-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Final de alegeri în România


de ampop la: 21/06/2004 12:33:00
modificat la: 23/06/2004 01:00:59
voteaza:
Alegerile locale s-au finalizat. Marile oraşe au fost câştigate de alianţa D.A. (PD+PNL). Lumea s-a trezit şi a abandonat gaşca cleptocraţilor foşti smulgători de unghii, gregari, în favoarea reprezentanţilor ofiţerilor de informaţii cu mănuşi, intelectuali fini, cu stagii îndelungi în Occident. Este mai bine într-un fel.
Parcă spectrul minerilor ce urmăreau bărboşii şi ochelariştii, conduşi de ofiţeri de securitate cu frunte de doi centimetri, lombrosiană , începe să se depărteze. De voie, de nevoie, România este preluată de tăvălugul civilizator al Europei şi Americii. A treia parte, România Mare, cu aceeiaşi lombrosieni a fost spulberată. S-a relevant fără nici un echivoc originea comună cu PSD-ul din acelaşi trunchi găunos şi putred. Din cadrilaterul roşu din anii ’90 a mai rămas alianţa conjuncturală bicisnică de la locale dintre PSD şi PRM. Nimic nu s-a schimbat. Vadim cu propaganda lui filosemită a pierdut total în faţa securiştilor din subordine. Leader de partid ramas fără slujbaşi iar PRM-ul are şansa să dispară definitiv din sfera politică românească. Ce comic ar fi ca Vadim să se “împace” cu Năstase şi să formeze iar alianţa “roşie” (albastră de fapt, că este la modă să fii European). Românii citadini au ales se pare răul cel mai mic. La ţară strategia micului şi berii, a promisiunilor deşarte şi a gulgutelor despre ceva ameninţări externe mai ţine încă. La oraşe băieţii PSD-ului au încercat să amestece “împacarea interetnică şi interreligioasă”. Totuşi românul nu este total imbecil sau suferind de maladia Alzheimer să nu-şi aducă aminte de răgetele naţional comuniste a anilor ’90 ale cadrilaterului roşu. Pare de-a dreptul hilar când un fost activist UASCR, fiu al unui ofiţer de securitate gângăveşte ceva la pierderea alegerilor despre ortodocşi, greco-catolici şi neoprotestanţi…păi ce domnule, dai poporului “opiu” cum te-a învăţat taica Marx? Funar ce punea ungurii la rotisor delira sâmbătă înainte de alegeri despre “marea împăcare”. Să nu piardă aliatul roşu alegerile. In orice caz, ne-am dus puţin mai spre centru, căci încă de dreaptă în România nu se poate vorbi. Poate, poate va lumina Domnul mintea românului în anii ce vor urma şi vor mai trece în lumea celor drepţi cei care votau pentru “liniste, maică…”, că oricum asta este legea firii şi nu a ordonanţelor guvernului demo-comunist.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


frumos spus si cuprinzator - de enigmescu la: 24/06/2004 04:46:27
stii ce ma rog eu? sa dea Domnul ca mintea de pe urma a romanului sa ramana...pana la urma! nici nu stii ce bucurie imi face sa aflu aceste lucruri. eram cu inima indoita si cumva infricosat de eventualele rezultate pe care dealtfel cred ca au si scontat cei nomenclaturisti hrapareti. nu s-au gandit, cred, ca acelasi popor roman care s-a ridicat in strazi primele zile de a inceput revolutia, acelasi popor va avea puterea sa se ridice si in micile cabine sa zica "NU"! stii, imi spunea prin telefon sora mea din tara ca in doar cateva saptamani primarul Sucevei, PSD-ist sadea venit din Bucuresti, a asfaltat toate strazile municipiului si le-a facut "occidentale". asta dupa ce pana in ajunul alegerilor n-a facut absolut nimic decat sa-si insuseasca, spre ex., banii unui club de fotbal autohton care a intrat in istorie prin victoria cu 5-4 asupra lui Dinamo. ah, ba da, a mai facut ceva: focuri de artificii in piete cu diferite ocazii. slava Domnului ca Romania nu va pieri niciodata.
just me
#16644 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: