Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Lecţia de sexologie


de Eugen Danescu la: 29/04/2008 19:49:49
rezumat: modernizare în sistemul educaţional
taguri: La_o_cafea 
voteaza:
The Daily Mail, citat de Rompres, transmitea recent:

Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa folosească expresia "mama şi tata" şi nu vor trebui să presupună că elevii au părinţi heterosexuali.
Începând cu vârsta de patru ani, copiii vor fi familiarizaţi cu ideea că există şi cupluri de acelaşi sex, iar profesorii trebuie să se asigure că elimină atitudinile homofobe din comportamentul micuţilor, precizează noile directive concepute de grupul Stonewall din Marea Britanie, care militează pentru drepturile homosexualilor, notează tabloidul britanic.
Profesorii vor trebui sa evite să le spună baieţilor "fii bărbat" sau să îi acuze că se comportă asemenea "unor fete".

România este desigur, ca întotdeauna, mult în urma statelor civilizate.
Legile sunt ele bune, dar populaţia e retardată.
Iată cum se petrec lucrurile la noi.


Lecţia de sexologie


Mai deunăzi am primit un e-mail mobilizator, cu următorul text:
Când a fost manifestaţia gaylor aţi preferat să staţi în pat cu soţia (desigur, anormal, femeie), în loc să ieşiţi pe stradă şi să participaţi dezbrăcat.
Aveţi copii,
In confomitate cu legile actuale, gayi au dreptul să predea la catedră.
La şcoală trebuie să li se spună, copiilor, care sunt beneficiile de a fi gay.
Nu rămâneţi impasibili !
Acţionaţi acum !
Trimiteţi un e-mail pentru schimbarea programei, la Inspectoratul Scolar !

Asociaţia « Homo, hominis, erecticus »

Să mă prezint : sunt inspector şcolar în comuna Poponetzul cam Jos, înfrăţită după Revoluţie cu comuna franceză La Belle Cour.
Nu am treabă cu gayi, întrucât sunt lesbian.
Profesorul care predă sexologia în comună este un om foarte serios, practică meditaţia MI SE de tip activ.
Eu însumi am fost martor la şedinţele organizate de el în spirală pe paturi şi nu am avut nimic să îi reproşez, ba dimpotrivă, am numai cuvinte de laudă.
Anul trecut, când am fost avansat din cauza comportamentului meu ireproşabil de către Şeful de la secţia de agrement sexual, am asistat la una din lecţiile profesorului pentru obţinerea gradului I.
Iată aproximativ cum a decurs acea lecţie memorabilă.
Îl voi lăsa chiar pe el sa v-o redea.

Dragi copii, azi avem lecţia despre sexul frumos.
Rog fetele din clasă sa părăsească imediat sala, întrucât le scutesc de această lecţie.
Ele sunt gălăgioase, nesuferite si nu le văd rostul aici, printre noi băieţii şi fetiţele.
Fetele s-au bulucit bucuroase spre uşă, mai ales că era primăvară.
Printre ele s-au intercalat, ciudat, şi 2- 3 băieţi, dar profesorul i-a întors înapoi cu blândeţe : deşi aveţi şi voi dreptate, rămâneţi în clasă.
Copii, voi face descrierea sexului frumos în aşa fel ca voi să nu vă înşelaţi niciodată în viaţă şi să îl recunoaşteţi dintre alţi travestiţi care mişună pe străzi.
În primul rând ce este sexul frumos ?
Scrieţi : sexul frumos este acea persoană indiferent de sexul aparent, cu care putem avea relaţii sexuale. Punct.
Cum arată sexul frumos ?
Dictez : începem de sus în jos. Părul sexului frumos este de obicei scurt. Uneori apare şi lung, dar legat cu un şiret murdar în formă de coadă.
Avansând înapoi, spre partea de jos a corpului, se remarcă un piept musculos.
Ceea ce vedeţi pe stradă, sub formă de 2 mingii de handbal, acelea sunt silicoane şi este bine să evitaţi persoana cu dezgust.
Avem aici o planşe la dimensiuni reale.
Ne interesează numai vederea din spate, de aceea numai pe aceasta v-am pregătit-o aseară, când exersam pe viu pentru lecţia de astăzi.
La pregătirea lecţiei a luat parte şi d-na, pardon, d-ul inspector aici prezentă.
Uitându-ne cu poftă la acest minunat corp de pe planşe (aici, copii, fac o paranteză de cultură generală : Leonardo da Vinci a fost un mare admirator al sexului frumos. El a mângâiat mulţi băieţaşi intimi de vârsta voastră).
Să revenim la planşe : remarcaţi pilozitatea excepţională, cu fire lungi şi groase ca de mistreţ, mai ales pe spate, braţe şi picioare.
Dacă am avea şi partea din faţă, care nu prezintă interes pentru voi, aţi observa şi o adevărată blană care împodobeşte pieptul şi sub buricul.
Remarcaţi apoi sistemul muscular.
Cât de armonios şi bine dezvoltat este. Uitaţi ce deltoizi si tricepşi au braţele, terminate cu degete grosolane, şi aici , mare atenţie, nu subţiri ca nişte beţe cum au femeile, scuzaţi, am vrut să spun alţi oameni, cu o dezvoltare degenerată.
Priviţi laba piciorului : aceasta este plăcut să fie cât mai mare, adică nr. 48 sau 50 sunt de preferat.
Femeile, scuzaţi, adică alţi oameni, au nişte biete lăbuţe scârbos de mici, care îţi amintesc de nişte batracieni de mlaştină.
Apoi priviţi gambele păroase : ce bine sunt reliefaţi muşchii gemeni, despre care v-am predat la anatomia bărbatului.
La femei, pardon, la alţi oameni, gambele sunt netede, fusiforme sau mai durdulii, amintind de aceiaşi batracieni pulpoşi care orăcăie prin mlaştinile puturoase, trezindu-ţi scârba.
Să trecem mult iubitele mele fetiţe, pardon, băieţi, la partea cea mai importantă, la labiile sexului frumos, denumite popular aşa de sugestiv şi bombastic, ‘butchy ‘, în ortografie engleză.
Acestea la sexul nostru frumos sunt bine dezvoltate, proeminente şi muşchiuloase. Ele sunt concepute cu măiestrie de Creator, având dubla funcţie de stat pe WC pe moale, cât şi de a mă ţine eu de ele, ca de adevărate toarte, de te apucă o bucurie sublimă.
Atunci te simţi foarte aproape de al noulea cer, fiindcă bărbatul e primul creat.
Iar alte persoane, pe care nu vreau să le pomenesc, sunt concepute dintr-o biată coastă.
Femeile, pardon, alţi oameni, au şi ele aceste elemente, dar dispuse opus pe corp, anormal, şi mult, mult atrofiate, deşi ca număr sunt mai multe, fără nici un rost.
Oricum te apucă greaţa numai când te gândeşti la aceste miniaturi, ca orice rămas în stadiu de fetus nedezvoltat.

În acest timp băieţii se cam foiau, parcă neliniştiţi de ce auzeau, mai ales cei care doriseră să părăsească sala odată cu fetele si încă vreo 5- 6. Câţiva, care făcuseră meditaţii acasă cu profesorul, erau însă emoţionaţi de expunerea doctă şi provocătoare.
Un băiat, din cei dezinteresaţi, se uita pe furiş pe fereastra deschisă
În curte, pe o bancă, una din fetele din clasă, se săruta cu un băiat, în timp ce peste ei cerneau petale de flori albe din cireşul înflorit.
Profesorul se repezi, închise geamul şi, enervat, îl dădu afară pe băiat :
- Nu ştii sa apreciezi frumosul, măgarule. Degeaba îmi sparg pieptul cu tine. Afară !

Lecţia continuă, din ce în ce mai interesantă şi educativă.
Ei bine, undeva bine ascuns intre aceste imense labii, se află un orificiu rotund, curat, denumit eronat « anus ».
Voi insă sa-i spuneţi corect « vagin ».
Cum se ajunge, mai bine zis, cum ajung eu în acest loc, veţi afla numai pe cale experimentală, în laborator.
El reprezintă punctul de unde începe pentru băieţii normali, minunata călătorie cu sexul frumos şi tot acolo se şi termină, ca si cum ar fi un circuit curistic, pardon, turistic.
Astfel se obţine împreunarea celor două sexe, care de fapt este unul şi acelaşi, dar activ si pasiv.
Un ultim sfat :
Feriţi-vă de acele femei, pardon, oameni, care poartă un fel de clopot denumit fustă, au şi faţa spână, cu o piele subţire rumenă şi catifelată, ca o petală de floare, dar floarea e de cactus.
Întrucât lecţia se apropie de sfârşit, trebuie să închei cu ceva important şi esenţial pentru mine.
Ştiţi că şcoala noastră nu are laborator de sexologie, acesta fiind şi singurul reproş al UE asupra învăţământului românesc, nelegat de o practică valoroasă.
Spre binele învăţământului românesc, eu am făcut eforturi interesate şi am organizat un asemenea laborator, la mine acasă, la care vă voi programa câte 3- 4 pentru a pune în practică lecţia predată astăzi, precum şi alte cunoştinţe şi mai profunde.
Tot atunci veţi putea vedea la mine şi partea din faţă a planşei, în varianta reală, din carne, cu dimensiune variabilă.
Acest amănunt nu ar fi apărut oricum pe o planşe din faţă, pentru că Ministerul Educaţiei face planşele castrate, motiv pentru care am considerat ca nu ar fi prezentat interes pentru lecţia noastră de sexologie.

Rugămintea mea este să nu pomeniţi absolut nimic părinţilor voştri despre lecţie şi nici despre experimentele din laborator, până la vârsta de 18 ani, când nu va mai trebui să le cereţi consimţământul pentru mariaj.
Atunci le veţi produce o surpriză aşa de mare încât nici nu v-o puteţi imagina la vârsta voastră, ah cât îmi place, de fragedă.
Veţi veni cu alesul inimii voastre şi veţi pleda din gay, pardon, din greu, pentru a le obţine consimţământul tatei şi mamei, aşa cum cere tradiţia noastră tâmpită strămoşească, pentru a vă putea întemeia un cămin şi a intra şi voi doi în rândul animalelor, pardon, al oamenilor.
De altfel şi d-na, pardon, d-ul inspector va asista la lucrările noastre practice si va participa activ dar pasivă, cu mare plăcere la ele.

Clopoţelul sună într-adevăr de ieşire.
D-l profesor iese mulţumit ţinând tandru la braţ pe d-na, pardon, d-l inspector, care îşi dăduse cu ruj pe buze, cu speranţa de a avea mai mulţi băieţi, pardon, fetiţe, de acum înainte în laboratorul lui echipat conform normelor UE, cu saltele pneumatice care te saltă mai bine.

În curte dădu cu ochii de băiatul şi fata care se sărutau tot mai pătimaş, dar se făcu a nu vedea nimic, întorcând capul cu scârba şi scuipând în iarbă.
Întrucât vântul îi era potrivnic, scuipatul ateriză chiar pe domnul inspector, pe decolteul adânc.

Cred, dragi părinţi, că e foarte bine să transmiteţi toţi câte un e-mail de aprobare la inspectorat, fiindcă îl voi primi chiar eu, inspectorul (staţi să îmi şterg rujul de pe buzele gurii) de serviciu.
Le voi duce personal la Ministrul Educaţiei, care are un pat moale în birou, pentru a arăta că şi la noi, părinţii au deja o atitudine conformă cu normele europene din ţările avansate sexual.

A consemnat pentru dvs.,
Inspectorul Şcolar Bucă Marina, pardon Marin.


comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (18):


Parada - de apol la: 03/05/2008 18:35:07
Sâmbată fu-ncurcatură/cu gay-şti şi lesbiene.
Curajoşi şi buni de gură/defilau pe stradă-alene.
Mai ales la curbe-n pantă/deplasarea fu strâmtată
mercurul din termometre/indica călduri latente.
Curioşii, pe trotuare, /pe fundalul de la curte
ţineau ochi beliţi in soare/făcând observaţii scurte.
Epicurienii nostri/cam faceau in ciuda obştii
mestecând multe curmale/fără calcule morale
Dostoievski scriitorul/îi citit cu preferinţă,
şi–i dădeau cu toţi onorul/exprimând a lor dorinţă.
Pe unii-i trăgea curentul/curmeziş cu Orientul
alţii strângeau din curele/când citeau priviri rebele.
Melodia cucurucu/avea curieri războinici
folosindu-se de trucu/Curacao la destoinici.
Peste tot trona integru/acum devenit celebru
falnicul lor curcubeu./Androginul este-un zeu !
#307529 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
apol - de INSULA ALTUIA la: 03/05/2008 19:09:26
Ti-am trimis un mp.(buburuza)
#307545 (raspuns la: #307529) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Giordano Bruno la: 04/05/2008 00:31:12
mda... ce sa zic... dezinterie aprofundata curist.
#307646 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Cri Cri la: 04/05/2008 01:40:56
"tot ce e bun e ilegal, imoral, sau ingrasa"
care-i legatura?
sa zicem ca ma simt acoperita cu asta de orice acuzatie care ar putea fi formulata la adresa mea cand se va afla ca mi-a placut textul, ca m-a amuzat si ca l-am gasit reconfortant
sa zicem ca, din aceleasi considerente, a meritat riscul :)
#307649 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Eugen Danescu la: 04/05/2008 10:56:24
Nu am priceput sau mă prefac:
Îţi e frică de ceilalţi, să exprimi gusturile, sau preferinţele?

Pentru un poet, ca tine, asta nu e o stare de libertate spirituală, nu mai vorbesc morală.
Şi dăunează la creaţie.
Ar mai fi şi problema specifică pe aici, de gratulaţie reciprocă, de care poate vrei să ţii seama (care iar e dăunătoare, dar şi amăgitoare).

Dar poate, totuşi, eu am interpretat greşit, caz în care îmi cer scuze.
#307696 (raspuns la: #307649) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Giordi - de RSI la: 04/05/2008 11:32:14
twelve points!
#307715 (raspuns la: #307646) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
eiii... Eugen - de Cri Cri la: 04/05/2008 14:07:27
era un comentariu "mai in gluma, mai in serios", cu intentia de a se referi serios la text si in gluma la problema in discutie
textul e bine scris, cu ironie bine plasata, amuzant cat timp cititorul reuseste sa pastreze un gand: "aaa... desigur, dar e literatura, asa ceva nu se va intampla niciodata in realitate, in orice caz nu la noi"
daca e sa vorbim despre tema lui, lucrurile stau cam asa: optiunile personale ale fiecaruia, in orice privinta, am considerat intotdeauna ca-l privesc exclusiv si n-am ridicat niciodata vreo obiectie, n-am avut impulsul de a ridiculiza, nu m-am mutat de pe scaunul de langa el din tramvai
dar la nivelul descris, anume cel la care s-ar ajunge sa se impuna public, implicit mie, reguli sau optiuni in numele nediscriminarii, insa atacandu-mi de fapt modul de viata si propriile alegeri, rasul acela n-ar mai fi al meu

cam asta era de inteles
#307757 (raspuns la: #307696) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Giordano Bruno la: 04/05/2008 14:41:15
optiunile personale ale fiecaruia, in orice privinta, am considerat intotdeauna ca-l privesc exclusiv si n-am ridicat niciodata vreo obiectie,

se vorbeste de homosexualitate!.. nu de preferintele in materie vestimentara. Activeaza simtul granitelor...
#307759 (raspuns la: #307757) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Giordano - de Cri Cri la: 04/05/2008 15:09:06
sorry
alarmele la granita mea pornesc incepand cu "trebuie sa gandesti ca mine!"

valabil ca refuz de participare la meeting-ul homosexualilor, valabil pt interventia ta asijderea ;)
#307763 (raspuns la: #307759) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Paianjenul la: 04/05/2008 17:02:35 Modificat la: 04/05/2008 17:07:41
"...insa atacandu-mi de fapt modul de viata si propriile alegeri, rasul acela n-ar mai fi al meu"

- Exista intre ei si din aia care chiar nu se multumesc cu faptul ca sint acceptati fara discriminare... ci insista sa te convinga ca ei ar fi o varietate superioara in cadrul speciei umane (citîndu-ti in acest scop tot felul de nume de... homo-celebritati)... iar daca taci (ignorindu-i) incep sa traiasca cu impresia ca esti pe cale de convertire... si trec de la propaganda activa, la propaganda agresiva... (...Unde nu-i vezi si pe astia - azi miine - doi cite doi, batind la portile oamenilor, zelosi sa impartasasca cu ei minunata lor evanghelie...)...

#307794 (raspuns la: #307757) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Spiderman - de RSI la: 04/05/2008 17:07:28
las-ca nici martorii lui Yehova nu-s mai buni! ;P
#307796 (raspuns la: #307794) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RSI - de Paianjenul la: 04/05/2008 17:54:22
"las-ca nici martorii lui Yehova nu-s mai buni! ;P"

- Ca-s curisti, ca-s iehovisti, de prieten ma pierd si unii si altii in momentul in care constat ca nu inteleg acel cuvint (atit de) simplu: "NU".

#307805 (raspuns la: #307796) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Paianjenul - de Cri Cri la: 04/05/2008 18:48:31
in poarta poate sa bata cine vrea, pt ca asta nu inseamna doar ca vrea ceva (sa fie ascultat in acest caz), inseamna SI respect pt decizia mea de a deschide sau nu
dar daca sare gardul, intai il impusc si dupa aia intreb ;)

stii... eu am crezut intotdeauna ca problema nu e a celor care incearca sa bage altora pe gat anumite lucruri, ci a celor care se grabesc sa le inghita, inainte de a sti ce sunt sau ce gust au
si mai cred ca exista doua posibilitati: sa se strice la stomac si sa schimbe "meniul", sau sa le priasca :))
#307808 (raspuns la: #307794) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Giordano Bruno la: 04/05/2008 18:52:28
alarmele la granita ta trebuie sa fie aproximativ nu in opozanta chiar si in dorinta unui dialog contradictoriu sau asa de florile marului - traind cu impresia ca apare constructivitatea.
#307810 (raspuns la: #307763) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Giordano - de Cri Cri la: 04/05/2008 21:46:29
n-am inteles
#307828 (raspuns la: #307810) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
hopa! - de Intruder la: 04/05/2008 22:01:57
...sa ne pazim curur'le ca vin olandezii!
#307838 (raspuns la: #307828) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cri Cri - de Giordano Bruno la: 05/05/2008 00:25:40
deacord. abia am inteles eu :)).

alarmele la granita ta trebuie sa fie aproximativ asemanatoare cu a mele (daca suntem aproximativ la acelasi nivel ierarhic al intelectului) nu in opozanta. Poate esti in opozanta cu spusele mele de dragul dialogului in polemica. Avand impresia ca este ceva constructiv.
#307888 (raspuns la: #307810) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
asta e link/ul - de motanelul la: 05/05/2008 08:42:05 Modificat la: 05/05/2008 09:13:30
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=511209&in_page_id=1770#StartComments

din cate am inteles e un "ghid", nu o reglementare legala, iar scolile sunt libere sa il respecte sau nu.

noi din fericire n/avem asemenea reglemantari. avem in schimb icoane la intrarea in scoli si in fiecare sala de clasa, iar religia ortodoxa se preda obligatoriu indiferent daca ti se rupe de ea sau nu.
ei au grupuri de influentza poponariste noi avem porci in sutana care fac legi in parlament.

si terminand in stil seinfeld : "nu ca ar fi ceva in neregula cu asta" =))
#307930 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...