Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Inainte de punct.


de Roman Haduch la: 23/07/2008 12:20:19
rezumat: In curtea bisericii crestine din frumoasa localitate dacica , pe pietre funerare erau chipuri de tineri si varstnici, sub care, in epitaf , exprimau regretul ca, o groaznica intamplare
taguri: capela- dialog c.o. Salonul 
voteaza:
Gata si c.o. M-am odihnit mergand in Leauta pe urmele ursului, cautand zmerua si fragi, fiind atent sa nu calc vreun sarpe. Murele vor fi coapte mai tarziu. Am baut apa din fantana, am avut in fiecare zi cas afumat, cas proaspat , outze, rosii, ceapa si castraveti. Am facut chiar si doua gratare (mici, carnati, pulpe pui), amenajate , la buza piscinei proprii, pline cu apa de munte.
Am privit o veverita care, trecand prin via din curtea casei bunicilor, a urcat intr-un corcodus si, delicat a mancat o corcodusa galbena.
Noaptea priveam la cer, de pe terasa, si cerul privea la mine. In stanga se afla viata si in dreapta cimitirul. Am inteles din nou ca daca nadejdea mea ar fi numai pentru viata aceasta as fi cel mai nenorocit dintre toti oamenii.Carute pline cu fan, trase de cai , vaci dacice (cu un lapte exceptional, vezi vaca la hindusi). Oamenii vorbesc cu "talica". Am fost la biserica crestinilor dupa evanghelie si acolo, credinciosii i se adresau lui Dumnezeru cu "Talica toate le sti , Talica te induri etc."
Noaptea scartaiau usile (fantomele nervoase bantuiau), care ar fi trebuit sa stea inchise , pisicile negre mieunau, catelusii latrau.
Oamenii locului sunt foarte harnici si deosebit de zgarciti. Rudele se poarta cu o indiferenta genetica , strainii sunt mai apropiati .
Seara de seara am privit cireada de vaci , coborand de la pasune . Vacile se desprindeau de cireada si se indreptau, clatinandu-si burtile, spre curtile proprierarilor lor. Primarul , inalt si comunicativ, sedea de diminiata pana seara la o bauta cu alegatorii. Eu nu l-am ales , il respect si nu am stat la sprit cu el. Am preferat sa folosesc tuica ca after shave, ?Este exceptional si da un damf care face sa se intoarca toate fetele spre tine, cand intri intr-o incapere. Fetze nu fete. Momente de top ,au fost dialogurile cu preotul localitatii. Acesta mi-a dezvaluit cum a sfatuit o enoriasa sa iubeasca toata strada decat sa fie rea , sa insele si sa fure. (Eu nu sunt de acord) .apoi imi spune cum a fost excroc pentru prima data , cand dupa ce a fos invitat la o femeie sa ii faca sfestanie , aceasta i-a data 500.000 lei si el i-a spus ca mai trebuei sa vina de doua ori intrucat dracul respectiv nu este usor de scos din casa (in bucataria careia se spanzurase fosul proprietar.)MI-a mai spus si despre o batrana careia i-a cerut doctorul sa vina, pentru analize, cu urina dupa o saptamana. Ce a inteles batrana !? Sa vina cu urina de pe o saptamana. Astfel ca a urinat timp de o saptamana intr-o galeata , a pus urina intr-o damigena si s-a dus la doctor. Doctorul cand a vazut-o cu damigeana a crezut ca i tuica si i-a spus sa o puna langa birou.....eu am ras, dar ideea este ca uneori , vorbind aceeasi limba, totusi, nu ne intelegem de aceea este nevoie sa ne acordam un plus de atentie.
C.o. punct. Dupa punct urmeaza un nou an de lucru . Din simbria lunara platesc , ca majoritatea celor ce muncesc, taxe, impozite, rate la credit. IN ascest nou an de munca am nadejdea ca venitul lunar va creste substantial, voi identifica surse noi de finante . Pe pamant fiind, avem nevoie de finante, in alte locatii , salva Domnului , aceasta nevoie dispare.
Un an nou de lucru in care ma voi bucura de poeziile si gandurile dvs. ale cafegiilor virtuali. Va multumesc anticipat. La randul meu va adresez o privire prietenoasa care, potrivit Scripturii, inveseleste inima si astfel inima vesela, insenineaza fatza.Sper ca in acest nou an de munca sa inteleg Biblia, sa o inteleg cu inima. Deocamdata ce am inteles nu tin secret. Dragostea crede tot, iarta tot, acopera tot si sufera tot. In zilele din urma meditez la Dragosea care suporta totul, insa in mod activ , in sensul ca lupt pentru a suporta si ameliora situatii neplacute care, uneori se ivesc in cele mai neasteptate circumstante. Va multumesc pentru dragostea voastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute sa realizati tot ceea ce doriti din inima.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: