Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Dormitorul meu


de XenonIsis la: 02/08/2008 21:55:13
taguri: Cutia_cu_litere 
voteaza:
Locuiesc într-un apartament de beton, undeva la marginea acestei lumi frumoase. Un univers zidit care va ceda probabil la primul cutremur major.
Nu am rude, prieteni, colegi de muncă, duşmani, vecini sau animale prin jurul meu. Nici măcar puricii, gândacii sau păianjenii nu sunt interesaţi de mine sau de casa mea.
Dormitorul în care îmi dorm viaţa este o cameră banală şi fără gust. Pereţii încăperii sunt spoiţi cu un gri bolnăvicios şi nedefinit. Zidurile de beton nu sunt nici false, nici împodobite cu vreun tapet scump sau staruri pop decupate din reviste ieftine. Nu există nici măcar un cui solitar împuşcat în vreunul din pereţii bârlogului meu.
Nici ferestre nu are camera unde dorm, aşa a fost dintotdeauna. Deşi iubesc natura, nu duc lipsa aerului curat emanat de maşinile care trec zi de zi pe străzile din jurul blocului meu.
Dormitorul meu este unul dreptunghiular -ca un vagon de tren- lungimea lui fiind de cel puţin patru metri în vreme ce lăţimea nu depăseşte doi.
Zidurile vechi sunt şi foarte scorojite, varul alb s-a cam consumat în timp. Crăpături mici pot fi observate peste tot, accentuate de ploile abundente ce cad uneori din cer peste blocul meu.
Tavanul se asortează perfect cu camera de culcare - un tavan gri, gol, crăpat, lipsit de stil. Nu există lustră de nici un fel deasupra capului meu, am îngropat personal firele în ciment şi am văruit peste.
Podeaua încăperii e din parchet. Lustruită şi lăcuită, acum douăzeci de ani arăta perfect! Acum însă este o podea bătrână, care scârţâie încet a înţelepciune.
Lumina din camera de somn e difuză, aproape inexistentă. O lampă veche -cu un bec minuscul- umple crăpăturile din pereţi cu o lumină palidă, gălbuie. O ţin aproape de mine mereu, ca să o pot stinge şi aprinde fără să mă ridic.
Una bucată saltea imensă tronează în mijlocul camerei. Măsoară cam trei metri în lungime şi aproape doi în lăţime. E o saltea cumpărată special pentru camera vagon, o saltea foarte lungă ce nu încape în dormitor decât pe lugime.
Pe saltea stă mereu un cearşaf alb, curat. Trebuie că am vreo patruzeci de cearşafuri albe curate în casă, în orice moment. Într-un colţ al dormitorului stau cearşafurile curate, în altul cele folosite.
Singurul element media din dormitorul meu, este un leptop vechi de vreo zece ani. Suportă doar o sută douăzeci şi opt mega de ram, şi eşti nevoit să aştepţi un minut până se iniţializează să redea un cântec sau să deschidă vreo pagină internet. Deşi am un calculator foarte bătrân, încă pot scrie liniştit la el de pe saltea. De aceea nu văd nici un motiv să îl înlocuiesc cu un altul mai nou.
Vara, două lucruri intervin în peisajul -ultimul răcnet- al dormitorului meu: un frigider şi un ventilator!
Pe micul frigider îl cheamă Fram şi e bătrân de când mă ştiu eu! Îl am de la bunicul meu, mort acum foarte multă vreme. Ceva îmi spune că acest frigider va asista rece şi la înmormântarea mea, cândva în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat...
Pe ventilator nu ştiu cum îl cheamă, fiindcă sunt nevoit să îl schimb în fiecare an. Însă nu încape discuţie, vara nu poţi locui în dormitor fără prezenţa unui ventilator nou nouţ!
Şi acum, iată... După ce am înşirat toate neajunsurile dormitorului meu ieftin şi vechi... Poate ar trebui să pomenesc şi de EA! ELEMENTUL cel mai frumos şi mai preţios din dormitorul meu...

EA, femeia din vagonul meu de dormit!

Rămân vrăjit la fiecare apariţie a EI în dormitorul meu! Deşi ştiu bine că numai EA poate intra acolo, stau întins pe saltea şi privesc mirat la umbra trupului EI fin, reflectat de lampa veche pe zidurile goale.
Niciodată nu mă pot sătura de EA -iubita mea- de imaginea, de trupul sau de parfumul EI! În faţa EI păleşte orice mobilier, orice lumină, orice aromă a lumii de afară. Până şi podeaua veche uită să mai scârţâie sub trupul delicat, sub tocurile înalte.
Oh da, recunosc, dormitorul meu e plictisitor, pereţii sunt goi, tavanul arată aiurea şi toată camera e aşa de neprimitoare. Sunt aşa puţine elemente decorative în dormitorul meu, nici nu ştiu ce aş mai putea adăuga sincer...
Dar vă asigur, imediat ce EA intră în dormitorul meu, uit de tot ceea ce lumea consideră stil. Atunci când o văd aşezându-se zâmbind pe cearşaful alb... Atunci când îi simt pielea caldă cum se lipeşte de a mea, când îi simt răsuflarea şi atingerea, atunci iau foc! Şi ard aşa fără încetare, spre disperarea saltelei care geme sub greutatea trupurilor noastre!
Ne jucăm adesea eu şi cu EA, în dormitor, ne dăm cu salteaua plimbătoare pe toată lungimea camerei. Fiindcă nu îmi place să o las pe EA să se plictisească în pat. O întorc adesea, o masez şi o frământ cu mâinile mele mari şi puternice până scot tot untul dulce din EA. Nu o las din mâini până nu simt aburul fierbinte ce se depune încet pe pielea EI albă ca laptele. Şi da, atunci când simt transpiraţia fină pe trupul EI fierbinte, atunci sunt împlinit şi eu!
Şi aşa ajunge salteaua plimbătoare dintrun colţ al camerei cu noi doi -eu şi iubita mea- în celălalt colţ câteodată! Şi atunci când EA e încăpăţânată, şi nu vrea să să elibereze, îi azvârl delicat corpul frumos pe parchet. Şi o iau de la capăt cu trupul EI, o iubesc, o devorez toată noaptea pe podea, fiindcă nu a vrut pe saltea...
Vara, pe căldurile toride ce ne invadează uneori zilele şi nopţile, trupurile noastre transpiră incredibil! Nu pot reda în cuvinte câtă apă curge de pe noi atunci când ne jucăm amândoi, eu şi cu EA! Ne curge apă în ochi, ne pierdem şi respiraţia adeseori –nici ventilatorul nu ne mai poate răcori- aerul devine fierbinte şi irespirabil, însă plin de mirosul dragostei!
E momentul când Fram -frigiderul nemuritor- ne răcoreşte cu lapte rece îndulcit cu miere de albine! Şi bem amândoi paharele de lapte dulce, le bem pe nerăsuflate aproape. Ne liniştim încet, apoi ne ştergem trupurile de un cearşaf curat. Schimbăm cearşaful ud de sub noi şi instalăm un al alt cearşaf curat pe salteaua de sub noi. Şi imediat intervine plictiseala (nici eu nici EA nu bem alcool, nu fumăm şi nu ne uităm la televizor) şi o luăm de la capăt...
Şi chiar aşa, ce altceva mai bun ar fi de făcut întrun dormitor plictisitor şi vechi ca al meu? Chiar dacă corpul meu e complet sătul, şi lupul din mine spune nu trupului EI de căprioară... Nu mă pot opri să nu sărut gura iubitei iar şi iar, încontinuu... Şi aşa încep să o mângâi -mă joc nevinovat cu ea pentru un timp- dar EA se arcuieşte şi mă provoacă mereu şi mereu...
EA, cea mai frumoasă zeiţă din dormitorul meu...
Şi dacă mă veţi întreba cum arată această făptură minunată din vagonul meu de dormit, nici eu nu ştiu câteodată... Uneori chipul EI este frumos şi delicat, alteori este ascuns şi provocator. Părul ei lung este uneori împletit în codiţe, alteori liber şi sălbatic.
Câteodată are unghii lungi şi roşii, câteodată nu are. Fustele şi rochiile ei -în general scurte- sunt mereu de alte culori şi lungimi. Poartă mereu tocuri ca să îmi facă plăcere şi chiar îmi face.
Uneori adoarme obosită cu ghetuţele înalte pe salteaua mea... Şi nu mă pot stăpâni să nu o admir şi să nu o mângâi şi când doarme... Şi să tot încerc să o sărut, să o fac să se zbată, să mă respingă violent, să mă implore să o las să doarmă...
Orice aş face, nu mă hotărăsc niciodată cum e mai frumoasă, goală sau cu desu-urile pe ea? Cum e mai delicată, în rochie de seară sau în rochie de vară ? Când e mai plăcută, dimineaţa sau seara?
O ador chiar şi atunci când e nervoasă! Când începe vreun curs nou de perfecţionare pentru o eventuală posibilă angajare la nu ştiu ce companie multinaţională ... Când se angajează pentru a şasea oară în decursul unui singur an, tot îmi place fata şi o iubesc aşa cum e EA...
Chiar şi atunci când e îmbufnată că a demisionat iar, când realizează că eu îi pot oferi lunar cu uşurinţă trei-patru salarii de companie multinaţională... Eu tot sunt înnebunit după EA, la ce bun să muncească aiurea printre străini? Când tot ce trebuie să facă este să vină să stea la mine, în dormitorul meu anost...
Şi o iubesc chiar şi când nu o înţeleg! Nu ştiu alţii cum sunt, vorba lui Creangă, dar eu iubesc o femeie de o viaţă şi tot nu ştiu cine e! Şi chiar dacă aş trăi două vieţi ca frigiderul Fram mă tem că tot nu aş putea să o înţeleg vreodată! Să îi înţeleg trupul frumos care îmi satură fiinţa de dragoste, şi cum o satură cum mă îmbie iar să mă înfrupt din el!
Da, deci cam asta e, punct final! Apartamentul meu lasă mult de dorit, recunosc. Nu am nici gresie, nici faianţă, nici termopane, nici aer condiţionat, nu am nimic din ce au alţii la faţadă. Aproape îmi e ruşine uneori cu mine şi cu casa mea -mai ales cu dormitorul- aş putea investi fonduri întro renovare totală şi imediată... Nu ar lua mai mult de o săptămână , desigur că aş putea...
Însă atunci apare EA în dormitorul meu vechi, oh, şi atunci uit de lume...

..................................................................................................................
SFÂRŞIT
..................................................................................................................

01-August-2008
08:00 PM
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (9):


*** - de Alitalia la: 03/08/2008 22:19:48
Ce frumos esti!
#331162 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ajuta-ma sa inteleg - de maria de las maravillas la: 03/08/2008 22:36:06
cum poti sa-i oferi cateva salarii de multinationala cand nici macar un calculator cu 2G RAM nu-ti permiti.'???

#331164 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Întrebare discretă - de abbilbal la: 04/08/2008 04:20:50
Măi ce curioase sunt Măriile astea. Neapărat ele vor să ştie de unde are omu bani şi de ce nu foloseşte calcu la tor.
Io te-aş întreba altceva, nu c-aş fi curios, dar numa să te işchitesc: Apartamentu de beton îl ai înainte de... ori ai pus mâna la... pe un buncăr din Casa Poporului?
#331187 (raspuns la: #331164) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dap - de lafemme la: 04/08/2008 08:47:56
interesant sportul asta cu salteaua.

insa, ma sperie nickul tau
#331206 (raspuns la: #331187) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de maan la: 04/08/2008 10:23:46
text ingrijit, ca ortografie.
in rest ... plat, uniform si mai ales explicit!
ii ca descrierea minutioasa a reveriilor unui adolescent complexat in fata ... afiselor cu starlete din revistele ieftine.
#331223 (raspuns la: #331206) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
fascinant - de thebrightside la: 04/08/2008 13:49:16
doh; buda cand ne-o prezinti?
#331313 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de lafemme la: 04/08/2008 13:55:51
=)))
#331315 (raspuns la: #331313) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
neon draga, - de proletaru la: 04/08/2008 14:17:03
bah, io cred ca tu nu vrei si nu vrei...
#331327 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de INSULA ALTUIA la: 18/07/2009 12:55:15
Podeaua încăperii e din parchet. Lustruită şi lăcuită, acum douăzeci de ani arăta perfect! Acum însă este o podea bătrână, care scârţâie încet a înţelepciune.

Bine ca ai prins parchet ,ce faceai daca trebuia sa asezi salteau pe linoleum cu desene din ale penibile.


ea era gonflabila sau n-am inteles eu?:)
#464439 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: