Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

In primavara asta


de Roman Haduch la: 25/03/2008 16:45:50
rezumat: Miraculosl angrenaj cosmic a adus primavara 2008 , in Romania
taguri: Capela Salonul 
voteaza:
Christhos a înviat !
O , nu, mai avem până la Paste, afirma unii.
Altii, insa , se afla deja in a doua zi de Paste.
Eu cred ca IISUS HRISTHOS a inviat acum 2000 de ani si nu mai moare.Amin! Ce nu inteleg , introduc, in cugetul meu , in camaruta cu taine.Sunt multe taine acolo, care mai de care mai elegante, mai ciufulite, mai romantice, mai biblice, mai existenţiale , mai..taine. Poetul afirma, corect, ca nu distruge cu mintea "corola de minuni a lumii" .
IISUS HRISTHOS a fost născut din Feciora Maria . Astăzi , unii sărbătoresc Buna Vestire.
Esenţa este că Domnul Iisus Hristhos - Dumnezeu întrupat, Dumnezeu Cuvantul - Domnul Pacii, Salvatorul, a venit in asta lume , ca un prunc, să ridice păcatul lumii. Stii ce bine este sa ai constiinta linistita ca esti iertat de Dumnezeu si sa ai harul de a invita pe Domnul Iisus Hristhos in inima ta sa iti conduca viata? Sa ai bucuria fiecarei clipe, sa traiesti o viata noua, crestina, o viata plina de substanta, o viata din belsug. sigur ca trebuie sa ingrijesti zlinic de armura pe care Dumnezeu ti-a daruit-o , pentru a fi invingator . Nu avem decat sa ne impotrivim Diavolului, fiind tari in credinta in Iisus .Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa iti implineasca dorintele inimii. (iubeste pe Domnul Iisus si apoi poti face tot ce vrei)
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


RH - de proletaru la: 26/03/2008 18:11:15
chiar ma intrebam unde mai bantui...
nu discut despre credinta sau religie. iti pun o intrebare simpla si personala: daca nu e asa cum crezi tu?
ce te faci?

altfel, bine ai revenit!
ai sarbatorit Pastele?
#296333 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
proletaru - de Roman Haduch la: 26/03/2008 19:08:49 Modificat la: 26/03/2008 19:28:28
Multumesc de intrebare. Nu , nu am sarbatorit Pastele. Il voi serba impreuna cu crestinii ortodocsi.Si doresc tuturor ca Sarbatorirea Invierii Domnului Iisus Hristhos , sa le fie de folos.
Daca nu este asa cum cred eu, eu nu pierd nimic, dar daca este asa cum cred, atunci este fabulos.In alta ordine de idei, de cand am inteles ca Hristhos a inviat, o tin intr-o sarbatoare continuua insa in mod responsabil.
Oricum, , iti doresc toate cele bune.
#296345 (raspuns la: #296333) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
doamne-ajuta! - de Cezar Petrescu la: 28/03/2008 10:41:18
sa-ti mearga bine romane!
#296760 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Roman Haduch la: 29/03/2008 13:29:03
multumesc la fel.
#297124 (raspuns la: #296760) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Avem nevoie de Dumnezeu - de Roman Haduch la: 03/04/2008 22:07:30
Doamne TATA, iti multumesc pentru urzici.Da mi, Te rog intelepciunea care vine de la Tine, Invata ma sa imi calculez bine zilele ca sa capat o inima inteleapta.
Iti multumesc pentru ca Tu ai planuri bune pentru mine.Implineasca se voia Ta precum in ceruri asa si in viata mea. Ridica, te rog, valul ignorantei mele, ajuta ma sa inteleg, cum adica slava Ta sta in ascunderea lucrurilor.
Ma bucur ca mi-ai dat dreptul sa ma numesc, si eu, copil al tau, si, de aceea, strig Ava, adica Tata.
Te rog pentru admin, binecuvanteaza-l Tu , intrucat am inteles ca binecuvatarea de la Tine este completa si nu este urmata de nici un rau. Ne intereseaza pe toti sa experimentam fericirea. Te rog Iisuse Doamne binecuvanta toti cafengii si pe toti vizitatorii acestui site.
Ajuta ne sa progresam spiritual, in cunoastrea Ta , si sa avem intelepciune finaciara pentru a nu ne mai indatora, ajuta ne sa unim credinta cu fapta . Te rog atinge te de bolnavi si ii vindeca . ridica pe depresivi si adu Primavara Invierii Tale in sufletele noastre caer inseteaza dupa Tine.
Iti multumesc pentru ca Tu ne redai libertatea. Avem libertatea de a alege . Oare avem aceasta libertate? Sigur avem libertatea de a alege. Oare din ce motive, unii dintre noi, oameni inteligenti, alegem sa ne drogam, sa fumam, sa furam, sa injuram, sa insultam!? etc. Iti multumesc pentru rabdarea Ta si intrucat raspunderea e personala, Te rog binecuvanta ma cu o conduita corecta, vinedeca-ma de orbirea firii (aaaaaaaaa! Tata , Lumea mi-a aruncat un pumn de "tzarana" in ochi, auuuuuuu!)Das mi vedere si ajuta ma sa fiu un bun crestin. Iti multumesc pentru siguranta Vesniciei .
Astazi sunt mai aproape de Tine decat ieri si acum sunt mai aproape de Tine , decat diminiata. Binecuvanta , te rog frumos, somnul si da mi harul sa realizez puntea constiintei intre starea de veghe si starea de somn. Binecuvanta toate familiile reprezentate pe Cafeneaua.Com. si eu iti multumesc, recunoscator, in numele lui Iisus Hristhos. Amin!
#299011 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: