriul lor stapan :
Timpul...
Portrete de cuvinte


Copila mea draga strange-ti lacrimile in cufarul albastru unde stelele-si au odihna. Nu sterge urmele pasilor din tarana trecutului , nu amesteca argila chipului tau cu ceramica statuilor de piatra. Ascunde bucati de durere in palmele tale si da le drumul in pielea strainilor ( necunoscuti de interior ) . Clipele se dilata , pleoapele obosite ale vietii isi gasesc consolare in peisaje citadine ale inimilor din ziduri reci... Zbori ingerul meu in secunde de sticla transforma-mi buzele in turturi si rece vom face timpul in uitarea noastra..Intoarce oglinda culege cioburile se intretaie degetele noastre in picaturi sangerii sorbim cu pasiune vinul rosu al zbuciumurilor noastre. Fotoliul rece se rezeama de spatele meu insa e asa de surd la dorintele celei pe care l ocupa. Valet intunecat a privirii tale inocente arunca-ti valul tacerii culege zambetul soarelui in fiecare dimineata si primeste imbratisarea sufletelor inocente protejand cu a ta umbra existenta timpurilor noastre. Negrul e parul tau pierdut in nopti reci sa incalzim frigul clipelor si sa depui flori negre la mormintele trecutului si sa lasi lumini albe in sufletele celor pe care i iubesti...
- As stinge neoanele din incaperi mari si le as lumina cu vibratii violete in ritmuri electronice...-

Intre doua paradisuri pierdute in visul ei el si ea ucid amorul in ritm de tangou brazilian desfac camasile pe armonia viorilor antreneaza pasiunea in beaturi puternice se lasa prada pielii vanata de buzele lor patul pasiunii infioara chitarele ce gem in strafundul sunetului. Nu exista secunda ce sa nu adore placerea edenului cand tonurile tribale solemnizau fiecare zvacnet fiecare patrundere in abisul aceluiasi continut.
Noaptea se invaluie in cearsafuri negre trupul este invaluit in dansul lor protector stratul sonor te ridica la un abis al matasii , unde firicele de muzica da lumina unde nu poti ajunge te adancesti inauntrul tau cobori treptele paradisului unde mii de clopotei si buze de pian albe tac gradat indrumandu-ti pasii . Picaturile umede de pe corzile viorii scad in uscatul fluier unde regretul ia forme ciudate . De ce ma inseli cu chitara in ritmuri groase ? ce ma fac cu corzile ce rasufla din ce in ce mai puternic? apa lina plange cand tot ce se aude e din tine .. se aude alt paradis .. unde petalele negre de pian cauta libertatea in voci .. cioburi de sticla ofera sangeriul adio in degete ramase amortite in noi.. secunda din petala ultima s-a rasfrant in clipa intregirii ecourilor diafane.. si ajungi in timpurile tribale unde chipuri au atins apogeul perfectiunii cand se oglindeau si ramaneau din ele toate si din toate una ce atingea cerul si rasuna glasul in padurile amazoniene...iar schimbam portativul si ne retragem intr-un loc unde picioarele se afla in simbioza melodica...greu e plumbul serii ... jazz in gust de whisky...soapta in gurile moi .. cad treptele dupa noi si regasim tangoul ... scaunele se amuza de pasiunea apriga a trupurilor ce danseaza intr un doi culminant . doi se lasa purtat in doi in fata si unul in spate pasi colinda podeaua .. se infioara in alt vis al amorului cand sunetul tinde sa parcurga fiecare particica .. vrea sa seduca prin aroma romantica ce o confera pielea cand simte si doreste .


cand desfaci o lumanare ce arde gasesti ceara penultimei iluzii. flacara moare in lumina cat de mult iubesc intunericul acum unde au ramas doar candelabrele ruginite ele iti asculta povestea dar nu ard din temelii sa ti ucida ziua de maine.. da am de gand sa scriu romanul meu sa nu se rupa paginile inainte de a fi scrise .. inainte credeam in ingeri acum numai asa ca se vor naste cuvinte din miracole ce nu se vor implini niciodata ..
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...