Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

13 iulie 2007


de Roman Haduch la: 09/07/2008 21:24:11
rezumat: asteptari active, nelinistile unui vorbitor
taguri: capela- Salonul 
voteaza:
Ma astept ca duminica seara sa aud o predica buna. Credinta vine prin auzirea Cuvantului din Biblie . ma rog ca predicatorul sa fie sub ungerea Duhului Sfant. Dumnezeu a pus aceasta comoara a Cuvantului Sau in niste vase de lut pentru ca nimeni sa nu se ingamfe.
Nu pot sta nepasator fata de Iisus Hristhos.Ma rog ca Dumnezeu sa pregateasca si terenul inimii mele pentru ca samanta Cuvantului sa dea rod.Ma bucur sa cunosc textul din Romani 8:28, ma bucur ca invat din proverbele lui Solomon ca am capacitatea ca printr-un raspuns bland, cuviincios , sa sting mania , Aleluia. Totusi , privind asupra Bibliei nu pot sa nu fiu uimit si socat pe masura ce iau cunostinta de primul asasinat , Cain a ucis pe Abel, de actiunea lui David care, plimbandu-se pe terasa , imparat fiind , a facut abuz de putere si a poruncit sa ii fie adusa Batseba. Uluitor , David era om dupa inima lui Dumnezeu, Batseba era sotia unui luptator Urie . David a facut sex cu Batseba. Urie era la razboi. Batseba curand a revenit la David si i-a spus ca a ramas insarcinata. David, a clocit un plan mizedrabil. L-a chemat pe soldatul Urie de pe terenul de lupte, l-a imbatat si l-a trimis , in permisie, acasa la sotie sa se bucure de ea. Urie , soldat disciplinat , chiar daca bause la imparat , s-a culcat la poarta palatului si a spus ca din moment ce tot leatul sau este la razboi el nu poate sa isi permita se se bage langa Batseba si va dormi la poarta palatului. Asa a si facut . A doua zi David l-a trimis intr-o misiune de lupta, misiune imposibila, intr-un loc extrem de periculos pentru ca Urie sa moara, Urie a murit , DAvid s-a casatorit cu Batseba, copilul conceput in adulter a murit , David s-a pocait . si din impreunarea lui cu Batseba, a venit pe lume Solomon. Cel cu pildele. De la Solomon, numit si Eclesiastul, aflu ca totul este desertaciune si goana dupa vant , aflu ca este sanatos omul care gaseste Cuvantul Lui Dumnezeu si ca este fericit acela care mediteaza asupra cuvantului. De aceea vreau ca pe 13 iulie 2008 ora 19:00 sa am binecuvantarea de a auzi o predica buna. Daca predic eu , Dumnezeu sa se indure si sa imi vorbeasca intrucat vreau sa predic Evanghelia si nu conceptiile lui Roman Haduch.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (19):


"13 iulie 2008 ora 19:00" - de cosmacpan la: 10/07/2008 13:13:10 Modificat la: 10/07/2008 13:40:48
"vreau sa predic Evanghelia si nu conceptiile lui Roman Haduch."

Draga Roman, fie ca vorbirea sa-ti fie ca mierea, dulce, vartoasa, greu curgatoare dar fara bulboane. Fie tie dupa cate iti doresti dar nu uita un singur lucru: daca Evangheliile nu sunt in tine, daca nu au crescut inlantuindu-ti sufletul si mintea atunci nu vei fi altceva decat o portavoce ce reproduce niste cuvinte.
Lasa ideile sa incolteasca, lasa-ti sufletul de dea pe rascoale si uita ca in jur mai sunt si pacatosi, iubeste-i asa cum sunt: cu bune, cu rele, cu pacate; leprosi sau curati...tot oameni sunt.

"Doamne, invata-ma sa fiu:
- Flexibil ca Apa,
- Bland ca Zefirul,
- Rapid ca Lumina si
- Puternic ca Speranta.
Amin!"

"Noi suntem creatorii propriului nostru UNIVERS!
sau
OMUL devine ceea ce GANDESTE!!"
#324181 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
iar ai uitat - de Horia D la: 10/07/2008 13:47:24
de pastile
#324185 (raspuns la: #324181) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Roman - de Intruder la: 10/07/2008 14:58:22
eu zic: fie ca semintele sa-ti pice pe pamant roditor.
te-nteleg pe undeva...te gandesti ca poate - dintre toti cati suntem - exista macar unul caruia sa-i mearga la inima ce scrii aici.
"duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile..."
e crezul tau, cine sunt eu sa ti-l clatin?
#324191 (raspuns la: #324185) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intruder - de Areal la: 10/07/2008 16:19:44
Credinta urca la minte cu liftul si coboara la inima.....pe scari!
#324216 (raspuns la: #324191) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Areal, - de Intruder la: 10/07/2008 17:46:54
bine! :))
#324236 (raspuns la: #324216) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
off topic sau nu, - de motanelul la: 10/07/2008 21:30:06
dar daca faceam confa noua riscam mai mult sa se transforme intr/o discutie interminabila despr religie asa ca...ma var si io aici.

so, am vizitat in ultimul timp biserici si manastiri...asa de pamplezir si fara nici o intentie.
am observat: aer conditionat, centrale termice, instalatii de sonorizare, camere de luat vederi cu infrarosu (asta m/a dat gata, la caldarusani)
deci, il ducem pe dumnezeu in secolu douajsunu nu, sfiintiile voastre?
ce pana mea, vreau si eu sa fiu un pustnic cu net, frigider si microunde. a, si sa nu uit, hbo si adult channel, please :PPP
#324295 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ciufuli-ti-ar pisicile amocul... - de cosmacpan la: 11/07/2008 01:18:19
"deci, il ducem pe dumnezeu in secolu douajsunu nu, sfiintiile voastre? "
IO cred ca Dumnezeu merge pe picioarele lui, mai batraneste poate, dar asta nu inseamna ca se plange de anchiloza...oameni estem...
#324387 (raspuns la: #324295) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pane , Cosmacpane - de Roman Haduch la: 11/07/2008 09:09:45
Multumesc frumos si ma rog sa te rasplateasca Dumneszeu pentru fapta buna a comentariului tau cu atat mai mult cu cat a fost postat , la fix, un pic 'nainte de HD care cand simte mireasma Evangheliei , incepe, cred eu , ironic, sa vorbeasca de pastile .
In Adunare vor fi si persoane tip HD care vor gandi , RH e sonat , ne vorbeste de bunacuviinta, de convietuire pasnica, de capacitatea de a avea o privire prietenoasa , de a realiza unirea credintei cu fapta . Toate spre salva Lui Iisus Hristhos . Sigur ca vor fi si persoane care simt ca tine . 13 07 2008 deja am ajuns la textul biblic din 1 Corinteni capitolul 13 (13 data, 13 capitolul)
#324413 (raspuns la: #324181) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intruder - de Roman Haduch la: 11/07/2008 09:16:06
Doresc sa afli cine esti.
Multumesc pentru intelegere. Avem mare nevoie sa ne intelgem unii pe altii. Eu te inteleg si in priviinta fumatului si in priviinta paharului cu vin cat si in multe alte privinte.
O vara binecuvanta pentru tine si pentru toate persoanel pe care le iubesti.
#324415 (raspuns la: #324191) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RH - de INSULA ALTUIA la: 11/07/2008 10:01:05
Dumnezeu sa-ti de-a sanatate tie si celor dragi ai tai.
Nu conteaza ca esti pocait,esti in primul rind om.
#324426 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
roman - de anitzasmile la: 11/07/2008 10:11:58
Dumnezeu a pus aceasta comoara a Cuvantului Sau in niste vase de lut pentru ca nimeni sa nu se ingamfe. - e fain tare mesajul, cum il percep eu :)

De la Solomon, numit si Eclesiastul, aflu ca totul este desertaciune si goana dupa vant , aflu ca este sanatos omul care gaseste Cuvantul Lui Dumnezeu si ca este fericit acela care mediteaza asupra cuvantului - habar nu aveam de asta.cunosc continutul si e plin de adevar, pot spune, dar nu stiam de solomon/eclesiastul.

Daca predic eu , Dumnezeu sa se indure si sa imi vorbeasca intrucat vreau sa predic Evanghelia si nu conceptiile lui Roman Haduch. - sa fie dupa cum iti doresti.dar zi-mi, daca vrei, cum adica sa predici tu ?
#324432 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
anitzamile - de Roman Haduch la: 11/07/2008 16:29:53
Adica , sunt crestin, "om nascut din nou " prin credinta in jertfa Domnului Iisus Hristhos. Sunt membru intr-o biserica neoprotestanta. Fratii slujitori sunt plecati in misiuni si concedii. duminica 13 , seara , sper sa predic eu in sensul de a da citire capitolului 13 din 1 Corinteni si de a vorbi, din respectivul pasaj biblic, despre importanta Dragostei asa cum este definita de Scriptura. Adica , poti sa imparti bunatati la toti oamenii dar daca nu ai dragoste , nu conteaza, esti o alama zanganitoare, ori poti sa ai 10 licente si 10 masterate , daca nu ai dragoste , nu esti nimic, poti sa ai credinta , cat sa muti din loc si muntii dar fara dragoste nu inseamna nimic. si apoi sa accentuez ca Dragostea este indelung rabdatoare, Dragostea acopera totul, nadajduieste totul si iarta totul.Dragostgea nu se manie, nu vorbestge de rau, nu cleveteste.Cum poti sa ai dragoste? Sigur , prin Iisus. Alegerea de a avea o privire prietenoasa . De ce ? fiindca o privire prietenoasa inveseleste inima aproapelui, o insenineaza. a avea o privire prietenoasa, prewsupune sa ai o inima plina de dragoste si , totusi, este un act de vointa crestina , vointa prin credinta si este la indemna noastra. Cam asa gandesc sa predic. Insa , repet , predic din Cuvant, sub ungerea Duhului Sfant si pentru ca sufletele celor ce vor asculta cuvantul si il vor intelege sa prinda a vlaga , sa se imbarbateze si sa se umple de beatitudinea celui convins ca Dumnezeu Atotputernic este interesat de viata sa. Dumnezeu Eternul, are planuri concrete , planuri bune, pentru fiecare om , ce umbla cca. 70 de ani , prin colbul Terrei, planuri ce se desfasoara in unitati de timp omenesti iar El nu intarzie niciodata in implinirea promisiunilor Sale. Noi suntem Lucrarea Sa si dorim ca Tata sa se bucure de lucrarea Dragostei Sale.
#324551 (raspuns la: #324432) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
roman - de anitzasmile la: 11/07/2008 21:32:58
in cazul acesta succes.sa fie dupa cum iti doresti.eu am ascultat cuvantul Domnului astazi, la o discutie cu preotul duhovnic, care s-a oferit sa ma ajute intr-o problema :) de sanatate.nu prin pocainta si canoane, ci efectiv deschizandu-mi niste usi...super, nu?nici nu mai e nevoie sa-mi tina predici, iti dai seama cum vad eu gestul sau.

uneori, romane, Cuvantul Domnului nu e cuvant, e fapta.

o seara buna
#324614 (raspuns la: #324551) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
a fost predica - de Roman Haduch la: 13/07/2008 20:59:38
13 iulie 2008
Biserica a ascultat atenta predica .Am derapat doar atunci cand am vorbit despre adunarea revolutionarilor stresati din jurul paharului cu vodca din ianuarie 1990 cand am propus un proiect de lege care sa permita ca fiecare barbat sa aiba 5-7 neveste. In sustinerea proiectului am aratat ca are impact asupra demografiei si ca intra mai multe salarii in casa iar sotiile raman insarcinate prin rotatie si se ajuta una cu alta.
#324972 (raspuns la: #324614) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Romane, Romane... - de cosmacpan la: 13/07/2008 21:07:55
Fi-ti-ar demografia revolutionara sa-ti fie...
#324975 (raspuns la: #324972) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
aualeu, dl. Haduch!! - de Intruder la: 13/07/2008 23:29:02
ce-ti veni cu poligamia? pai cu ce sa tina un barbat 5-7 neveste? cu nasturi??
...bashca, poca-poca!
sotiile n-ar ramane insarcinate ca nu-i nimeni nebun sa faca o caruta de copii.
in Romania, majoritatea traiesc la bloc...cate camere iti trebuie pentru atatea neveste, pentru tine si copii???
apoi...s-ar parui ca dracoaicele pentru ca fiecare ar avea pareri proprii la ciorba, muraturi, spalat tzoale, dat cu matura, aranjat bebelouri, s.a.
...si oglinzi...ca s-ar omori una pe alta, la o singura oglinda.
iti dai seama cand s-ar bate copiii nevestei nr.2 cu puradeii nevestei nr. 6??
pfff...halimai!
mai bine te treci la mormoni si stii o treaba. iti faci o cazemata in Utah si iti deschizi acolo ferma de gaini...:P
#325029 (raspuns la: #324972) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Stimati Intruder si Cosmacpan - de Roman Haduch la: 14/07/2008 06:16:20
Am realizat ca a fost o usoara deraiere insa s-a datorat dorintei mele interioare de a sublinia faptul ca bauta il face pe om aiuritor ori chiar bezmetic. Si eu, acum, cand gandesc la 5-7 soacre, am frisoane. Alaturi de aceasta relatare , am invederat si infiintarea Sectei Martorii lui Satana, Aripa Aloolica (intrucat exista si Aripa Tabagica ) . Aceasta a demarat prin spiciul: Tovarasi, sa facem totul , sa aprovizionam cu cat mai multa bautura restaurantele urbei. Cu cat vor fi mai multi barbati beti , cu atat vom avea salarii mai mari, etc. etc. Mai multi betivi, mai multe familii distruse de alcool inseamna mai multi bani pentru producatorii si distribuitorii de alcool.


#325051 (raspuns la: #325029) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Romane - de Horia D la: 14/07/2008 06:47:31
Pe langa pastilele de cal mare, acum vrei sa treci si pe Viagra?
Dupa cate se vede nu le iei pe primele:)
#325052 (raspuns la: #324972) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Horia D - de Roman Haduch la: 14/07/2008 10:03:10
TE salut cu prietenie.
Zambeste! Iisus te iubeste.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai postat. Imi starnesc perceptia unui trandafir minunat. Trandafirul japonez. Referirile tale la pastile sunt spinii care protejeaza floarea si in care am grija sa nu imi ranesc sufletul.
Domnul sa fie cu tine , prietene.
#325093 (raspuns la: #325052) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: